17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Бавария написа:
bilbo написа:
Disasterpiece написа:Да бе, то това НБУ, ако е университет :lol:
Е кво против НБУ ?
малко е извън света
иначе
аз го предпочитам пред унсс
Ти пък какво знаеш за УНСС, освен историята: "Саздов изпитва студентка в стаята, тя не знае нищо и започва да му духа. След това Саздов пита "пет стига ли, колежке", тя отговаря "да" и той й дава пет лева". (В тази история може да е асистента на Саздов, Миркович и т.н.)
benitabeni:) написа:да, знаят,че като си платят ще си вземат и изпитите и дипломите...не, че и в су неможе...
Погледни в сайта на НБУ от 1992 година насам колко бакалаври и магистри има и ще видиш как "като си платят си взимат дипломите". 4000-5000 завършили за 15 години, при все, че принципно всяка година трябва да излизат поне 1000, 1500...
benitabeni:)
От дъжд на вятър

Мнение от benitabeni:) »

нбу ще започне да ме инетерсува, когато реша да уча там...нямам нищо против универдитета, ама там има доста глупави хора, които поради това учат там...което не означава, че всички са такива...все пак всеки си решава къде иска да учи и се подготвя спрямо тва си решение...може би и аз някой ден ще отида там, ако в су за пореден път не ме вземат да уча квото искам.....
От дъжд на вятър

ами хора, които приемерно завършват право и незнаят елементарни неща...хора, които са завършили средното си с 3.00 и са влязли нещо, което в су се влиза с 300 зора (психология например)...позната която дори повтаря 11 клас после записа психология там...е тва кажи ми кво е...а псохо в су се влиза доста трудно...
От дъжд на вятър

така си е..примиряваме се и продължаваме да сме упорити...су, та су...после?????
От дъжд на вятър

м даааааааааааааааа...ама, налис е сешташ че не всички могат да отидат в чужбина?
От дъжд на вятър

гениално...........
От дъжд на вятър

внимавай да не си посегнеш...хахахаха...:):):):)!
От дъжд на вятър

не се подигравам...лигаввя се....ти иначе за кво се бориш в су...? право?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”