И аз съм с първи език немски и затова мисля, че резултатът ми по английски си е доста реален.deepkeeper написа:Влизам ти в положението напълно. Като възпитаник на немска гимназия, учил 12 години немски език и горд притежател на Deutsches Sprachdiplom Zweite Stufe, получих 4.32 на изпита по немски език. Отначало бях съкрушен и възмутен. Вероятно и ти си така. Но все пак не може всичко да е загубено. Припомни ми каква специалност си си избрал.
English
Модератор: Boromir
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Последно промяна от Kuln на 02 Авг 2007, 00:10, променено общо 1 път.
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Да, да. Извинявай, само не се пали
. Кълн е момИче.
Ох...ъъ... ами с риск да прозвуча хладно (в някакъв опит да не изглеждам лицемерен в утешенията си): не е много добра тази оценка. От друга страна не всичко е загубено, не е и от най-ниските. Сигурен съм, че ще се шмугнеш в някое от желанията си. Всичко по-високо от 4 не заслужава да остане без висше.
Ох...ъъ... ами с риск да прозвуча хладно (в някакъв опит да не изглеждам лицемерен в утешенията си): не е много добра тази оценка. От друга страна не всичко е загубено, не е и от най-ниските. Сигурен съм, че ще се шмугнеш в някое от желанията си. Всичко по-високо от 4 не заслужава да остане без висше.
Мъгла над Русе

- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Music_Addict
- В началото бе словото
Дам, и аз така мисля. След като излязох от изпита, много се ядосвах за есето и го нарекох "най-малоумното нещо, което съм писала". Просто защото за 40 минути нямах време да мисля кой знае колко, да не кажа никак, и буквално нахвърлих първите глупости по темата, които ми хрумнаха, без дори да ги обмислям. Просто писах. Очаквах, че доста ще ме орежат, но... Имам 5,52. На диктовката съм сигурна, че имам 4 грешки (за едната още ме е яд на тая, дето четешеdeepkeeper написа:Изисквания? Според мен, а и смятам според вас, не би следвало да има някакво особено значение колко стойностни са на практика аргументите в есето. Това е изпит по език. Ако ще и пълни глупости да си написал, ако си ги написал на добър, разбираем английски, значи го владееш и трябва това да бъде оценено.
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
В теб е проблемът, аз не го забелязвам. Може и в компа ти.
До Music_Addict. в СУ никога, ама никога не пишат 25 точки на есе. Не винаги 1т. = 0.07. Те си решават допълнително. Така че може и сметките ти да не се толкова правилни.
За есето е точно така. Ама искат и неща, които трябва да си ги напишеш, за да им хареса.
До Music_Addict. в СУ никога, ама никога не пишат 25 точки на есе. Не винаги 1т. = 0.07. Те си решават допълнително. Така че може и сметките ти да не се толкова правилни.
За есето е точно така. Ама искат и неща, които трябва да си ги напишеш, за да им хареса.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Пишат. Миналата година имаше една мома с пълно 6 на изпита.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: