[КСК 2013] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2013] Математика
Не е грешка, университета взима в предвид оценката, формираща по-висок бал.
Спокойно,взема ти се оценката ,която ще ти образува по-висок балАнфисаПетровна написа:Имам въпрос. Когато си попълвах кандидат-студентския профил за класирането имаше опция да си избираме матура. Питах лелката дето ме записваше дали е грешка да пиша матурата по математика, при положение че не искам да ми я използват вместо оценката от изпита (щото не е в мой интерес, нали се взима с по-нисък коефициент). Тя каза да я пиша и така, писах матура по математика. Та въпроса ми е грешка ли беше и дали ще ми се образува по-нисък бал?
@AxiL супер..не съм единствената надъхана,значи !
Искам малко помощ! Как да се придвижа до ФМИ от Студентски град / хотела е до ТУ/.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Виж маршрута на автобус 94brukii написа:Искам малко помощ! Как да се придвижа до ФМИ от Студентски град / хотела е до ТУ/.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
jr-
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Курс: кандидат-студент
http://www.sofiatraffic.bg/routesbrasence написа:Виж маршрута на автобус 94brukii написа:Искам малко помощ! Как да се придвижа до ФМИ от Студентски град / хотела е до ТУ/.
- Cappie
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
Вече може да си проверим специалностите и бала --> http://ksk.uni-sofia.bg/klasirane/
My biggest mistake is that i was born in wrong world
-Me, Myself and I
-Me, Myself and I
Най-накрая да си отдъхна,че всичко е наредCappie написа:Вече може да си проверим специалностите и бала --> http://ksk.uni-sofia.bg/klasirane/
П.С Прави ли ви впечатление,че където са отбелязани резултатите има други стойности за броя момичета/момчета с оценка над твоята? При предварителния ми се губят 20 момичета,а редовния 2..Защо така?
Последно промяна от Valerita на 10 Юли 2013, 17:58, променено общо 1 път.
-
impossible
- В началото бе словото
Как така се добавят / отпадат хора след обявяването на резултатите? Появили са се още хора пред мен сега, а от предварителния са по-малко
Някой да е имал опит със схемите от миналите години?
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
- Cappie
- В началото бе словото
Просто не всички, които са изкрали тези оценки са подали в СУ, това са хората, които реално участват в класиранията.
-Me, Myself and I
-Me, Myself and I
-
impossible
- В началото бе словото
Друг беше смисълът на въпроса - как се появяват още хора с оценка по-висока от твоята след като са излезли резултатите?! (ше звъним на Бареков да ги разнищи май... )
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
- Cappie
- В началото бе словото
Бареков ще се включи само ако е замесен ББ, в противен случай няма работа..
А по въпроса- нямам идея ..
-Me, Myself and I
-Me, Myself and I
-
pavelcheto
- В началото бе словото
И при мен има повече хора пред мен от миналата седмица. Всъщност, ако отворя http://ksk.uni-sofia.bg/ си показва старите числа.
- Iliyan.Yakimov
- В началото бе словото
И при мен го има това.Мисля си, че може би идва от някои от състезанията, при които оценката важи и във ФМИ, но доколкото знам техните оценки не би трябвало да се намесват при нашите.
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен. /Алберт Айнщайн/
- nukinuki
- В началото бе словото
Сигурно са добавили оценките от предварителния.
Отбелязани са и оценките от предварителния,и оценките от редовния==> не е това.nukinuki написа:Сигурно са добавили оценките от предварителния.