Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Здравейте, никой не ми отговори и реших да бъда нахален и да попитам пак- попълвам си стъпка едно успешно, но проблем се появява при акта ми за раждане, 3 курс съм и съм представял такъв при предходните настанителни кампании, отбелязвам го във формуляра, но не ми дава да продължа напред, трябва ли, нищо, че съм подал копие, да прикача сканирано такова?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Забравих каква беше точно цаката, но няколко пъти пробвай да отмаркираш тикчето за акта и тикчето от горния сектор(май се отнасяше за съквартирант/брат/сестра/) и после пак си го маркирай за акта за раждане. Получаваше се някак си.luis написа:Здравейте, никой не ми отговори...
Браво на приетите в 8 и 18 - зимата ще сте на топло.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
pfahah момИче?morfei написа:Хахахах а при мен са сложили някво момиче от Журналистика
seriously?
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- gentleness_
- В началото бе словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
SweetsSsSs написа:Блок 51, стая 413. Ако има някой наблизо , да се обажда
MiseryChastain написа:Язе с Brutality.-ту сме в 401.
Аз съм малко по-далеч 51 блок 111 стая
Живот ли бе – да го опишеш?
Живот ли бе – да го разровиш?
Разровиш ли го – ще мирише
и ще горчи като отрова.
Живот ли бе – да го разровиш?
Разровиш ли го – ще мирише
и ще горчи като отрова.
Звъння от сутринта на номера по комисията на настаняване, но никой не ми вдигаplayer написа:На първо време колко трябва да платя, за да не изгубя стаята - може ли само наема за Септември? В 52Б съм.
loserrrr написа:Когато разбереш къде(блок,стая) си калсирана,отиваш при домакинката на блока,тя ти дава един обходен лист,с който отиваш в стаята ти,в този лист като отидеш в стаята попълваш там квото има за попълване(лични данни и наличие на консумативи в стаята,смисъл легла,бюра ,столове и т.н.).След това се връщаш при домакинката,с този лист,трябва да имаш снимки ,3 на брой за пропуска ти,трябва да носиш касовата бележка от ,това което си платила(депозит и 3те предварителни наема,около 80 лв е тва).След като попълните 1 куп документи тя ти издава ключа и вече се водиш настанена.Може и още нещо да изпускам ,но това май е редът в общи линии.
edit:Също трябва да покажеш и косавият бон от платеният ти и заверен първи семестър.Може и да не ти се налага ,но ги носи тези неща.
Лична карта,3 снимки(паспортен формат),всички касови бележки,които са ти дали и не на последно място пари(около 80 лв за 3 предварителни наеми и депозит и около 10 лв,които ще ти поискат за пропуска)
А защо ми е да нося касовата бележка за платения първи семестър? Аз, ако не се лъжа, я дадох на жената, при която се записах, тя едва я погледна и я захвърли настрани ( дори хвърли няколко хартийки в кошче за боклук, когато ме записваше. Нищо чудно и касовата бележка да била там, но нямам спомени вече).
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Абе някой плащал ли си е наемът през еBG? - ако да ще се радвам на малко помощ!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Обратна връзка:
На картата няма, но до 42Б има библиотека, която може да използвате, в добро състояние е.Deschain написа:Една **бана библиотека няма на картата...
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Здравейте! Аз искам да попитам понеже чета тук, че от по- горен курс казват при "мен са настанили еди кой си първокурсник". Та вие от къде сте сигурни, че ще сте си в същите стаи, защото вашата класация нали излиза на 29 чак? Питам не за друго, а защото аз очевидно не съм с друг първокурсник и да не се наложи да има някакви разправии с такива, които са си били в стаята до сега и пак си я искат.
''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Предполагам че става въпрос за по-горните курсове, които са си запазили общежитието през лятото.
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Запазили сме си стаите през лятото до 29.09- именно , за да не ни ги налазитеElmas написа:Здравейте! Аз искам да попитам понеже чета тук, че от по- горен курс казват при "мен са настанили еди кой си първокурсник". Та вие от къде сте сигурни, че ще сте си в същите стаи, защото вашата класация нали излиза на 29 чак? Питам не за друго, а защото аз очевидно не съм с друг първокурсник и да не се наложи да има някакви разправии с такива, които са си били в стаята до сега и пак си я искат.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Искам да попитам сега ако се настаня в общежитието, задължен ли съм да плащам за него за цялата година? Защото е възможно по-късно през годината да се преместя в една квартира... 
Тоест аз до 29 няма да знам със сигурност с кого ще живея, така ли? В смисъл и да са си запазили стаята не е сигурно, че от 29 нещата ще си останат така? Охх, не знам дали зададох въпроса както трябва, но както и да е.The_iMMortal_f написа:Запазили сме си стаите през лятото до 29.09- именно , за да не ни ги налазитеElmas написа:Здравейте! Аз искам да попитам понеже чета тук, че от по- горен курс казват при "мен са настанили еди кой си първокурсник". Та вие от къде сте сигурни, че ще сте си в същите стаи, защото вашата класация нали излиза на 29 чак? Питам не за друго, а защото аз очевидно не съм с друг първокурсник и да не се наложи да има някакви разправии с такива, които са си били в стаята до сега и пак си я искат.
''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Ами зависи. Ако съквартирантката ти е там в момента, ще се запознаете.Ако не е, и успеха и стигне да се класира от 29 или след тази дата ще си я видиш в целия блясък.И щом стаята е запазена и успеха и стига - така ще си останат нещата и след 29.
Успех и гледай да се разбираш с тях, че страшна работа тези съквартирантки...
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
- mishimladenova
- В началото бе словото
- Курс: втори
Не си задължен,то се плаща всеки месец наемаИскам да попитам сега ако се настаня в общежитието, задължен ли съм да плащам за него за цялата година? Защото е възможно по-късно през годината да се преместя в една квартира...