[КСК 2011] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
amorphis
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО

Мнение от amorphis »

мхм така е ...от 150 човека /272 зала/ мисля че видях около 20 момчета
Errando discimus !
Аватар
sugar_geri
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от sugar_geri »

Yordan Enev, amorphis, определено беше така и съм съгласна с вас. Като цяло момичетата бяхме не повече,а много повече... Поне по моя преценка. Както и да е. Момче, момиче - няма значение, важно е как се е представил всеки един.

Успех на всички и дано скоро да разберем какви са резултатите. :cherry:
"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere." - Tim McGraw

Журналистика - I курс, редовно
gopetobe
В началото бе словото
Специалност: jurnalistika

Мнение от gopetobe »

pifanita написа:
gopetobe написа:Някой от 291 няма ли? :Д
Аз,аз :mrgreen:

Квесторите бяха добре :)) Иначе от къде си? Как се справи..
denencety_
В началото бе словото
Специалност: Българска филология
Курс: втори

Мнение от denencety_ »

65-та,имаше 10-ина хубави дами, 1 негър,една арабка, един метъл,един рапър,аз,с лилава опотена риза и една мацка дето и помогнах за темата,тя обеща да ме води на кола и ме излъга хаха

Случайно да не седеше от лявата страна ? :D
denencety_
В началото бе словото
Специалност: Българска филология

Мнение от denencety_ »

А някой ще ходи ли на други изпити ? Аз съм на 3 по български :s :d
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

G.Gerasimov написа:Не, не беше. На дъската в нашата зала (255) - "Ах, този мол!". На дъската в двора на Уни - "Ах, този мол!" ;) Че и в медиите май са го объркали по тази логика :) :wink:
Хора, осъзнайте се! Темата си беше мол като MALL като търговски център, стъклен дом и бит пазар ако щете! Не сте по-оригинални с молярни единици или материално отговорни лица! Ако бяхме УНСС или ХТУ, може би, но не сме! :D
Нъц, мога да ти кажа, че има преподаватели които видят ли, че сте писали за МОЛ-овете като трговски центрове масово просто ще имат повод да насвяткат редовните 2- ки... Особено с твоите 8 страници - пич не знам какво си мъдрил толкова, но уверявам те преподавателите във ФЖМК повече от 5 страници есе не четат ;) Трябва да е нещо свръх гениално, за да те оценят подобаващо...
А това с материално отговорните лица и единицата във физиката е различен поглед и винаги се котира, стига да е предложен по подобаващ начин...
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
amorphis
В началото бе словото

Мнение от amorphis »

sugar_geri написа:Yordan Enev, amorphis, определено беше така и съм съгласна с вас. Като цяло момичетата бяхме не повече,а много повече... Поне по моя преценка. Както и да е. Момче, момиче - няма значение, важно е как се е представил всеки един.

Успех на всички и дано скоро да разберем какви са резултатите. :cherry:

Така е всички дано сме се представили добре, но има значение момче, момиче защото влизаме на квоти 25 момиче и 25 момчета ... при вас е по голяма конкуренцията ...
Errando discimus !
Аватар
sugar_geri
В началото бе словото

Мнение от sugar_geri »

Хм, а аз знам, че местата за журналистика са за 40 момичета и 20 момчета. Явно съм в грешка. :cherry:
"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere." - Tim McGraw

tina~
В началото бе словото

Мнение от tina~ »

sugar_geri написа:Хм, а аз знам, че местата за журналистика са за 40 момичета и 20 момчета. Явно съм в грешка. :cherry:
Той е в грешка, не ти :)
Аватар
radarada
В началото бе словото

Мнение от radarada »

Варненец написа:
G.Gerasimov написа:Не, не беше. На дъската в нашата зала (255) - "Ах, този мол!". На дъската в двора на Уни - "Ах, този мол!" ;) Че и в медиите май са го объркали по тази логика :) :wink:
Хора, осъзнайте се! Темата си беше мол като MALL като търговски център, стъклен дом и бит пазар ако щете! Не сте по-оригинални с молярни единици или материално отговорни лица! Ако бяхме УНСС или ХТУ, може би, но не сме! :D
Нъц, мога да ти кажа, че има преподаватели които видят ли, че сте писали за МОЛ-овете като трговски центрове масово просто ще имат повод да насвяткат редовните 2- ки... Особено с твоите 8 страници - пич не знам какво си мъдрил толкова, но уверявам те преподавателите във ФЖМК повече от 5 страници есе не четат ;) Трябва да е нещо свръх гениално, за да те оценят подобаващо...
А това с материално отговорните лица и единицата във физиката е различен поглед и винаги се котира, стига да е предложен по подобаващ начин...

Не съм съгласна изобщо с тая логика. За мен темата беше неопспоримо за търговските центрове, ако пишеш за химия или материално отговорни лица, просто не си я разбрал. Най-малкото "Ах, това количество вещество" и "Ах, това материално отговорно лице" звучат просто нелепо и търсенето на оригиналност е неуместно. По-интересно щеше някой ако е писал, че са удобни, неизбежни и естественото развитие на един пазар например, както е по цял свят. Ама неее, ние пак сме го раздавали интелектуалци :lol: :lol: Мойто поне го написах като един голям майтап, дано това да ме спаси :lol: :lol:
ВО- задочно, I курс
Аватар
sugar_geri
В началото бе словото

Мнение от sugar_geri »

Не мисля, че може да се говори за вярно и грешно относно изпита по журналистика, стига да имаш добре оформен текст, където да си изложил и аргументирал идеите си. И според мен може да се тръгне във всяка една посока. Защо задължително да се говори за mall -а като търговски център, а и защо не? Свободата я имахме, всеки сам решава какво да пише, как да го напише и с какво да го обвърже конкретно. Така си мисля аз, не претендирам, че съм права. Всеки с мнението си. Както казват: от 100 човека - 101 мнения. :cherry:

Аватар
sugar_geri
В началото бе словото

Мнение от sugar_geri »

tina~ написа:
sugar_geri написа:Хм, а аз знам, че местата за журналистика са за 40 момичета и 20 момчета. Явно съм в грешка. :cherry:

И в крайна сметка колко ще са щастливците? Опитвам се да открия, но така и не попадам на правилния линк...

Аватар
pifanita
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от pifanita »

gopetobe написа:
pifanita написа:

Да, квесторите бяха доста свежи :)) Точно как се справих ще се види от оценката на проверяващите,аз смятам че темата позволяваше да се пише, стига да сме успели да се пречупим гледната си точка по интересен начин :cyclopsani:
Ти къде стоеше :colors:
КАЗВАТ , ЧЕ НЕЩО ТОЛКОВА ДРЕБНО КАТО ПЪРХАНЕТО НА КРИЛОТО НА ПЕПЕРУДА МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ ТАЙФУН В ДРУГАТА ПОЛОВИНА НА СВЕТА
gopetobe
В началото бе словото
Специалност: jurnalistika

Мнение от gopetobe »

pifanita написа:
gopetobe написа:
pifanita написа:

Да, квесторите бяха доста свежи :)) Точно как се справих ще се види от оценката на проверяващите,аз смятам че темата позволяваше да се пише, стига да сме успели да се пречупим гледната си точка по интересен начин :cyclopsani:
Ти къде стоеше :colors:

Еми точно до вратата след пича с червените дънки. :)
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

sugar_geri написа:
tina~ написа:
И в крайна сметка колко ще са щастливците? Опитвам се да открия, но така и не попадам на правилния линк...
Някъде чух, че 200 човека общо за 3те специалности, съответно разделени на квоти момчета/момичета. Иначе за 8те страници и материално отговорните лица - има един неписан критерий за това дали едно есе ще се прочете или не - дали се чете на един дъх или не. Прави си изводи защо и как съм писал 8 страници ;) А до аргументацията за mol и материално отговорните лица (които дори вече не съществуват и тук-таме да се срещнат като бележка на някоя сергия на Женски пазар) - доста странен опит да бъдеш оригинален ;)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”