аз излязох рано не съм го дочакала този момент ама сиурно е било забавноLacey написа:оо да да верно че на една й звънна телефона то тя беше един ред над мен от другата страна :Д а накрая даже тръгнаха на 2 момичета да им дисквалифицират работите но не знам как се разви случката :Д
[КСК 2010] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Nona Yankova
- В началото бе словото
Re: [КСК 2010] Английски език
- gothic
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Аз на първия по Журналистика си носех 3 химикалки и по законите на гадостта и трите спряха, добре че едно момче ми даде имаче щях да загазя яко... Затова вече ходя само с една, да няма засечки случайно
Dum spiro, spero!
Nothing like a good cup of Joe
Nothing like a good cup of Joe
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Nona Yankova написа:аз излязох рано не съм го дочакала този момент ама сиурно е било забавноLacey написа:оо да да верно че на една й звънна телефона то тя беше един ред над мен от другата страна :Д а накрая даже тръгнаха на 2 момичета да им дисквалифицират работите но не знам как се разви случката :Дпреди мен бяха предали 5-6 човека максиум... много мразя да съм много време на едно място...хващат ме нервите
гледах да си напиша есето колкото се може по-бързо и да ме няма
ооо аз за есето даже и чернова имах :Д да не говоря че другите компоненти ги правех за по 5 мин и накрая се наливах с вода та тряше и тоалетни да посещавам
-
Nona Yankova
- В началото бе словото
хахахLacey написа: ооо аз за есето даже и чернова имах :Д да не говоря че другите компоненти ги правех за по 5 мин и накрая се наливах с вода та тряше и тоалетни да посещавам![]()
![]()
много тъпо беше тва че ни караха да чакаме всеки да предаде а не кой когато свърши направо издивях докато ми дойде реда .......
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Ми то темата за Стамболов и Стоилов не е малкаNoctis написа:Виждам че имаш намерение книга да им напишешshayne написа:И аз ходя с по 15 химикала, за историята сега може и повечко да си взема![]()
![]()
![]()
![]()
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
-
Nona Yankova
- В началото бе словото
да тва беше гадно, ама аз се изтарикатихLacey написа:много тъпо беше тва че ни караха да чакаме всеки да предаде а не кой когато свърши направо издивях докато ми дойде реда .......
Nona Yankova написа:да тва беше гадно, ама аз се изтарикатихLacey написа:много тъпо беше тва че ни караха да чакаме всеки да предаде а не кой когато свърши направо издивях докато ми дойде реда .......като свърших веднага отидох да предавам и кво да правят взеха ми работата
обаче квестора ни беше як
ooo да да споделям мнението ти напълно
-
Nona Yankova
- В началото бе словото
Хора, отивам да се напия
Приятно чакане на всички! 
мисля да те последвамNona Yankova написа:Хора, отивам да се напияПриятно чакане на всички!
-
Nona Yankova
- В началото бе словото
Мерси, подобно!Lacey написа:мисля да те последвамNona Yankova написа:Хора, отивам да се напияПриятно чакане на всички!
лека вечер и успешни резултати утре
-
didi_
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
Lacey написа:Nona Yankova написа:да тва беше гадно, ама аз се изтарикатихLacey написа:много тъпо беше тва че ни караха да чакаме всеки да предаде а не кой когато свърши направо издивях докато ми дойде реда .......като свърших веднага отидох да предавам и кво да правят взеха ми работата
обаче квестора ни беше як
ooo да да споделям мнението ти напълно![]()
някои сте имали късмет..аз като седях на 1-вия ред,а те започнаха предаването отзад напред....зала 150 човека...ужас...сигурно поне 40 мин. сме чакали да излезнем...беше по-изнервящо от това да чакаш да ти дадат теста..
и аз бях на тоя първи прочут ред... D: It was just horrible..
-
didi_
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
еми аз уж заради диктовката да чувам по-добре, ама се оказа,че после се прецакваш с тва чакане....навсякъде чакане...тва кандидатстудентските изпити са си цяла чакалня