tedi_ZLOTO,специално за МИО и МО в УНСС съм чувал,че са по-добър вариант от тази специалност в СУ,така че правилен избор
1 КЛАСИРАНЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: 1 КЛАСИРАНЕ
Информатиката къде сме
На второ класиране ни чакат другаде обаче
tedi_ZLOTO,специално за МИО и МО в УНСС съм чувал,че са по-добър вариант от тази специалност в СУ,така че правилен избор
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
@silveto, никак не си права - хората доста обедително се обосноваха защо е направила по добрия избор! И най вече такива които не сега и няма как да имат подобни задни мисли...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Английска филология-1-во желание
...Вчера се записах 
Само аз ли съм немска?!!!!И как си знаете групите?!
Аз съм млада прахусмокачка, търся своя голям боклук в живота
Да се похваля и аз - Софтуерно инженерство 
Айде и аз да се похваля.
Приет - Стопанско управление с немски език
. 2ри по бал от момците. Честито на всички колеги и приятно прекарване на лятото. 
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Абе хора, как така тази година са такива странни баловете? Философия например е с по-висок бал от Психология!!? В "24 часа" вчера заглавие беше, че Логопедията била с максимален бал...Рехабилитацията, гледам, и тя е с макс бал...Да не би това да се специалности, в които да приемат само с оценки от матурите? 
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Хммм, и аз мисля, че си направила добър избор. Въпреки че СУ си е институция, МИО по-ми харесва като специалност от МО, пък УНСС все пак не е Костинбродски свободен университет или нещо подобно.tedi_ZLOTO написа:Може да ме сметнете за луда,но се отказах от МО в СУ и ще се боря да уча МИО в УНСС.Желая успех на човека,който ще вземе моето място!
Така е, но поменете, че "Икономика с чуждоезиково обучение" не значи "МИО". Според мен с промените, въведени в УНСС тази година, се дава поредната възможност на връзкарчетата. И хора, които са си скъсали гъза 5 години, си мечтаят 2 поредни а накрая като нищо могат да набутат някои синчетаbugaboo написа:Хммм, и аз мисля, че си направила добър избор. Въпреки че СУ си е институция, МИО по-ми харесва като специалност от МО, пък УНСС все пак не е Костинбродски свободен университет или нещо подобно.tedi_ZLOTO написа:Може да ме сметнете за луда,но се отказах от МО в СУ и ще се боря да уча МИО в УНСС.Желая успех на човека,който ще вземе моето място!
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да. Повече от логично е.bugaboo написа:Абе хора, как така тази година са такива странни баловете? Философия например е с по-висок бал от Психология!!? В "24 часа" вчера заглавие беше, че Логопедията била с максимален бал...Рехабилитацията, гледам, и тя е с макс бал...Да не би това да се специалности, в които да приемат само с оценки от матурите?
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Не че приемат само с матури, а обратното - само там и още една по умряла специалност се влиза с матура по биология, затова рехабилитацията е така, просто всички с добри матури са там, а няма как на изпита да имат повече, сеш'bugaboo написа:Абе хора, как така тази година са такива странни баловете? Философия например е с по-висок бал от Психология!!? В "24 часа" вчера заглавие беше, че Логопедията била с максимален бал...Рехабилитацията, гледам, и тя е с макс бал...Да не би това да се специалности, в които да приемат само с оценки от матурите?
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Е, добре де, на мен логиката малко ми куца и съм леко тъпаТΞD написа:Да. Повече от логично е.bugaboo написа:Абе хора, как така тази година са такива странни баловете? Философия например е с по-висок бал от Психология!!? В "24 часа" вчера заглавие беше, че Логопедията била с максимален бал...Рехабилитацията, гледам, и тя е с макс бал...Да не би това да се специалности, в които да приемат само с оценки от матурите?
Плюс това не съм наясно с матурите, понеже съм от друго поколение.
-
missparker
- Пишете, о, братя
И аз се записах вчера
Вече съм официална студентка в СУ - то
честито на всички приети, на останалите - не губете надежда, има още класирания. Успех!
- africanqueen
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/album ... c3db92.gif
Има ли големи опашки на касата в ректората..и една ли е тя 
Господ винаги отговаря на молитвите ни, но понякога отговорът е не...
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Касата определено не е една, доста са, но не мога да ти кажа точен брой.africanqueen написа:Има ли големи опашки на касата в ректората..и една ли е тя
Аз бях там вчера към 9-10 часа сутринта и всичко течеше нормално, опашки имаше на места и най-много по 2-3 човека на каса, не повече.
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд