Да питам аз, за втори курс пъри език Енгилиз има ли някакво инфо?
За втори език френски?
Трети език задължителен ли е? Младжова е изказала 5 мнения по този въпрос и сега сме много объркани...
Модератор: MidwinterSun
Трети език не е задължителен 100%. Само 2 са задължителни, а дали ще учиш 3-ти,5-ти,ти си решавашL'Inspecteur написа:Гадничка е Ванина, аз съм ходил 5-6 пъти при нея само за да я дразняЕ, накрая му цъкна една 5ца, но такъв е живота.
Да питам аз, за втори курс пъри език Енгилиз има ли някакво инфо?
За втори език френски?
Трети език задължителен ли е? Младжова е изказала 5 мнения по този въпрос и сега сме много объркани...
Благодаря. А тая овца държи ли на присъствие?Creed написа:Ауууу аз съм точно човека да питаш!!! За да се изкажа по-деликатно... това е единственият човек, който успя да ме накара да намразя часовете по английски.Постоянно беше намусена,което никак не предразполага, и е от тези преподаватели,които искат да кажеш ама точно отговора,който тя си мисли за верен.. Даваше ни да четем някакви малоумни текстове за индианци и да си преснимаме Discovery,възможно най-смотания учебник по езика..
Успех! И не се отчайвай,догодина 2 -ри курс ще ви е друг
Да..Даже при нас се и заяждаше на тези,които не бе виждала.shaho написа:Благодаря. А тая овца държи ли на присъствие?Creed написа:Ауууу аз съм точно човека да питаш!!! За да се изкажа по-деликатно... това е единственият човек, който успя да ме накара да намразя часовете по английски.Постоянно беше намусена,което никак не предразполага, и е от тези преподаватели,които искат да кажеш ама точно отговора,който тя си мисли за верен.. Даваше ни да четем някакви малоумни текстове за индианци и да си преснимаме Discovery,възможно най-смотания учебник по езика..
Успех! И не се отчайвай,догодина 2 -ри курс ще ви е друг