Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
denencety_ написа:Аз бях в 65 зала.. Някой колега ?
65-та,имаше 10-ина хубави дами, 1 негър,една арабка, един метъл,един рапър,аз,с лилава опотена риза и една мацка дето и помогнах за темата,тя обеща да ме води на кола и ме излъга хаха
и аз бях в 65 зала, от дясната страна срещу входа, на 3-тия или 4-тия ред, не помня. Бежов пуловер и зелена карирана риза. Зад мен имаше един ред пълен с хубави девойки
floating написа:Аз мисля, че ще се падне нещо свързано с Тилт и Стъклен дом, има голям бум в момента на БГ филми и сериали, според мен това за Либия и Япония е прекалено очевидно и лесно.
floating написа:Аз мисля, че ще се падне нещо свързано с Тилт и Стъклен дом, има голям бум в момента на БГ филми и сериали, според мен това за Либия и Япония е прекалено очевидно и лесно.
Аз пък мога да ви кажа защо дадоха тази тема. Не е толкова заради сериала. Наскоро рожден ден имаха редица МОЛ-ове. Аз знам за "Сердика център" и "Мол Пловдив". Навярно има и други.
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
tina~ написа:Аз пък се чудя колко са платили от западащата мол индустрия за тая реклама
Ще остана оптимист, че СУ не обслужва ничии интереси (по-добре ми е да си мисля така ). Така че темата не е избрана защото някой е "кихнал" нещо или защото някой има РД. Просто в съвременната действителност Мол-ът (ето ви и нов правопис) навлиза до голяма степен в живота на хората. Дали ще замени "градинката на НДК" за едни и театъра за други, няма значение. Със своите плюсове и минуси той е факт, както е факт и земетресението в Япония...
Пък и каква реклама има в това, като видиш, че 2/3 от кандидат-студентите са хранели търговските центрове? Вярно, някои просто за да направят впечатление на анти-, но все пак...
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
tina~ написа:Аз пък се чудя колко са платили от западащата мол индустрия за тая реклама
Ще остана оптимист, че СУ не обслужва ничии интереси (по-добре ми е да си мисля така ). Така че темата не е избрана защото някой е "кихнал" нещо или защото някой има РД. Просто в съвременната действителност Мол-ът (ето ви и нов правопис) навлиза до голяма степен в живота на хората. Дали ще замени "градинката на НДК" за едни и театъра за други, няма значение. Със своите плюсове и минуси той е факт, както е факт и земетресението в Япония...
Пък и каква реклама има в това, като видиш, че 2/3 от кандидат-студентите са хранели търговските центрове? Вярно, някои просто за да направят впечатление на анти-, но все пак...
Чувал ли си, че лоша реклама няма? Все пак аз се майтапех, не смятам, че са платили, но да мислиш, че в СУ са ангели небесни и не обслужват ничии интереси ми изглежда наивно. В крайна сметка знаем в какво финансово състояние са
аз пък не се бях сетила, че може да е някаква реклама.. иначе и тях щях да погна а по темата със залите... и аз бях в 65 , но помня само някакво момче с шапка на 1вия ред просто и той беше леко неориентиран така и също можеше да си изкара изпита извън залата ама то да им имаш организацията, де.. посочват едно място,а се оказва съвсем друго...
denencety_ написа:Аз бях в 65 зала.. Някой колега ?
65-та,имаше 10-ина хубави дами, 1 негър,една арабка, един метъл,един рапър,аз,с лилава опотена риза и една мацка дето и помогнах за темата,тя обеща да ме води на кола и ме излъга хаха
и аз бях в 65 зала, от дясната страна срещу входа, на 3-тия или 4-тия ред, не помня. Бежов пуловер и зелена карирана риза. Зад мен имаше един ред пълен с хубави девойки
И аз бях 65 зала.. също от дясната страна на входа...4-ти или 5-ти ред ;д
tina~ написа:Я всички от стая 23 да се прегрупират и да си кажат кой къде седеше и как изглеждаше
Аз бях май на третия ред, по от кум вратата, химикалката ми спря и добре, че си беше една мацка зад мен да ми услужи ако е сред форумките искрено и благодаря иначе бях със сива блуза и вързана коса
На мен пък ми се стори, че ти я даде квестора Интересно
Квесторът даде химикалка на мен (а тая химикалка колко мастило пускаше... ама айде да не се оплаквам) А stelsss седеше точно до мен Бях с вързана коса, повечето време - кожено яке и дънки Темата беше многоо зле - изобщо не очаквах нещо такова Писах за някви изкривени ценности на младите, а бе глупости общо взето Сега чакаме и се надяваме
Дали на проверяващите няма да им стане лошо от толкова еднакви теми? Като чета май 99% са писали колко лошо нещо са моловете и какви сме консуматори. Само един-двама имат нещо по-различно май.
Всички си мислим, че пишем нещо оригинално, а всъщност се оказва точно обратното От толкова оригиналност ставаме банални. Най-нестандартно мислещите ще успеят. Тези, в чиито есета не пише, че в мола само се разхождаме без да купуваме и тези, които не са представили самия свят като мол.