[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.7
Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.7
по темата не но иначе много му се кефя /да не кажа възхитих/ .. на личен ли тр да му го пратя 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
А к'во искаш да ви кажа?britdamage написа:А реално нищо не каза...issoax написа:доста се вживяваш май
Отстрани изглежда, че се вживявам, защото аз работя за кеф, а не за пари.
Да, това ме прави щастлив всеки ден.

Мене пък ми е много интересно, като разказва.
Ама пък тва, че бачка за кеф, а не за пари ме съмнява... но може и да е така. Знам ли..
Ама пък тва, че бачка за кеф, а не за пари ме съмнява... но може и да е така. Знам ли..
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И аз много му се кефя на Илиян. Малко са учителите, които наистина се замислят как точно да предадат нещата (не само какво трябва да предават). Така трябва да бъде - и, Бетоне, дано учениците оценяват труда ти, макар че то си е за тях.
Аз си спомням учителката по математика от гимназията (че ми беше и класна!) - много ги разбираше нещата, но просто не можеше да обяснява и това е. Изправила се с гръб към нас и пише ли, пише нещо по дъската - пък тя имаше много, ама много мощен гръб, не случайно пееха по коридорите за нея "Минаваааа... големият кораб минава...". И като разпише задачата, с която уж обяснява новия урок, почва да показва с думите: "И от това, следва това, а от горното - онова. И после от него е това, под което е това, дето..." И това е нов материал. Смятай.
После пита: "разбрахте ли?" Ние като кажем, че не сме разбрали, тя си мисли, че се бъзикаме. Върви разбери ти нещо от подобно обяснение...
И за да не съм офтопик, ще споделя, че много се радвам, когато откривам сродни души в различни направления/интереси (пък то при мен не е и много лесно). Готино е да си уникален, но понякога почва да тежи. Ий, много яко.
Ай лека ви нощ, че утре какво ме чака... 10 ча'са във факултета.
Аз си спомням учителката по математика от гимназията (че ми беше и класна!) - много ги разбираше нещата, но просто не можеше да обяснява и това е. Изправила се с гръб към нас и пише ли, пише нещо по дъската - пък тя имаше много, ама много мощен гръб, не случайно пееха по коридорите за нея "Минаваааа... големият кораб минава...". И като разпише задачата, с която уж обяснява новия урок, почва да показва с думите: "И от това, следва това, а от горното - онова. И после от него е това, под което е това, дето..." И това е нов материал. Смятай.
После пита: "разбрахте ли?" Ние като кажем, че не сме разбрали, тя си мисли, че се бъзикаме. Върви разбери ти нещо от подобно обяснение...
И за да не съм офтопик, ще споделя, че много се радвам, когато откривам сродни души в различни направления/интереси (пък то при мен не е и много лесно). Готино е да си уникален, но понякога почва да тежи. Ий, много яко.
Ай лека ви нощ, че утре какво ме чака... 10 ча'са във факултета.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Радвам се.Prudence написа:Мене пък ми е много интересно, като разказва.
Предавам на живо обстановката в БГ образованието.
В трудовата ми книжка пише ясно месечното ми възнаграждение. Несериозно е твоето съмнение, при това говорим за рамките на София.Prudence написа:Ама пък тва, че бачка за кеф, а не за пари ме съмнява...
Да речем колегите със стаж получават повече. +... не знам. Не гледам в канчето на другите. Жалко е, някой да каже, че отива в училище... за пари.
Това се отнася и за лекарите.
Нашите професии са в помощ за обществото.
Аз мога да работя и други неща. Не съм спал 4 години в унито, а сега карам и информационни системи. Така че ако закъсам за пари... не се притеснявайте.
И не се срамувам да упражнявам и неквалифициран труд. Така че...

- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Празнувам днес 2 год. с приятеля си
.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Обадиха ми се! Всичко е готово: билети, виза... Заминавам за 3 седмици на топличко. 
Into the endless we ride... 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Наспах се! Е, още не съм успяла да си отспя, за тази цел ще проспя целия си ден днес и утре пак ще Zzzz-кам поне до обяд. Вече в понеделник трябва да съм в кондиция.
Пък и ликвидирах 5 изпита от общо 9 (то оттам дойде недоспиването). Е, можеха да са 6, но 4 оставащи за сесията не е чак толкова страшно =)
Пък и ликвидирах 5 изпита от общо 9 (то оттам дойде недоспиването). Е, можеха да са 6, но 4 оставащи за сесията не е чак толкова страшно =)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Да, наспиването е сериозна причина човек да бъде щастлив.Поради същата и аз съм щастлив днес.Адът ми премина и сега е време за почивка.Днес спах до 13:00 ... бях забравил колко е приятно.
А снощи видях стари приятели и си пихме уиски и си пушихме пури разложени в столовете.Повечето бяхме след изпити и си се смазахме от удоволствие, като изключим чалгата, която звучеше наоколо и бургаските баткозаври.Макар че и бургазлии / перникчани (няма какви други да са били) също ме развеселиха, докато ги наблюдавах де.
А сега ме очаква мързел цял ден..... ДА!
А снощи видях стари приятели и си пихме уиски и си пушихме пури разложени в столовете.Повечето бяхме след изпити и си се смазахме от удоволствие, като изключим чалгата, която звучеше наоколо и бургаските баткозаври.Макар че и бургазлии / перникчани (няма какви други да са били) също ме развеселиха, докато ги наблюдавах де.
А сега ме очаква мързел цял ден..... ДА!
The names of the future are stamping of impatience.
мога да пиша в тук .. е още ми треперят крката ама съм си цел 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Ще ходя на кино 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
концертеца...иде иде 
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
ДА!ДА!ДА!
Перфектният завършек на един мързелив ден дойде при мен.
Перфектният завършек на един мързелив ден дойде при мен.
The names of the future are stamping of impatience.
- SheAndHerDarkness
- Да живей словото
- Специалност: Индология
- Курс: първи
Най-после, моя ден! Само мой си е, и ще му се наслаждавам, докато не свърши...догодина пак 
What is our flesh for,
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!