Твоя от миналата година ли ти е?Паган написа:Слагат те...на излизане си харесваш един телефон иRaya_Alexandra написа:Те слагат номера и на тебе ти дават един номер и после срещу номера си получаваш вещите... като на дискотека
се изнасяш преди да са те усетили
Преписване на изпита :)
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
Re: Преписване на изпита :)
ами миналата година като се явявах на кси по математика и едни 4 гея си преписваха един от друг съвсем спокойно, и по едно време станаха толкова шумни, че чак на мене ми стана неудобно. няколко пъти ги заплашваха, че ще ги изгонят, но нищо не стана, предполагам са си предали задачките и са си изкарали незаслужените оценчици.
iiccoo написа:Искам да попитам какво следва ако ме хванат да преписвам на изпитаНе мога да кандидатствам следващата година в този ВУЗ или не мога във всички.Кажете по-подробно за да видя заслужава ли си риска.
Битака никой не го следи. ЗА телефони не могад а ви кажа, защото не го взех. Но ако си го сложите в чантата ИЗКЛЮЧЕН , няма да имате проблеми. Никакви номера, никакви чудесии. Но наистина не се правете на интересни с телефоните - после ще вие е яд, яд, яд

Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- CoHka
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хаха
Мен такава депресия ме е хванала с тези критерии - не зачерквайте, не драскайте, не номерирайте, без дебели черти, без кръгчета, без незнам си какво...онзи ден сънувах, че съм на изпит и ми звъни телефона и вдигам...взимат ми листа, дисквалифицират ме, беше ужасно, изживях си го съвсем на сериозно, не си играйте 
Отказвам да приема, че има друга алтернатива, освен успеха!
Споко бре, изпитите са много лесни за вземане ако си спокоен, е и ако си поучил преди това де...
Иначе аз си бях с телефон, с изключен звук - няколко пъти ми бяха звъняли, даже ходих до кенефа, пуших и си говорих с гаджето докато пафкам.
Иначе аз си бях с телефон, с изключен звук - няколко пъти ми бяха звъняли, даже ходих до кенефа, пуших и си говорих с гаджето докато пафкам.
CoHka написа:ХахаМен такава депресия ме е хванала с тези критерии - не зачерквайте, не драскайте, не номерирайте, без дебели черти, без кръгчета, без незнам си какво...онзи ден сънувах, че съм на изпит и ми звъни телефона и вдигам...взимат ми листа, дисквалифицират ме, беше ужасно, изживях си го съвсем на сериозно, не си играйте
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Хаха, ми то си е дошло кажи-речи. То и аз нямам търпение да мине 21, ама и да съм понаписала неща. Да не е така....без нищо.
Успех иначе!
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
- явор
- Летописец Виртуоз
Зависи кой ти е квестор.
Във Варна в едната стая всички са си подсказвали и са решили заедно задачите, а в другата са им проверявали четиризначните таблици по 2 пъти - старница по страница. В същата тази стая едно момиче(от даскало) кимнало на едно момче(от класа). Той казал: "нищо не съм напрайл" и единият квестор му взел листите да го гони, но другите го спрели!!!
Късмет отвсякъде!
Във Варна в едната стая всички са си подсказвали и са решили заедно задачите, а в другата са им проверявали четиризначните таблици по 2 пъти - старница по страница. В същата тази стая едно момиче(от даскало) кимнало на едно момче(от класа). Той казал: "нищо не съм напрайл" и единият квестор му взел листите да го гони, но другите го спрели!!!
Късмет отвсякъде!
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Оф, да бе, тея кваестори могар вс да прецакат. 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
Не издавай бреhunt3r написа:аз пък бях на предварителния за ТУ и там с един приятел (седеше зад мен) си решавахме заедно , ония не правиха проблем . Дано и в СУ е така. Даже по едно време им омразна и излезнаха от стаята !
Обаче квесторите защо наистина излязоха