Геология
- Sssunny
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: Геология
Здравейте, след като изчетох всички теми във форума, свързани с Геолого - географския факултет, най - накрая реших да запиша Геология
дано да си заслужава! =)
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Sssunny, случайно видях че си от Бургас, имам колега от там, затова ти пожелавам успех, надявам се да ти хареса светът на геологията, както и на всички твои бъдещи колеги 
Искам да задам следния въпрос.Може да ви се стори тъп а също така и странен но моля да ми отговорите нормално.Каква е бройката на момичетата в специалност Геология и какъв е процента на добре изглеждащите момичетата в тази специалност ?
30:15 са местата.
По втората част от въпроса няма как да съм ти полезна. Обърни се към геолог и математик и заедно направете изследване...
По втората част от въпроса няма как да съм ти полезна. Обърни се към геолог и математик и заедно направете изследване...
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
няма да е зле да пуснеш и снимки на добре изглеждащи момичета .. все пак вкусове всякакви 
30 момчета и 15 момичета ... значи коч парти(почти).
Ако е така ... файда няма да се учи тва нещо ! 
Ъм... Всъщност 30 момичета и 15 момчета... Все 2 хубави ще има за теб... 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
недей така .. сега ще вземе да се пребие от бързане към опашката за подаване на документи 
Вие май нещо се майтапите с мене!
Та шегата настрана ... така ли е найстина 30 момичета и 15 момчета ?
Това е една много задоволителна информация.
Имам още един последен въпрос.Да речеме , че на първо място съм написал дадена специалност и ме приемат с нея но реша след това , че не искам да уча по нея , може ли след това да се класирам за втората по ред специалност ?