Don't be so sure[ OVeRMiND ] написа:Е, нашия стадион си надраскахме, пък какво остава за националния, и той е наблизо.
Не е правилния начин... ама иди ги спри. И не слагай всички под-общ знаменател, никой от форума не е тръгнал да драска по стадионите
Пореден световен неизвестник прегази "титанът" Лев
Модератори: ники, Methuselah
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
О, сигурно си много горд, голямо геройство е да драскаш простотии от сорта: "По-добре дъщеря курва, отколкото син левскар" по стадионите.korpusito написа:Don't be so sure
В 3-ти клас с дечицата пишехме с тебешир: "Долу ЦСКА" по стените (думичката кур не е присъствала в речника ни все още), но на тази възраст ни е било простено.
Както и да е..
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Само се майтапя де, никога не съм се гордял особено с тия изцепки. Ясно ми е също, че ЦСКА нямаше да се представи по-"достойно" на Ноу КампCosa~Nostra написа:По-скоро смятам, че е възможно да не се поберем под знаменателя не заради всестранно развития Батков, а заради големия брой сини привърженици.![]()
На теб ти е забавно, колега, но аз винаги ще си спомням с омерзение простащината ви оттогава.
И по повод петте фойерверки..
Вас ви чакаше цяла канонада от такива, ако бяхте се изправили срещу носителя на КЕШ тогава.![]()
Успех на изпита все пак.
Съжалявам ако е прозвучало като заяждане, определено не беше това идеята. На простащината е по-добре да се смееш отколкото да хабиш нерви. Сигурен съм, че има достатъчно други нервиращи неща, за да се дразниш на някъв си чорбар от форума
zamunda.net will never die!