Ислям, българка, забрадка?

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

то не е афиширане а от добро желание щото като си намерил пътя и искаш да го споделиш и с останалите твърдоглавци дето си мислят че и така са си добре. За кво мормоните ходят от врата на врата да джумолят на англисйки и да раздават брошури :lol:+ Ако ше говорим за Исус да не забравяме и какво поръча на учениците си преди да се възнесе, така че тва с разпространяването на християнството или на която и да е друга религия си е част от самата религия. Сред фанатиците от близкия изток дори си има закон че който не изповядва аллах трябва да умре. Тайче слагайте забрадките докат е време :lol: Защото те продължават :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

@ Дичоу

За съжаление демокрацията не е химична формула и няма точно определение, което от своя страна дава възможност на всеки да си я интерпретира така, както на него му е угодно. Или както се казва - "зависи от гледната точка". За едни демокрацията е спазването на някакви уж адекватни писани правила, наложени от избрани по един Бог знае какъв начин "народни избранници", с неособено ясни професионални качества, които правила би трябвало да служат на нуждите на обществото и да водят до неговото добруване и прогрес. За други демокрацията е нещо повече от това - тя включва и неписани норми, които преди всичко не ограничават индивида в ежедневието му, стига той да не пречи на околните. Какво ви пречи на вас това, че някой носи забрадка ? Ако му е кеф "да си носи и гащите на главата", докато не пречи на никой, нямате никакво право да му се месите.
И моля ви се не хвалете тая прословута българска толерантност, защото тя е поредното кухо понятие, което много обичаме да изтъкваме пред чужденците. Живея в квартал с доста "смесено" население и достатъчно често съм бил свидетел на тая толерантност.
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Не мисля, че трябва да сме толерантни, когато в нашата държава, която е българска и източноправославна ни правят пропаганда на исляма и ни карат да четем постове с поздрави на арабски! :twisted:
Ле-ле, гони ме некъф фундаментализъм... :?
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

именно
Тогава и английски надписи да не позволяваме да се пишат, както и материалистчни и капиталистически убеждения и стремежи.
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Момичето никой не се опитваше да убеждава доколкото видях. Просто изразяваше мнение относно ограничението за забрадките. Аз също не мога да понасям религиозни агитации (за каквато и да е религия) още повече пък, ако имат политически подтекст.
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
hina
В началото бе словото

Мнение от hina »

не, не, всичко друго може да се толерира, но не и Исляма - от мненията досега до друго заключение просто не може да се стигне!

P.S. утре ще отговоря на първите постинги, та да можем да се върнем на темата. Става въпрос за това, защо ви пречат забрадките, въпреки че не са във вашия паспорт
hina
В началото бе словото

Мнение от hina »

coolman ти си единственият обективно мислещ тук!
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Лелеее(както казва Шурдил в сериала "Горещ вятър").Май цялата тема се гради общо взето дали трябва да се снимат мюсюлманките със забрадки или не в документите си.Е нямам думи просто как ще се снимате маскирани,бе :shock: .Ми то аз тогава ще ида да се снимам с чувал на главата следващия път като си обновявам личната карта или си вадя друг документ изискващ снимка и ще кажа ,че ще ме "заболи" ако си го сваля :idea: Сигурно ще ме разберат.То е не само смешно ,но и абсолютно нелогично да се снима човек с нещо покриващо лицето му :idea: ,тогава се губи смисъла от снимката.Все пак тя е за разпознаване на съответната личност която представя дадения документ за проверка,а не на парче плат :idea: Това просто ме изуми!
.
hina
В началото бе словото

Мнение от hina »

Richard B. Riddick написа:Лелеее(както казва Шурдил в сериала "Горещ вятър").Май цялата тема се гради общо взето дали трябва да се снимат мюсюлманките със забрадки или не в документите си.Е нямам думи просто как ще се снимате маскирани,бе :shock: .Ми то аз тогава ще ида да се снимам с чувал на главата следващия път като си обновявам личната карта или си вадя друг документ изискващ снимка и ще кажа ,че ще ме "заболи" ако си го сваля :idea: Сигурно ще ме разберат.То е не само смешно ,но и абсолютно нелогично да се снима човек с нещо покриващо лицето му :idea: ,тогава се губи смисъла от снимката.Все пак тя е за разпознаване на съответната личност която представя дадения документ за проверка,а не на парче плат :idea: Това просто ме изуми!
една забрадка не покрива лицето!!!

тук може да видиш:

http://images.google.de/images?sourceid ... hijab+shop
Aminaa
В началото бе словото

Мнение от Aminaa »

А тук може да видиш как изглежда снимка за паспорт с забрадка, в една ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!

http://www.fontshop.de/fontblog/C113381 ... index.html
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Изглежда зле! :evil:
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

А никой освен мен ли не мисли, че аминаа и хина са един и същи човек?
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Дичоу написа: Това са законите...съжалявам...аз ако отида в арабска държава...няма да мрънкам че не мога да ям свинско и не мога да пия...
Да, и аз, ако отида в някоя арабска държава, ще се държа с уважение към местните традиции.

Искам и още нещо да кажа- България наистина е дори прекалено либерална и толерантна по отношение на религията на всички свои граждани. Първо би било добре да оцениш това, което имаш, преди да претендираш за още и още. Защото в ГЪРЦИЯ И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЯМА НИТО ЕДНА ДЖАМИЯ!!! Това по-добре ли е за мюсюлманите? А Гърция от 30 години е страна членка на ЕС!
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

don_angelitto написа:Защото в ГЪРЦИЯ И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЯМА НИТО ЕДНА ДЖАМИЯ!!! Това по-добре ли е за мюсюлманите? А Гърция от 30 години е страна членка на ЕС!
Абсолютно правилно. А тук постоянно се вливат пари от арабски фондации и се строят нови и нови джамии. Има много населени места с по 1-2 мюсюлмански храма, а църкви - никакви.
Ние, българите, сме такава сервилна нация..
Все да не обидим някого, все да не се почувства някой засегнат.. :?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Аз си казах: мисля, че казусът с помюсюлманчилата се християнка е измислен. Иначе също ми се струва, че става въпрос за 2 в 1. :lol:
В Северна Гърция, в района на Александруполис има стари джамии, но въпреки демографския растеж на мюсюлманското население, нови не им дават да строят. Те си знаят и не искат.
Трябва да приключим с прекалената толерантност към всичко чуждо и да си защитаваме нашето. Случай като този е добро начало.
Заключено

Обратно към “България”