Коя страна бихте искали да посетите?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Аз първо бих стегнала куфарите (или саковете) за Австралия,оттам Нова Зеландия и после на към Френска Полинезия-остров Рангироа.Е,останалите също няма да ги пренебрегна.Следва Скандинавския регион.Много ми се иска да видя Норвегия,Швеция,Исландия,Финландия...Тъй като не разбрах дали разрешихте спора относно Холандия,не рискувам да я сложа в тази група,но там съм била и съм готова отново да отида.Страхотно е!Виждали ли сте другъде толкова жълти поля?
Smile!
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тук водните лилии са в парк, а в Холандия - във всеки канал,Sunny написа:Аз първо бих стегнала куфарите (или саковете) за Австралия,оттам Нова Зеландия и после на към Френска Полинезия-остров Рангироа.Е,останалите също няма да ги пренебрегна.Следва Скандинавския регион.Много ми се иска да видя Норвегия,Швеция,Исландия,Финландия...Тъй като не разбрах дали разрешихте спора относно Холандия,не рискувам да я сложа в тази група,но там съм била и съм готова отново да отида.Страхотно е!Виждали ли сте другъде толкова жълти поля?
на където и да се обърнеш виждаш водни лилии.
Толкова много и толкова красиви....
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
В Дания няма нищо интересно, освен едно обменно бюро на централната ж.п. гара в Копенхаген, където обменят български левове...
Sunny, в Ислания също не си струва. Един единствен град - Рейкявик, с размерите на София, а с брой жители като Стара Загора (всичко останало са "селища", не по-големи от моето село), един гигантски ледник през цялата вътрешност, една фабрика за преработка на боксит (където раздават кламерчета, за да се порадваш на гигантските магнитни полета, които се получават при процеса) и няколко гейзера, които и миришат гадно, на всичкото отгоре. Плюс това времето е отвратително, постоянно вали един ситен-ситен дъжд, водата не става за пиене, а през лятото е нон-стоп светло и не може да се спи нормално. И всички там са фенове на Стоичков, при все, че са в невидение какво точно казва на съдията докато ръкомаха...
Sunny, в Ислания също не си струва. Един единствен град - Рейкявик, с размерите на София, а с брой жители като Стара Загора (всичко останало са "селища", не по-големи от моето село), един гигантски ледник през цялата вътрешност, една фабрика за преработка на боксит (където раздават кламерчета, за да се порадваш на гигантските магнитни полета, които се получават при процеса) и няколко гейзера, които и миришат гадно, на всичкото отгоре. Плюс това времето е отвратително, постоянно вали един ситен-ситен дъжд, водата не става за пиене, а през лятото е нон-стоп светло и не може да се спи нормално. И всички там са фенове на Стоичков, при все, че са в невидение какво точно казва на съдията докато ръкомаха...
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
...обличат се в бели дрехи и на плажа дълбаят жертвеници в пясъка,в които се палят кандилца и се оставят вино и гладиоли като приношение на Света Агата и езическият и прототип от Западна Африка .И после хората с букетите от гладиоли очакват прилива за да нагазят във водата и да пуснат цветята и се помолят за здраве и против цунами.Не съм била там,но би ми се искало да разгледам Бразилия.Ето и нагледноmoonlight написа:...а там посрещат Нова година на плажа.. и да гледам някои от фестивалите по танци...ееех мечти,мечти
http://share.shutterfly.com/action/slid ... 5218018139[/url]
Smile!
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Белгия се оказва интересна държава. Спретната, макар и не особено чиста. Хората са малко мързеливи, но пък не са консервативни и са сравнително приветливи. Само дето двата им официални езика им разказват играта, когато трябва да пишат официални надписи, особено в Брюксел 
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Хахах, аз сега ще ви закопая....Сърбия и Гърция. И понеже са близо, викам да си измисля скоро повод да отида.
А иначе и аз искам да пообиколя екзотичните местенца - Египет, някои острови (особено Тайти), нямам нищо против да намина през Португалия, харесва ми Скандинавия...
С две думи - стига да мога да отида някъде - няма да се замисля:)
А иначе и аз искам да пообиколя екзотичните местенца - Египет, някои острови (особено Тайти), нямам нищо против да намина през Португалия, харесва ми Скандинавия...
С две думи - стига да мога да отида някъде - няма да се замисля:)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul