Кандидат-политолози

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
ball_breaker
В началото бе словото

Мнение от ball_breaker »

a za6to se premesti?zaradi parodiqta pri nas?:)
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

В някаква степен. От една страна не обичам да бездействам, и това, че за цяла една година не научих кой знай колко много не ми допадаше, имах чувството, че си говорим общи приказки, а не, че учим нещо конкретно.
От друга позагубих интерес към политиката. Като влезе един асистент, ти знаеш кой, и като каза, че политиците са идиоти, аз му повярвах, защото е много ерудиран и аз много го уважавам за това, въпреки, че като преподавател не ми допада толкова и... от тук нататък цялото мероприятие загуби смисъл за мен-щом така и така е ясно, че са идиоти, какво да им анализирам? Само да се правя на клоун? Аз не обичам безсмислени неща. В общи линии тогава си загубих интереса към политиката по принцип, което доста обезсмисляше битието ми като политолог.
Случи се и веднъж на един колега, докато бяхме на кафе, май и ти беше там, да му пращат смс-и кой се изказва от парламентарния контрол, а аз вече 5 пари не давах за него (за парламентарния, не за колегата) и се запитах какво правя там в крайна сметка, за там ли съм?
Множеството обяви за работа :lol: за политолози и осъзнаването на факта, че трябва много тясно да се обвържа политически и на практика да стана зависима от прищевките на дадено партийно ръководство за да се реализирам на фона на безумната ситуация в която беше поставен мой близък точно заради такова обвързване също дадоха своя много сериозен принос.
И, разбира се, не бива да забравяме един много важен фактор, който утре също като мен има държавен, и заедно с когото обикаляхме на разходки из Студентски, резултат от безделието в университета и взаимно се навивахме, че това, дето го учим не е за нас :lol: Сама едва ли бих събрала смелост въпреки всички по-горни фактори.
А ревах, защото вас много си ви обичах и си ви обичам и откак се преместих все ми липсвате :) В общи линии това е въпросното струпване на фактори, за което става въпрос.
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Хин в горните курсове сигурно е ставало по-интересно :) + Райков спомена: Като не искаш да влезеш в "управлението на държавата" има и неправителствени организации.
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
Aqua ~
В началото бе словото

Мнение от Aqua ~ »

Интересни мнения ... философския факултет- според мен поне- не дава почти никакви шансове за реализация ... като изключим публична администрация - то там просто е неизбежно , защото всички знаем каква е средната възраст на работещите в тези инстутиции... Въпреки това се колебая ,ако не се получат нещата с правото каква специалност да си избера ... в общи линии ,ако не завършиш право или няква икономическа специалност , май нищо добро не те чака ...
Искрено се надявам да греша...
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Ти пък съвсем го изтрщя. Начи цяла България с изключение на адвокатите и икономистите е на зле тъй ли. :lol: Съгласен съм :lol:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

fly4o написа:Да, и аз подкрепям за политология, защото поне съществува професия политолог :) А МСЮЕ ми е любимата- култува специалност :)
Аз уча МСЮИЕ и мога да кажа,че специалността е супер !
Аватар
ball_breaker
В началото бе словото

Мнение от ball_breaker »

в горните курсове ставало интересно?хммм,да интересно е да разбереш, че каквото и да правиш няма смисъл ,защото каквото и да правиш ще мине някоя ...да не казвам думата...и ще е едни гърди или може би не точно гърди ,а нещо друго пред теб, защото си е завъртяла ....долната част на гърба...разбирайте най-долната част на гърба, там където е трябвало.... и естествено тя е в кухнята(или поне в някоя от спалните)на всички правителствени и неправителствени организации...
:evil: :evil: ами това да се приемат 50 политолози?какъв е тоя прием?нашите по-млади перодаватели които са били от първите випуски на специалност политологията са били по 13 - 15 човека..да, но те повечето са качествени...те са от 15 - 10 а ние от 50 ако изкараме 5 пак ще е добре... :x не разбрахте ли че образованието е бизнес,идеята е да идват повече хора, а не да имат нещо в главата...пародия :evil: :evil:
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Простият народ се управлява най-лесно. Масова политика откакто комунистите си смениха режима и станаха капиталисти. ball breaker ти кво решение взе за себе си? Гледам че сега учиш Социални дейности. Как е там? По-ок ли са нещата, по-малко ли си въртят кръста или с времето се свиква
Аватар
ball_breaker
В началото бе словото

Мнение от ball_breaker »

откъде и на кого хрумна че уча социални дейности???никаде не съм го писала това...откакто завърших политология миналата година,не уча нищо.и нямам такова намерение...
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

опа моя грешка :lol: :) И не работиш ли по специалността :oops:
объркал съм се с бенита бени. Много б много чудо :D
Аватар
ball_breaker
В началото бе словото

Мнение от ball_breaker »

не,как ще работя по специялността ,аз вече и новини не искам да гледам,свързани с политика :(
Аватар
ball_breaker
В началото бе словото

Мнение от ball_breaker »

хаха как съм написала "специялността" вместо "специалността"...хаха :D виж кво става след 4 години политология...хаха,за да бъда честна натиснах от бързина друга буква, за това не е виновна политологията
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

ball_breaker написа:не,как ще работя по специялността ,аз вече и новини не искам да гледам,свързани с политика :(
И ти ли :lol: Явно политологията действа аполитизиращо...
Аватар
ball_breaker
В началото бе словото

Мнение от ball_breaker »

хахаха както казва един наш бивш колега от Русе "има еднъ такъва работа" :) :lol:
Райков
От дъжд на вятър
Специалност: Политология, СУ "СВ. Климент Охридски"
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Райков »

Сесията за политолозите свърши :D

Сега всички смятат да се отдадат на солидно "забравяне" :lol:

:pottytrain5: (това доста добре описва какво е да си студент в сесия)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”