На коя песен сте изревали най-големия си рев?!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
Re: На коя песен сте изревали най-големия си рев?!
Определено No Doubt - Don't speak в дно малко по-различно изпълнение
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
Последно, снощи, изревах голям рев на Nessun dorma! Слушахме с едни приятели двадесетината й изпълнения в ю тюба почти цяла нощ, ама се и бяхме много напили, та по-вероятно е от алкохола, освен ако е нямало и и-доза!?
Щото и тримата сме в сходни ситуации... 
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
На Bring the boys back home винаги се просълзявам, ако е в комбинация с Veraи Nobody Home. Двете песни (Vera и Nobody Home, де) ти замъгляват мозъка с тъга, а епичната Bring the Boys... просто изкарва насъбраното навън. Всичко това става в случай, че се вживея в музиката и филма, разбира се.
А освен това - Мила родино.
А освен това - Мила родино.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re:
Песента е адска. Цял ден цикля на неяNemesis написа:Мхмм... много депресарска песен... не толкова тъжна, но депресарска и отчайваща.Black Raven написа:Paradise Lost - I Am Nothing
Последно промяна от Blood Countess на 26 Мар 2010, 10:16, променено общо 1 път.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Засега май най съм ревала на "Out Of Reach" на Gabrielle и на "Here Without You" на 3 Doors Down,това беше по времето,когато бях безумно и естествено нещастно влюбена в един,хм,идиот... 
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А на Sway никът има ли нещо общо със "Sway" на Paradise Lost?? 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Jo,
И аз последно на опера съм ревала - иначе друга музика рядко може да ми повлияе по подобен начин. Виж, на филми рева като стой, та гледай.
За последните 10 дни ревах на точно 4 филма.
Иначе може да се каже, че съм си поплаквала на "Любовта, без която не можем" на "Тангра":
"Да си вземем сбогом със онази любов,
без която никак не можем.
Не е лесно, не е лесно...
у дома да се връщаш - да се връщаш бездомен..."
И на "Сигнал" - "Сбогом" може да ме разплаче, но то е от умиление, защото ми напомня за абитурентския бал и за един разкошен спомен, в който времето бе спряло. Но за да ревна, трябва да съм в подходящото носталгично настроение.
В същото настроение ме завари веднъж и "Total Eclypse of the Heart", заради която сега ме е яд, че съм си позволила да плача - не заслужава. Ама на - млада съм била и глупава.
И, последно, най-големият рев на музикален фон съм го ревала на една песен, която въртят по Радио 1, някога беше в една коледна реклама на Кока Кола. Не знам изпълнителя, обаче и днес, когато я чуя, сменям станцията, ако имам възможност, защото ми навява спомени. Само че тогава плаках заради съвсем друго нещо, но, уви, радиото работеше, тази песен вървеше и този момент няма да го забравя, докато съм жива.
И аз последно на опера съм ревала - иначе друга музика рядко може да ми повлияе по подобен начин. Виж, на филми рева като стой, та гледай.
Иначе може да се каже, че съм си поплаквала на "Любовта, без която не можем" на "Тангра":
"Да си вземем сбогом със онази любов,
без която никак не можем.
Не е лесно, не е лесно...
у дома да се връщаш - да се връщаш бездомен..."
И на "Сигнал" - "Сбогом" може да ме разплаче, но то е от умиление, защото ми напомня за абитурентския бал и за един разкошен спомен, в който времето бе спряло. Но за да ревна, трябва да съм в подходящото носталгично настроение.
В същото настроение ме завари веднъж и "Total Eclypse of the Heart", заради която сега ме е яд, че съм си позволила да плача - не заслужава. Ама на - млада съм била и глупава.
И, последно, най-големият рев на музикален фон съм го ревала на една песен, която въртят по Радио 1, някога беше в една коледна реклама на Кока Кола. Не знам изпълнителя, обаче и днес, когато я чуя, сменям станцията, ако имам възможност, защото ми навява спомени. Само че тогава плаках заради съвсем друго нещо, но, уви, радиото работеше, тази песен вървеше и този момент няма да го забравя, докато съм жива.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, виж сега, то, за да ревнеш на някаква музика, обикновено имаш по-дълбока причина. Както, например, аз си знам на кой тип филми рева, и, най-вече, защо го правя. Нищо не се случва без причина.
Та е така и с музиката - зад всяка една от песните, които аз съм изброила, както и за оперните арии, които ме докосват и разнежват, има съвсем конкретна история или пък аналогия с конкретно чувство.
Та е така и с музиката - зад всяка една от песните, които аз съм изброила, както и за оперните арии, които ме докосват и разнежват, има съвсем конкретна история или пък аналогия с конкретно чувство.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Това хубаво и ясно, но чак пък рев на моите години и след толкова сходни случаи... нейсе!
Nessun Dorma!
Nessun Dorma!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Впрочем, тая вечер ситуацията наистина ще е Nessun dorma.
А пък за другото - нали знаеш, има някои неща, за които другите няма нужда да ти правят забележка, защото сам ги поправяш. Има други, за които, като ти се каже веднъж, няма нужда да се повтаря. Но има и такива, за които, колкото и да ти повтарят, никога няма да се научиш. Всеки човек има такива. И, в този смисъл, разрушителните инстинкти на човека водят до периодично повторение на едни и същи грешки.
Ох, уотева. Почнах да пиша пълни глупости.
А пък за другото - нали знаеш, има някои неща, за които другите няма нужда да ти правят забележка, защото сам ги поправяш. Има други, за които, като ти се каже веднъж, няма нужда да се повтаря. Но има и такива, за които, колкото и да ти повтарят, никога няма да се научиш. Всеки човек има такива. И, в този смисъл, разрушителните инстинкти на човека водят до периодично повторение на едни и същи грешки.
Ох, уотева. Почнах да пиша пълни глупости.
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Ели, за теб ще е удачно да прочетеш "Анатомия на човешката деструктивност" от Фром. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-Enigma-Return to innocence- ейй тая песен абсолютно винаги ме просълзява,май по-скоро от радост, но и тъга , винаги ми напомня за детството и всичките тези отминали моменти 
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
В полумракът на спомена - Михаил Белчев
..."Ще се срещаме сигурно след години на масата, в стаята, в същия час, все по-близо до ангела, който всеки път тихичко ще взима един от нас." ...
..."Ще се срещаме сигурно след години на масата, в стаята, в същия час, все по-близо до ангела, който всеки път тихичко ще взима един от нас." ...
My will be done!!!
Има една малка инди групица - The Dears, с песента The Second Part. Ама не съм я слушала от година и половина и няма и да си я пусна вече, то и периодът беше един особен, но panta rei.
Също на Radiohead - Fake Plastic Trees.
Вече гледам да не слушам депресиращи неща, няма смисъл човек да потъва в някакво изкуствено униние.
Също на Radiohead - Fake Plastic Trees.
Вече гледам да не слушам депресиращи неща, няма смисъл човек да потъва в някакво изкуствено униние.