Тема:Всякакви дискусии...пишете каквото ви скимне:Р...

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Berserker написа:
everyday_ написа:на мен лично страшно много ми хареса...и сега искам още повече да съм там 8) а иначе не на стара гробница ми изглежда, а по-скоро на стара къща :roll:
щото не си се качвала на последния етаж, ама то който е хоил там рядко са ги виждали пак... и някакъв мамутоподобен индивид така, качил се преди хилядолетия на най-последния етаж и.... всички знаем че и досега е още там, забравен горкия, целия само на кожа и кости е станал, даже и кожа няма....

еее, не така грубо за мамута моля, там е един от геоложките музеи, много важно място 8) !!!
ние в първи курс си правихме много готини експедиции, стил "Опознай университета, за да го обикнеш". така се хакнахме първо в Гълъбарника (тва място е просто сюрреалистично, направо получих пристъп на клаустрофобия там, въпреки че по принцип точно тая фобия я нямам 8)), после попаднахме на стената за спортно катерене (с чието откриване много се гордея, защото има хора, завършили СУ, които не я знаят и не са я чували даже), веднъж се бутнахме в някакво място, което се оказа библиотеката на археолозите мисля, което също беше някакво странно място, защото попадаш в една кръгла стая, виждаш над тебе парапети, библиотеки и хора, а никъде няма стълба, та пет минути сме се въртели като гламави докато открием как да се качим... и т.н. куп интересни преживявания.
очаквайте следващата глава - приключенията на един юрист в Биологическия факултет :twisted: :lol: 8) ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

nrggirl написа:
еее, не така грубо за мамута моля, там е един от геоложките музеи, много важно място 8) !!!
ние в първи курс си правихме много готини експедиции, стил "Опознай университета, за да го обикнеш". така се хакнахме първо в Гълъбарника (тва място е просто сюрреалистично, направо получих пристъп на клаустрофобия там, въпреки че по принцип точно тая фобия я нямам 8)), после попаднахме на стената за спортно катерене (с чието откриване много се гордея, защото има хора, завършили СУ, които не я знаят и не са я чували даже), веднъж се бутнахме в някакво място, което се оказа библиотеката на археолозите мисля, което също беше някакво странно място, защото попадаш в една кръгла стая, виждаш над тебе парапети, библиотеки и хора, а никъде няма стълба, та пет минути сме се въртели като гламави докато открием как да се качим... и т.н. куп интересни преживявания.
очаквайте следващата глава - приключенията на един юрист в Биологическия факултет :twisted: :lol: 8) ...
Забавно ви е било :lol: .Ако ме приемат,и аз трябва да направя такава експедиция :) .Кой знае на какви находки ще попадна :lol: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

nrggirl написа:еее, не така грубо за мамута моля, там е един от геоложките музеи, много важно място 8) !!!
Прозвуча като приказки от 1001 нощ, браво nrggirl успешно се превъплъщаваш в образа на Шехерезада :lol: :P
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

на мен ми прозвуча като епизодче на Скуби Ду...nightwish може ако искаш двете да се хванем някой ден живот и здарве от на есен :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

everyday_ написа:на мен ми прозвуча като епизодче на Скуби Ду...nightwish може ако искаш двете да се хванем някой ден живот и здарве от на есен :D
къде бе без мене бе ей! нали сме тройка все пак! пък и с найтуиш имаме ангажименти.... :oops:
Изображение

Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Trisha написа:Прозвуча като приказки от 1001 нощ, браво nrggirl успешно се превъплъщаваш в образа на Шехерезада :lol: :P
хаха, мерси, какво да кажа - старая се 8) :lol: ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

nrggirl написа:после попаднахме на стената за спортно катерене (с чието откриване много се гордея, защото има хора, завършили СУ, които не я знаят и не са я чували даже
Потвърждавам! Аз като я търсих първия път питах поне 10 човека и всеки ме пращаше на различно място. Добре че се намери един любезен батко да ме заведе лично догоре :oops: :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

nrggirl написа: еее, не така грубо за мамута моля, там е един от геоложките музеи, много важно място 8) !!!
Абе нрг.... Шехерезада определено не си, щото тя разтяга локуми за да заспи шейха, ама като чета приклюенията ти си мисля, случайно да се казваш Лара? Крофт? :wink: :wink:
Изображение

Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

everyday_ написа:на мен ми прозвуча като епизодче на Скуби Ду...nightwish може ако искаш двете да се хванем някой ден живот и здарве от на есен :D
Пробвайте и в мазетата, много е интересно :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Berserker написа:
къде бе без мене бе ей! нали сме тройка все пак! пък и с найтуиш имаме ангажименти.... :oops:
Няма страшно,тримата ще обикаляме.Berserker,с теб имаме ангажименти още април/май месец,а everyday_ говори за есента :wink: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Berserker написа: Абе нрг.... Шехерезада определено не си, щото тя разтяга локуми за да заспи шейха, ама като чета приклюенията ти си мисля, случайно да се казваш Лара? Крофт? :wink: :wink:

хаха, е това беше още по-готино, мерси Берс 8)

Щастливо безработна!!!
Queen_Of_Snow
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Queen_Of_Snow »

жега... бира... много бира....
Изображение
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: Тема:Всякакви дискусии...пишете каквото ви скимне:Р...

Мнение от thegirl »

За всички, които искат да коментират мнения към тема, която не го позволява :wink: и за всичко друго :)
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

:? :? :?
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
people_know
Да живей словото
Специалност: GGF
Курс: кандидат-студент

Мнение от people_know »

Срамота по това време всички да спите ... :(
Do The Creep xD
Публикувай отговор

Обратно към “СПАМ”