Темата по история от предварителния - 13 май 2007?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
jexjex
В началото бе словото

Мнение от jexjex »

реално погледнато всяка година е годишнина... :wink:
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

И ние щяхме да имаме Априлско въстание заради годишнината. Странно, но нямахме. Не се увличайте по такива слухове.
It's peanut butter jelly time!
Изображение
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

ох, не мога да повярвам, че излязах на 5-я час :lol:
кажете кой колко написа???

пп: колко ще ми смъкнат за дето съм объркал името на сп."Знание" :( :?:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

damien написа:пп: колко ще ми смъкнат за дето съм объркал името на сп."Знание" :( :?:
Само това ли си объркал? :wink: Ми над 5.50 чакай... :)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Нали се разбрахме да не си говорим кой колко ще има и кой колко е написал...

айде малко релакс,че като излязат резултатите пак ще се разприкаваме един през друг... :wink:
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Момчето попита... значи иска да чуе предположения... :wink:

Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Въпроса е,че ние дори да му кажем някаква цифра,това не значи,че оценката му ще е такава.Нито моята,нито твоята..И аз се изкушавам да питам,ама още държа...

Така че,мисля,че е най-добре да се молим на свястни проверяващи
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

hypnosssa написа:Въпроса е,че ние дори да му кажем някаква цифра,това не значи,че оценката му ще е такава.
Това не променя факта, че той попита. Anyway...

Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Това изглежда бе една от най-тривиалните и лесни теми в програмата по история. Малко обемна, но толкова елементарна като структура и тези, че едва ли някой учил ще сбърка нещо... :roll:
curse
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от curse »

Сигурно ще подразня някои от вас но и аз искам да разбера какво е мнението ви за оценката ми. Написах към 20 стр, доста подробно съм развила темата с някои малки пропуски като напр създаването на БРК в Белград (нз доколко е голям или малък пропуск) за конфликта на Каравелов и Ботев не съм го споменала ясно. Просто написах че Каравелов започва да издава научен вестник и се оттегля от револ движение и неговото място заема Ботев (нз колко голям пропуск е конфликта, просто в план тезиса ми не беше подчертан ясно и аз изкл за него но го знаех) и някои фактологически грешки като една сгрешена година на една от обиколките на Левски и къде е роден Каравелов, писах че е в Котел а то всъщност Раковски е роден там, а Карав в Копривщица. Обърках се. И може би най-голямата ми грешка развих темата чак до Ботев и Старозаг въстание, защото не бях сигурна дали се вкл или не. Да, темаат ясно пише Каравелов и Левски ама аз нали си уча по мойте тезиси и там беше така написано и аз реших така да го структурирам на изпита. Голяма грешка ли е излизане от темата, и колко се смъква за такова нещо при положение че всичко останало съм развила , подредила, логич свързала сравнително добре? Адски се извинявам предв ако подразня някой с тази изтъркана тема от сорта "Колко ще имам?", но все пак всеки има известна доза притеснение. Мерси на всички предварително :) :) :)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

4,50 - 4,75 устройва ли те? :wink:
curse
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от curse »

Joker написа:Това изглежда бе една от най-тривиалните и лесни теми в програмата по история. Малко обемна, но толкова елементарна като структура и тези, че едва ли някой учил ще сбърка нещо... :roll:

Много си прав... при положение че Левски и Каравелов са едни от най-изтъкнатите революционери и всеки знае по нещо за тях от обща култура, ако пък е и учил, грешка няма да има. Бих казала даже че е по известен (Левски..) даже от Аспарух, Симеон, Борис и т.н. след като има и отбор Левски и гр Левски.. хах. Това са мои размисли, така че не се захващайте за тях. Всеки има право на Лично Мнение :lol:
curse
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от curse »

Joker написа:4,50 - 4,75 устройва ли те? :wink:

Ами за МО, Публична администрация, Европеистика, Право, Политология ти как мислиш?
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Оххх...ако имаш под 5.00 и си момиче,за тези специалности,които си писала:АБСУРД..не че искам да те обезкуражавам,но....
ама споко,голям е шанса да имаш по-висока оценка,зависи от проверителя и критериите,които са дали на проверяващите
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Ами тая година зависи от 11тия ден от цикъла на луната през четвъртата седмица на юни, ако видиш гарван в полунощ, ще ти стигне.
Аман :x
Мога да ви напиша на всички кратък анализ, какво мисля че ще изкарате, според постовете, които пишете тук и там ( и като общ поглед над писаното в форума ), но кой съм аз по дяволите? Или ви трябва просто някакво успокоение? Отидете си при частните учители и ги питайте тях...
medicate, medicate
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”