Умеете ли да готвите?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

fire написа:О-ооооо, не благодаря! С този филм се отказвам и от семки, и от всичко останало. Ако го смениш с нещо по-леко и по-приятно може и на жито да се съглася :lol:
А ти реши ли какво ще ни сготвиш, когато се настаниш в общежитието? :wink: :P
Добре тогава. Пускаме "Ягода в супермаркета', заливаме се от свеж сръбски хумор и готово!!

Да, реших- любимите ми летни сандвичи. Филийка хляб, отгоре маргарин, отгоре размазвам сирене, отгоре шарена сол, отгоре домати на колелца и ...ГОТОВО! Бързо, лесно,вкусно! :P :P :P
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

..... му!Огладнях...Ще ходя да хапна след малко.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Не умея да готвя, но умея да ям готвено. Това брои ли се? :)
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
Riza - pijama
От дъжд на вятър

Мнение от Riza - pijama »

Дали мога да готвя?... Колкото да не умра от глад мога. :)
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Vintersorg написа:...Да, реших- любимите ми летни сандвичи. Филийка хляб, отгоре маргарин, отгоре размазвам сирене, отгоре шарена сол, отгоре домати на колелца и ...ГОТОВО! Бързо, лесно,вкусно! :P :P :P
Ама ти на това ли му казваш "кулинарен шедьовър"? Ле-лееее... А ние с Himera бяхме решили на гости да ти идваме в общежитието. Няма що! Май ще е по-добре ние да сготвим. :? Лоша работа!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Абе вие елате, пък ще измислим нещо! Аз ще си взема котлонче и ще сътворя нещо специално за гостите.
Най-малкото, ще има 3 в 1, щото е най-лесно за приготвяне,хахаха! Пък и е единственото кафе-съдържащо нещо, което пия... :D
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Е, щом от теб ще е кафето, то ние тогава ще си донесем сандвичите, салатката и сокчетата. Пържени карточки обичаш ли? Може да спретнем набързо едни... :lol:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Обичам! Ама пържени мога и сам да си направя...Тъй че с това поне мога да ви почерпя...
А на село съм насадил праз лук и моркови- лично производство. Ако знаете нещо, което може да се приготви с това..уелкъм! :lol:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Ами като заколяте и едно прасенце ще ти кажа нещичко, което ще можеш да приготвиш с празият лук и морковките :lol:
Аватар
Cadaverous
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cadaverous »

Ако ги запържиш за кратко и ги прибавиш към ориз, може да се получи нещо вкусно а ла чайнийз китчън.
"Всичко, каквото казвам и пиша, мисля; но не пиша и не казвам всичко, каквото мисля."
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Да, и така става, но за "чайнийз китчън" е хубаво да има малко повечко добавки към ориза. :wink: :tongue3:
Аватар
Cadaverous
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cadaverous »

Е, сега, подробности :lol: Ще сложи и каквито други зеленчуци са му под ръка и все нещо такова трябва да се получи.
"Всичко, каквото казвам и пиша, мисля; но не пиша и не казвам всичко, каквото мисля."
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Важното е Жорко да сготви едни чушчици, да разберем,какъв цар е. Може и житце да направиш като десерт... А 3 в 1 и аз обичам, чистото кафе нещо не го понасям без сметанка и захар! Е,хайде едни доматчета и краставички ще накълцам за салатка... И моля, никакъв пресен лук или чесън на масата,че ще ви избия всичките! :lol: И Паган като може да готви питка да я донесе... Пък експерименти с китайският ориз друг път ще си правите...:) Китайска му работа!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Мисля решението за окончателното меню да го оставим на Vintersorg. Той и без това ходи на курс по готварство и има да взима още няколко урока до края на Септември. Така че има време...
Нали, разказвачо! :study:
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Дано майка му да готви ид руги вкусни неща освен чушки, жито и сандвичи :wink:
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Публикувай отговор

Обратно към “Кулинарен раздел”