Арабистика - 2

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

Тошко, кат' ти разпра'ам да не мешаш бира и вино, оти ма не слюшаш?
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
uhuru
Да живей словото

Мнение от uhuru »

ехоооо, поздрави от мени....
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

:D колегииииии, колеги :) леле какви сте ми сладички :P аз сега се забавлявам с Дерида и Р. Бард...и те са големи сладури :) Тоше, не се стряскай от Формализма :) Деконструкцията и Постструктурализма са още по-яки :)
хайде :) ние със съквартирантката отиваме за бира :), че дълга нощ ни чака :D , кой ЦИЕК, кой ФМИ...все в г**...аааа... кюпа
Salim Rulez!!!
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

ОМФГ... Демек искате да ми кажете, че аз с едното четене(дето още не е завършено и наполовина) на мат'риалите нема да прокопсам... Де*еба. Е, поне ми беше забавна седмицата. Сериозно, това дали ще го чета един път или 3 пъти, се толкова ще влезе... nothing at all... А е толкова противно за четене, изприщвам се, като го погледна само. Блах.

ухуру, мерси мн за конспекта, помогна ми супер много!

Айде успех ви, утре са завръщам у Софеету, та до скоро. И не вярвайте в себе си, вярвайте в Господ :lol: (не, не см религиозна фанатичка, за повече инфо - вицът на Сибирская търсете :lol: )
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
sibirskaya...
От дъжд на вятър

Мнение от sibirskaya... »

днес направих сериозно питане към себе си и установих,че съм все още на структуализма,после направих сериозно проучване и установих,че ми остават 2 дни...надявам се,че никой друг не е като мен...
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

sibirskaya... написа:днес направих сериозно питане към себе си и установих,че съм все още на структуализма,после направих сериозно проучване и установих,че ми остават 2 дни...надявам се,че никой друг не е като мен...
а КАК, сакъъъъъън, аа съм мнногоо хубаво!!!!!!!!! особенбо откактон установих, че да ядеш червен пипер направо с лъжицата УСПОКОВЯВА и ПОМАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :twisted: :o :arrow: :cry: :shock: :D :evil: :!: :oops: 8) :? :lol: :cry: :wink: :idea:
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Чета ви, чета ви и ви се смея, смея ... :lol: :lol:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

тоше,душицо,мини не на червен, а на черен пипер :) той съдържа не знам си там какво си на щастието...и индийското къри и то...и шоколада... :D вещества мноооооо...ма не знам кое от всички ще ни спаси в понеделник :twisted: :wink: но споко,драги колеги...поне настроението е добро :)

coup....това чета ви чета ви и се смея, смея е РЕДУПЛИКАЦИЯ......има го в текстбука на Дуриданов :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Salim Rulez!!!
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Тцтц, съвсем сте изкукуригали , милите :cry:
Успокойте се - изпитът по ЛТЗ е фасулска работа, ще го вземете - резачката този семестър е езикознанието, но и аз не знам защо.
No more turning away?
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Е езикознанието гУ зехме вече. Ама ЛТЗ-то... Мене на тоя тест ще ме скъсат. Не мога НИЩО да запомня! Чета по 2 пъти изречението за да го разбера. След което, поради преживения ужас, мозъчните ми клетки просто се опитват възможно най-бързо да го забравят! Това прочетеното 2 пъти, нали, него... Как ще да е фасулска работа, КАК, питам аз, отчаяната! Ех, ех... Кууп, кажи нещо за миналогодишния, върни покоя обратно в душата ми!
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

:P :P :P АрабиСчета :P :P :P
Пууууууууууууууууууууууууууууууууу монтанските банички не се ли отразяват ползотворно върху възможностите за запомняне? :P :P :P
Пууууууууууууууууууууууууууууууууу страх ме е, ама не ща да уча....
Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

I know baby... Same here too...
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Не, че искам да се заяждам, но никът ми по принцип се чете КУУ. Да знаете за бъдеще, не че е от кой знае какво значение...
Тестът беше от 90 въпроса - 45 минути. Знам, че звучи зло, но по принцип не е. Всички арабисти го взеха - ако искате повишителен или не сте се явили на теста, отивате последния уикенд от сесията. Изпитва устно - с най-добро чувство към студентите, без желание да те подвежда или нещо подобно. Успокойте се - ако толкова се нервирате на първата сесия, какво остава за тази втори семестър - тогава имате арабски, семито-хамитско, странознание и още един избираем предмет.
No more turning away?
Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

Още два избираеми. Не забравяй, че освен стреснати сме и ентусиасти :lol: За ника извинявай, нямах си и идея, ще го имам предвид :wink:
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

хахахааааааааааааа :) правилно и мазохисти и мазохисти :roll: :P не се шашкайте, споко, ние сме яки...к******
Salim Rulez!!!
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”