Разочарованието?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

с правото дали пак е така...т.е. оцеляват малцина :(
(и познавате ли мн отказали се)
maxi

Мнение от maxi »

Ако всички дето мрънкат и ги е шубе се отказваха,щеше да е мн.яко,ама май не става така.Я,по-добре да заложим на оптимизма,а?
maxi

Мнение от maxi »

О,за последното си ама адски прав!
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

хора, недейте така, моля ви!
най-отвратителното нещо за един студент е да си обърка специалността, т.е. да си мисли, че знае какво иска, а после... :(
аз лично от това се страхувам(да не се подведа по чуждия акъл дето се вика)
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Joker написа: От 14-годишен, когато нашите за пръв път ме въведоха вътре през парадния вход, съм очарован и не съм си представял някъде другаде да уча... Пожелавам го искрено на всеки от вас! :thumbleft:
И при мен така, ама не съвсем. Преди 6-7 години много ясно си спомням как с майка ми минавахме покрай Ректората и тя заяви, че "много ще се гордее с мен, ако един ден уча в тази сграда"...Е, така и стана, ама не в съвсем същата сграда, а на стотина метра по-надолу :) :lol:
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
maxi

Мнение от maxi »

Нали си постигнала целта,какво повече -радвай се и го пожелай и на нас.Дано и нашите майки се гордеят догодина!Но най-вече ние да сме доволни от себе си.
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Java написа:
п.п. за стотината метра

аз съм на няколко пъти по сто метра, ама какво оттова :?: Ректората не може да побере всички факултети :?
Така си е! Пък и не се сблъскваме толкова често с непознати индивиди или болнави хорица, дошли я за книжарницата, я за нещо друго, които нямат нищо общо със СУ.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
electron
В началото бе словото

Мнение от electron »

няма закакво да се страхувате , учете си материала , ако не ви приемат до друга година пак , поне ще си знаете повече (още една година зубрене :lol: ) . Аз съм сигурен че ще мога да изкарам поне 4 по мат ама 4 не е достатъчна за специалността която искам , ама вижте сега изпита зависи от много неща , понякога и от малко късмет , така че учете стабилно и с малко късмет ще успееме :P , не се отказвайте
Аватар
naida
В началото бе словото

Мнение от naida »

ако не ви приемат до друга година пак , поне ще си знаете повече (още една година зубрене )
Ох, ох - все това си мечтая, сто пъти да преживявам кандидатстудентските :wink:
А притеснение винаги има - просто е неизбежно. Важното е да те мотивира, а не да те отчайва :)
така че учете стабилно и с малко късмет ще успееме
:wink:
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
Аватар
Licenti0us
От дъжд на вятър

Мнение от Licenti0us »

Ужасно е! Особено като знам , че не уча д0статъчно.
Уж ограничих контактите и излизанията, а пак не знам идеално темите,
някои въобще.
НАй-лошотто-> това което съм знаела ми е изкочило от главата.
Постоянно си мисля колко много знаят другите, как учат... как ще влязат, а аз ще си остана тук.
КАто изляза на кафе постоянно си мисля, че си губя врмето, че съм можела да запомня това онова. К
Като изляза събота или петък на другия ден съм капнала и не мога да правя нищо.
Вина. Същата вина , която не те оставя да заспиш и вечер!
Абе гадн0 е!
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Миличка, ще дойде юли, тогава пак така ще си мислиш, а когато ти излязат резултатите, вече ще си на съвсем друго мнение. Недей да се виниш за такива неща, спокойно. Сега всичко ти изглежда каша, но на самите изпити така ще се мобилизираш, че изведнъж паметта ти ще се опресни. Успех!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”