За кандидатстващите с литература...
Модератор: Boromir
Ами като казах експертно идеята ми беше, че знае какво говори, защото ако проверяващите не са на ясно - кой?
Колкото до Мопасан - естествено, че и без него може, но ставаше въпрос, че паралели можеш да си правиш колкото си искаш, стига да си чел и да ти стиска;)
п.п. Мерси за пожеланията.
Колкото до Мопасан - естествено, че и без него може, но ставаше въпрос, че паралели можеш да си правиш колкото си искаш, стига да си чел и да ти стиска;)
п.п. Мерси за пожеланията.
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
damien, само каквото е по същество, другото звучи наизустено (и най-вероятно е 
На мен лично ми беше интересно да чета за интересите на Славейков към Ницше, ама това не може навсякъде да го лепиш. Ако е по темата - смело, но ако се съмняваш, по-добре не рецитирай имена:)
На мен лично ми беше интересно да чета за интересите на Славейков към Ницше, ама това не може навсякъде да го лепиш. Ако е по темата - смело, но ако се съмняваш, по-добре не рецитирай имена:)
Защото като палава минута
- явор
- Летописец Виртуоз
Наблегнете на разбирането на материала!!! Аз с много увъртане около темата (понеже не знаех какво да напиша), с няколко преразказвайния и 1 единствен цитат (3 думи) и обем от (май беше 6-7 страници с големи букви, но вече не помня) изкарах 4,25 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
little_secret
- В началото бе словото