Образователни технологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Здравейте пак от мен :Р Имам едно въпросче за тези от вас,които ходят на курс по История в Образователните... за темите от Възраждането и оранжевата книжка...на моята на корицата и пише януари 2006 София,а вашите от коя година са?...не,че има голямо значение ,но просто се интересувам,ако може да ми кажете и за Средновековието ще съм благодарна:) Мерси:)
- teufelchen
- От дъжд на вятър
-
maxi
Оказа се,че доста народ от моите познати е минал от там и -което е по-важното!- били готини. Е, не знам дали по всички предмети е така - нямам инфо,но мога да питам. По български имало някакъв мъж много готин,като даскал,естествено! По английски са на супер ниво а и са готини в отношенията си,не са като някои превзети надути скумрии в даскалото,дето си мислят че са почти американки.
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Когато ходих там (само на история), въпросния по литература доста често го засичах, даже първия път като отидох ме заведе до сградата, където ми бяха уроците. Сигурна съм, че става въпрос за един с адски сини очи - всички го знаят, а най-якото е, че се говори, че е наистина много добър учител.
Иначе, аз бях супер доволна от моята учителка по история - Тони Георгиева, много е добра, свястна и наистина събужда интерес към предмета.
Иначе, аз бях супер доволна от моята учителка по история - Тони Георгиева, много е добра, свястна и наистина събужда интерес към предмета.
-
maxi
Не знам fragileзащо е толкова критична и харесва само този"невероятен"мъж - останалите също са супер,поне такива са отзивите на всички,които са се изучили там.Нека бъдем реалисти!Не се ли отнася човек сериозно,а и като няма кой да му отвори очите,чудо едва ли ще стане!
Моята даскалка е ама много яка,но няма да кажа повече,за да си я пазя за мен!Може само да съжаляват тия,които не са общували с такъв ЧОВЕК!
Моята даскалка е ама много яка,но няма да кажа повече,за да си я пазя за мен!Може само да съжаляват тия,които не са общували с такъв ЧОВЕК!
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Не бих казала, познавам приятелката на въпросния, която също е преподавател в ОТ и тя е на ниво, като даскал и като човек, иамло е само един единствен преподавател от когото съм се плашилаfragile написа:Този по БЕЛ, ако е в София, е добър учител и НЕВЕРОЯТЕН мъж! Това съвсем сериозно го казвам! Но другите от ОТ са...![]()
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Виж сега, ако ще говорим за Т., хубаво, готина е, не ми е преподавала, ама изглежда хубав човек. Плодът на тяхната любов пък е супер ( много сладко детенце, наистина ). А въпросния...е, как няма да говоря за него, като той ме изтърпя цели 10 месеца ( май толкоз се събират ), забърках го в какви ли не магарии по време на подготовката, а той стоически издържа. Сега направо му се чудя как не ме набиMZ4 написа:Не бих казала, познавам приятелката на въпросния, която също е преподавател в ОТ и тя е на ниво, като даскал и като човек, иамло е само един единствен преподавател от когото съм се плашилаfragile написа:Този по БЕЛ, ако е в София, е добър учител и НЕВЕРОЯТЕН мъж! Това съвсем сериозно го казвам! Но другите от ОТ са...![]()
![]()
![]()
Очите му са маслено зелени, ама МНОГО зелени ( за този, който питаше ). Впечатляващи ( а аз много се впечатлявам от светлооки хора - слабост са ми ехеееее от кога....). На него всъщност дължа част от правописа си и "умението" да пиша безумни съчинения ( нали такова е изискването ), но не и оценката от изпита.
И все пак. Аз бих избрала него ( тук вече не заради вида му ), а не приятелката му. Смятам, че той по-добре борави с недооформени характери.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
maxi