Няма как колега, ще трябва да стрижем вълната
Харесвате ли мъже с бради :)
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Харесвате ли мъже с бради :)
Иронично - брадата понякога сърби... дори ако я имат сърби...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Мне, сърби, българи, пакистанци, какви да са, никакви бради
Гладко избръснато мъжко лице с аромат на автършейв 
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Мъж без брада е като жена без цици - Платон...
а то по негово време верно всички са били с бради де...
а то по негово време верно всички са били с бради де...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Не обичам гладко обръснати мъже. Все едно целуваш момиче. (да, знам, че съм го повтаряла около хиляда пъти.)
Но брадата трябва да си има граници. Когато започне да се превръща в перманентен авариен склад на хранителни запаси от закуската, вечерята и обяда ти, въпросните граници са отдавна прекрачени.
Най-добре е двудневна брада - да драска
Но брадата трябва да си има граници. Когато започне да се превръща в перманентен авариен склад на хранителни запаси от закуската, вечерята и обяда ти, въпросните граници са отдавна прекрачени.
Най-добре е двудневна брада - да драска
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
ani_pasova
- В началото бе словото
- Специалност: филосифия
- Курс: четвърти
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
май съм единствената, която не понася брада под каквато и да било форма - от еднодневна до няколко седмична. Бръсненето се прави всеки ден - освен, че е готино, изглежда и представително 
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Не си, не си
И аз казвам същото 
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Тая тема ме подсети за едно произведение, останало в ума ми много, много години след като го четох. Казваше се "Повест за Петкутин и Калина" и беше поместено като част от незадължителната литература в учебника ни в 5. или 6. клас. Беше ме грабнало страшно много и едва тази година всъщност разбрах, че било от "Хазарски речник" и - благодарение на Мила - си го намерих и го чета с кеф.
Та там се казваше следното (нямам спомен преводът да е същия и - ей, Богу! - не знам как тоя текст е попаднал в учебник на фърфалаци, ако не е бил със съкращения, щото най-смущаващите части не ги помня, честно казано):
"През изтеклата зима те се били обикнали. Ядели с една вилица поред и тя пиела вино от устата му. Той я галел така, че душата й скриптяла в тялото, а тя го обожавала. Казвала на връстничките си, като се смеела, че нищо не чеше така добре, както тридневна мъжка брада, покарала в любов."
(помня, че в учебника беше "тридневна мъжка брада, набола в любов")
Та периодично се сещам за тоя конкретен цитат, когато убеждавам приятеля си да си остави кожата малко да си почине. Покрай празниците не се беше бръснал 4-5 дни и му стоеше страхотно. Или, с други думи, нямам нищо против наболата брада, стига да отива на човека (че има и такива, дето приличат на рецидивисти). За евентуални поражения има един много хубав крем, ама няма да му пиша името, да не стане като с Айфона на Пънч.

Съвсем офф-топик: пак я прочетох тая повест и наистина не знам кой болен мозък я е включил в учебната програма (пък макар и между капките), обаче съм му много благодарна. Пълни ужаси, съвсем неподходящи за детски акъл, обаче почти 15 години по-късно ми е един от най-живите спомени от училище. И, подозирам, основа за много от кошмарите ми.
Та там се казваше следното (нямам спомен преводът да е същия и - ей, Богу! - не знам как тоя текст е попаднал в учебник на фърфалаци, ако не е бил със съкращения, щото най-смущаващите части не ги помня, честно казано):
"През изтеклата зима те се били обикнали. Ядели с една вилица поред и тя пиела вино от устата му. Той я галел така, че душата й скриптяла в тялото, а тя го обожавала
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: 18+ (не знам как иначе да го скрия)
и го карала да се изпразва в нея
(помня, че в учебника беше "тридневна мъжка брада, набола в любов")
Та периодично се сещам за тоя конкретен цитат, когато убеждавам приятеля си да си остави кожата малко да си почине. Покрай празниците не се беше бръснал 4-5 дни и му стоеше страхотно. Или, с други думи, нямам нищо против наболата брада, стига да отива на човека (че има и такива, дето приличат на рецидивисти). За евентуални поражения има един много хубав крем, ама няма да му пиша името, да не стане като с Айфона на Пънч.
Съвсем офф-топик: пак я прочетох тая повест и наистина не знам кой болен мозък я е включил в учебната програма (пък макар и между капките), обаче съм му много благодарна. Пълни ужаси, съвсем неподходящи за детски акъл, обаче почти 15 години по-късно ми е един от най-живите спомени от училище. И, подозирам, основа за много от кошмарите ми.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
хах, заради тоя откъс и аз прочетох речника...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Всъщност аз точно от това ти мнение разбрах коя е книгата. Симона (Имморталката) те беше питала и ти й отговори, а аз реших да си пробвам късмета, щото първо, име като Петкутин не се среща под път и над път и второ, стилът ми беше познат (макар да съм почти 100% убедена, че преводът не е същият).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Бе уж не харесвам. И както не харесвам се намира някой да ме обори. Както и да е, изключително приятно впечатление ми прави, когато мъжа се е обръснал. Особено ако принципно няма този навик. Обаче е много яко и да се събудиш след страстна нощ и леко да те наболява лицето, защото наболата му брада те е издрала, докато те е целувал...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Бочкоооо"... Това като радиорекламата на магазини "Мобо" (със златната рибка). 
В края на ноември
В края на ноември