Френски език ....
Сложи ли те! Прекаляват много яко вече... За географията същото казват... Вече провериха всички изпити, дори и тези, които са след френски и география, само нашите стоят!Crematory написа:Може да са си сложили някакъв автоматичен риплай
Казвайте - аз имам 3.00
По принцип бих претендирал и псувал много, защото това е нещото, в което съм сигурен, че знам, но вече толкова се бях отчаял, че и тройката ме радва... А догодина, живот и здраве, си обещавам да имам поне единица отгоре!
Балът ми за Френската филология ми е 20.00, имам ли шанс?
По принцип бих претендирал и псувал много, защото това е нещото, в което съм сигурен, че знам, но вече толкова се бях отчаял, че и тройката ме радва... А догодина, живот и здраве, си обещавам да имам поне единица отгоре!
Балът ми за Френската филология ми е 20.00, имам ли шанс?
Мерси, колежке!Crematory написа: Да. Мин. бал от миналата година е 19. Честито, колега
Но никога не съм си представял, че ще изникне пред мен дилемата СУ или УНСС... Мечтаех си да съм в СУ каквато и специалност да е... но много хора ми казват, че Икономиката на интелектуалната собственост била страхотна специалност (а тя е в УНСС), та... да бъдеш или да не бъдеш