Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Във факултета, където вече съм приета? Въпреки че чакам за второ класиране за специалност, която е в друг факултет?
П.С.:Сори за глупавите въпроси, ама да си питам
Имам един въпрос.Понеже смятам да пътувам още в понеделник следобед към София,мога ли още тогава,на 7ми,да си платя таксата по банков път и после на 8ми да си се запиша??
alena написа:Имам един въпрос.Понеже смятам да пътувам още в понеделник следобед към София,мога ли още тогава,на 7ми,да си платя таксата по банков път и после на 8ми да си се запиша??
И сега можеш да си я платиш Разгледай последните постове и ще видиш как
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
автоматично се взима, ако става въпрос за СУ- то всъщност в персонална информация, където ти е образуван бала за всички специалности, посочени от теб, ще видиш, че ти е взета по-високата
Lionka написа:явор-чо....абе човек ти колко имаш на Английския?!
Ами аз вече няколко пъти си споделих срама - 3,66 Надявах се на повече, но дано да подейства формулата: всяко зло за добро, защото ако ме приемат Право няма да ми трябва английският.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Като отивате да се записвате, носете си снимките изрязани, а не на картонче, както са ви ги дали от фотото. Иначе ще търсите на опашката някоя мадама да ви услужи с ножичка или нокторезачка от несесера си, че да си изрежете снимките криво-ляво.
P.S. Опит от родителското тяло.....