Колко ще ви струва кандидатстудентската кампания?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Някъде чух, че от Министерството на държавната администрация смятали да обявят официално Варна за втори по големина град. Ами то както е тръгнало може след 10 години наистина да стане :( :( :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ИзображениеИзображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

hazel написа:Някъде чух, че от Министерството на държавната администрация смятали да обявят официално Варна за втори по големина град. Ами то както е тръгнало може след 10 години наистина да стане :( :( :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ако мен питаш... не искам града да става по-голям... така си е добре! :roll:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Спокойно,Хейзъл, имам намерение да родя трите си деца в Пловдив :lol: Ако убедиш и мъжа ми да живеем там, брой прираст с 4 човека :lol:
Та не много по темата, но аз лично смятам,че и в Пловдив има поле за развитие. А Варна ми е студена. :lol: Друго си е лятото на 40 градуса :lol:
Асе, след 3 години динамика в Сф, блъскане по автобусите и т.н...Много ми липсва нетолкова динамичният Пловдив. Там всичко е бавно, спокойно... :D Обаче и там си имаме вече задрсътвания :?
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Хахахахаха ! И аз съм обещала прираст с три деца ама как ще ги раждам не се знае :D :D :D
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Крематори, супер много си права по отношение на Пловдив, а за задръстванията - те се срещат повече по абитуриентските балове, ама това е нормално. :lol: Аз нямам влияние над мъжа ти, ама ти му кажи, че в Пловдив майка ти не стъпва, и ще видиш как сам ще пренесе мебелите :lol: А по тоношение за Варна - едни път бях във Варна и по-точно в кв.Аспарухово и не останах много очарован. После се успокоих, като ми казаха, че Аспарухово не е баш Варна.......дано поне истинския град е по-готин......
ИзображениеИзображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Е, този спор Пловдив или Варна е направо комичен. Аз съм от Пловдив, но живея в София от немай-къде. С удоволствие бих живял и във Варна. Истината е че темповете на растеж на най-големите градове в страната са съвсем несиметрични и дори противоречиви ако гледате статистиката от по-дълго време. :?
Проблемът не е в Пловдив или Варна, а във София. Прекалено голям, шумен, мръсен... Изглежда българите все още нямаме култура да живеем и поддържаме толкова голям град. Затова и В Пловдив, и във Варна е по-добре да се живее. 8)
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

По-добре е в Бургас.
Не казвам така защото съм пристрастен.Ходил съм много
пъти във Варна и града ми харесва.Обаче е прекалено
"разхвърлян".Докато Бургас е някак по-"подреден".
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Дам, Бургас е готино,но само за лятото. През останалата част от годината имам чувството, че е безлюден град... може би защото съм си свикнала в София.. не знам
Изображение
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Не, наистина зимата може да помислиш, че има не 230 000,
а 230 човека тук.Всички се изпокриват :lol:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ам аз никъде не съм казал, че Варна е най-хубавия град :roll: Просто казвам за нарастването на населението. И попринцип тук възможностите нарастват, безработицата намалява, а в Пловдив до колкото знам не е така :? ...Мисля, че цените на имотите са достатъчно добър показател.

Относно разпиляността... С Бургас сравнението въобще не е вярно! По-скоро аз бих казал това за Бургас, но не и за Варна. Единствено Галата и Виница са отдалечени от кварталите... Всичко друго е застроено на гъсто.

Това обаче не означава, че нещата няма да се променят. Пловдив е в центъра на Южна България, на пътя от Централна Европа към Азия, има традиции в редица производства, а и Старият град - неописуемо красив 8)

Да се надяваме, че цяла България ще се оправи и ще е хубаво да се живее навсякъде :D

П.П. Всички познати от Аспарухово казват ... "да слезем в града", а не да отидем в центъра", въпреки че квартала им е по-близко до центъра от почти всички квартали :lol: :lol: :lol: ...Просто това, че квартала е с блокове не означава, че хората не са си останали с леко селския манталитет.

П.П.П. И пак повтарям, че аз не искам да ни нараства населението, градът няма да го побере :roll:
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

Ооо,Варна,Бургас..друг свят.
Елате в Силистра да видите за кво става въпрос - има-няма 15,000 калпака...Но напоследък наблюдавам тенденция към прираст на населението,който прираст не ме оставя да спя следобяд като се разбеснее пред блока :D хехе,ама иначе е готино някво,много майки с малките си човечета,взе да живва градчето...
икономика липсва,икономика...кмета изяде 2 фабрики и 1 сметище яде в момента..пфу..демокрация !
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

И в Бургас го наблюдавам това... Пълно е с бебета и бременни! :shock: Където и да отида щъкат дечица и се чува плач... Такова нещо никога досега не бях виждала в града! :roll:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

black_lady написа:И в Бургас го наблюдавам това... Пълно е с бебета и бременни! :shock: Където и да отида щъкат дечица и се чува плач... Такова нещо никога досега не бях виждала в града! :roll:
Ами миналата година бях на море там. :oops: :lol:
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

black_lady написа:И в Бургас го наблюдавам това... Пълно е с бебета и бременни! :shock: Където и да отида щъкат дечица и се чува плач... Такова нещо никога досега не бях виждала в града! :roll:
О, и в Плевен е така! Много бебета, много нещо. Само в моя блок всяка година се раждат по няколко и както каза MIND FIELD "прираст, който не ме оставя да спя следобяд като се разбеснее пред блока". Но всичко това е хубаво. Само работа да има. :wink:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ае България се съвзема бе, не се притеснявайте! :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”