Фронт на съпротивата - нека не допускаме военен режим!!!

Архив на всички останали категории.
Заключено

Първо прочети първото мнение и после отговори! Искаш ли нов по-стриктен модератор?

НЕ - има си правила, които са достатъчно добри и не искам някой да ми налага диктатура
9
41%
ДА - има нужда от по-строго модериране, обществото ни не е дорасло за либералисъм
10
45%
Празна бюлетина - ни знам, ни мъ интирисувъ
3
14%

Общо гласове: 22

Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Joyride написа:а съм момиче
Толкоз. Повече не ставайте фронтоваците за резил, че нещо по бели гащи влизате в бой. :lol: :lol:
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

iliyan написа:
Joyride написа:а съм момиче
Толкоз. Повече не ставайте фронтоваците за резил, че нещо по бели гащи влизате в бой. :lol: :lol:
Така и не ми обясни какво значение има пола?Момичетата не можем да изказваме мнения ли???
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Не. Ама алхимика е мъж. А като такъв трябва да ми каже два лафа. Само аз го плюя, той стои. Баси пича.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Така и не ми обясни какво значение има пола?Момичетата не можем да изказваме мнения ли???
явно никой освен него няма право да изказва мнение...само не му се връзвай, найтуиш.защото много му се връзват, затов аполовината форум е пълен с някакви безмислени теми за него самия-нарцисизма в огледалото-тук е форум-за информация и развлечение, не за илиян!
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

гащите не са ми бели :wink: и това не го приемам за бой, а за обезобразяване на форума. + няма как да станем за резил ,защото не сме се борили, че да загубим ;)
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Горе написах. Казвайте си мнението, ама става супер смешно алхимика да се крие под полите ви.
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

iliyan - относно алхимика -мисля ,че ставаш вече ти за резил.. той е достатъчно разсъдлив, за да не влиза в конфронтации и да изпада в пошли разправии. много над тези неща е , което му прави чест. не знам какво си се заял с него, но е доста трагично ..
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Ами сега с него ми е кеф да се заям. Започвам персонално. Дотук беше обща туршия. :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ами добре .. заяждай се ;) стига да има кой да ти обръща внимание. и както вече казах- изказвам си мнението и никой нямам под полата си 8)
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

а какво ти говори фактът , че толкова хора скачаме в негова подкрепа- а в твоя- никой ( или някойси там циндил-пиндил) ?
това , че не се занимава с глупости, не означава , че няма достойнство, а няма време з агубене, а и няма з акакво да се оправдава.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

kokteil_molotow написа:това , че не се занимава с глупости
За това е мод, деба. Като не му се занимава, да го духа и да си подписва оставката.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

не псувай, бе дете !
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

хаха и като е мод какво? да изтрие "нарушителите" и какво ще се оправи с това ? дай съвет -нали си кандидат-диктатор ;)

kokteil_molotow - аз доколкото разбрах Циндил не защитава Илиян -той иска мир и ред.. както и 99% от форума

ЕДИТ : За да не става като ЧАТ - преди го защитаваше.. но сега като гледам темите не е така :) то не знам кой ще защитава безредицата и цинизмите
Последно промяна от Joyride на 05 Юни 2006, 22:13, променено общо 1 път.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

преди го защитаваше-виж и подписа на Илиян
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Joyride написа:хаха и като е мод какво?
Как така като е мод? Ами да си седне на задника, да чете постовете и повърните, както го правим всичките и той да започва да се драка. Това да прави. Сега нищо не прави, защото не е способеееен.
Заключено

Обратно към “Други”