Толкоз. Повече не ставайте фронтоваците за резил, че нещо по бели гащи влизате в бой.Joyride написа:а съм момиче
Фронт на съпротивата - нека не допускаме военен режим!!!
Така и не ми обясни какво значение има пола?Момичетата не можем да изказваме мнения ли???iliyan написа:Толкоз. Повече не ставайте фронтоваците за резил, че нещо по бели гащи влизате в бой.Joyride написа:а съм момиче![]()
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
явно никой освен него няма право да изказва мнение...само не му се връзвай, найтуиш.защото много му се връзват, затов аполовината форум е пълен с някакви безмислени теми за него самия-нарцисизма в огледалото-тук е форум-за информация и развлечение, не за илиян!Така и не ми обясни какво значение има пола?Момичетата не можем да изказваме мнения ли???
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Joyride
- Пишеща машина
iliyan - относно алхимика -мисля ,че ставаш вече ти за резил.. той е достатъчно разсъдлив, за да не влиза в конфронтации и да изпада в пошли разправии. много над тези неща е , което му прави чест. не знам какво си се заял с него, но е доста трагично ..
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
а какво ти говори фактът , че толкова хора скачаме в негова подкрепа- а в твоя- никой ( или някойси там циндил-пиндил) ?
това , че не се занимава с глупости, не означава , че няма достойнство, а няма време з агубене, а и няма з акакво да се оправдава.
това , че не се занимава с глупости, не означава , че няма достойнство, а няма време з агубене, а и няма з акакво да се оправдава.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- Joyride
- Пишеща машина
хаха и като е мод какво? да изтрие "нарушителите" и какво ще се оправи с това ? дай съвет -нали си кандидат-диктатор 
kokteil_molotow - аз доколкото разбрах Циндил не защитава Илиян -той иска мир и ред.. както и 99% от форума
ЕДИТ : За да не става като ЧАТ - преди го защитаваше.. но сега като гледам темите не е така
то не знам кой ще защитава безредицата и цинизмите
kokteil_molotow - аз доколкото разбрах Циндил не защитава Илиян -той иска мир и ред.. както и 99% от форума
ЕДИТ : За да не става като ЧАТ - преди го защитаваше.. но сега като гледам темите не е така
Последно промяна от Joyride на 05 Юни 2006, 22:13, променено общо 1 път.
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
преди го защитаваше-виж и подписа на Илиян