И аз не знам вече. Нещо работата си еба майката и усещам, че ще се разпсувам точно в темата, в която трябва да бъда наистина миуичък с колежките и Илиянmushroomhead написа:Абе какви са тея дивотий ,бе
Нови модератори
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Рая Александра, хайде тия работи да си ги пишете на лична.Raya_Alexandra написа:Не е хубаво човек да е толкова самоуверен.iliyan написа:Искрено им съчувствам, Господ да им прости грехаnightwish написа:Ясно е,че в момента не са във форума и не могат да се защитят.![]()
![]()
![]()
![]()
Сори майка.
Виждам, че се чудите вече как да трупате мнения от всичко... и лошо в това няма, но не тук е мястото. Нали усещаш, че тази тема е мъъъничко по-важна от останалите, които съм пускал?
Искате уважение от мен - показвайте и вие такова.
Ти не разбра ли, че на досегашните им вредиш ти, найтуиш и другите като вас скептици. Те като могат да се защитават, да го направят ОК, ама вие да го правите вместо тях? Не ми казвай какъв съм. Какво влагаш в "самоуверен" си го запази за себе си, но аз знам, че това което искам, мога да го свърша. И пак да припомня картинката, дано ти влезе в главата:Raya_Alexandra написа:Не е хубаво човек да е толкова самоуверен.
iliyan написа:Кандидатстуденти защитават студенти станали ми втори, трети, четвърти, пети, шести курс.
Хахахаха - е това ако не кърти мивки.
-
Queen_Of_Snow
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- merry_cherry
- В началото бе словото
Изчетох цели романи..... Невероятно как се дракате за това... Оставете ги хората да станат Модери
Те преди да са сложени ги обвинявате... то не бяха диктатори, пристрастени.... Лелееее, колко ще продължавате.... Оставете ги, да видим как си вършат работата, после оценките (сегашните са безпочвени, основани само на "не понасям този/тази") . Аз лично ги одобрявам
И той си знае за кого съм 

- merry_cherry
- В началото бе словото