Ами ако почнат да сънуват козички, кравички, прасенцаcappuccino написа:ако си момче, те хълмовете(поне венерените:lol:) не са от географията
Подготовката по история за 19 юли
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Селска идилийкаявор написа:Ами ако почнат да сънуват козички, кравички, прасенцаcappuccino написа:ако си момче, те хълмовете(поне венерените:lol:) не са от географията
![]()
![]()

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Не си спомням ника му, ама си спомням, че май ставаше въпрос за председателката на изпитната комисия. Тоя трябва или да е извратен или прекалено загорял или дотолкова е паднал в желанието си да влезе в СУ-то, че ще направи и най-грозните страхотии, за да влезе.....Ама може и да е някакъв шегаджия, който си прави ташак с всички нас.....Обаче много сериозен звучеше.....

- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Чакайте сега и аз да ви питам - тая темичка за църквата и културата 15-17 век не отпадна ли от конспекта?
И аз ходих на курс в СУ и като я предадох да ми я проверяват, после вместо рецензия пишеше "Темата не влиза в конспекта". Та въобще не съм я учила, нямам и намерение.
Пък вие стига сте се впрягали с тая църква през Възраждането - който написал-написал
Другите...като мен - слаб 2. Малко криво като видиш 2ка,ама то за 7 минути престой на изпита 
И аз ходих на курс в СУ и като я предадох да ми я проверяват, после вместо рецензия пишеше "Темата не влиза в конспекта". Та въобще не съм я учила, нямам и намерение.
Пък вие стига сте се впрягали с тая църква през Възраждането - който написал-написал
- Kristinche
- В началото бе словото
- spring_flower
- В началото бе словото