Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
geri_me
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
а по -принцип какво ще е работното време за записване ?
- Steinn
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
- Курс: четвърти
Южното е, да, съжалявам за грешката, снощи явно съм спал докато съм го писал.although написа:Ето линк към сайта на СУ, където се обяснява за записването на студентите от ФФ и за местоположението на отдел "Студенти" към същия факултет - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/f ... l_studenti - не вярвам да е грешна тази информация, но нека и Steinn да се изкаже. : )
Колкото до работното време, мога да кажа само за Тончева: понеделник, сряда и петък от 9 до 12ч, вторник и четвъртък от 13 до 16ч. - но за всеки случай можете да пробвате да и звъннете, защото не е нетипично да има "промени". Това все пак е нормалното и работно време за прием на студенти - нямам идея дали ще го увеличат за записването.
Последно промяна от Steinn на 29 Юли 2012, 09:37, променено общо 1 път.
Því örlög hvers manns gefa lit sinn og hljóm sinn hans verki.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Не знам коя е Тончева, но работното време в дните за записване винаги е било от 8:00 до 17:00 часа, дори и до по-късно понякога.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Steinn
- В началото бе словото
Тя отговаря за социолозите в отдел студенти. Мерси за пояснението btw. И аз имах спомени, че като отидох да се записвам не и беше толкова късо работното време, както е по принцип.thegirl написа:Не знам коя е Тончева, но работното време в дните за записване винаги е било от 8:00 до 17:00 часа, дори и до по-късно понякога.
Því örlög hvers manns gefa lit sinn og hljóm sinn hans verki.
Здравейте. Имам въпрос относно заплащането на семестриалната такса. След като се плати (примерно в някоя банка) задължително ли се заверява в паричния салон?
~N0 Mu$iC -> N0 L1F3~
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Да, задължително се минава от там.dorenceto написа:Здравейте. Имам въпрос относно заплащането на семестриалната такса. След като се плати (примерно в някоя банка) задължително ли се заверява в паричния салон?
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- Morella Blake
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: втори
И аз имам питане относно семестриалната такса-може ли да се плати на място или трябва предварително да я внеса в банката и ако ги има и двете възможности,коя е за предпочитане
Другият ми въпрос е относно записването за спорт-кога и къде става?Обясняваха ми как трябва да се редим на опашки и прочие.
Другият ми въпрос е относно записването за спорт-кога и къде става?Обясняваха ми как трябва да се редим на опашки и прочие.
This is life, not heaven. You don't have to be perfect...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
1) Може на място, може и по банков път. По-добре на място.
2) Записването за спорт става онлайн, има време дотогава, първо трябва да те приемат и да се запишеш в СУ и чак тогава.
2) Записването за спорт става онлайн, има време дотогава, първо трябва да те приемат и да се запишеш в СУ и чак тогава.
-
MatthewScott
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
Относно таксата, аз предпочитам да я внеса по банков път, за да не нося парите в брой, понеже не съм от София. БиоФ има собствена каса, доколкото разбрах, предполагам там ще мога да заверя квитанцията, не е нужно да е в ректората, нали?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Щом има собствена каса - не е нужно.
- venetahristova
- В началото бе словото
- Специалност: Библиотечно-информационни науки
Аз имам един въпрос на който се надявам някой да ми отговори. Когато се прави превод в банката на семестриалната такса - кои данни се използват, тези които използвахме при внасяне на 30те лева за класирането ли? В смисъл същия IBAN, BIC? Аз съм кандидатка за българска филология, педагогика и предучилищна и начална училищна педагогика. Не съм убедена както някои на 100% че ще ме приемат някъде, но е хубаво човек да е информиран предварително. 
"Всеки живее в отделна действителност." - Шърли Маклейн
БИН - 1 курс
БИН - 1 курс
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Да, абсолютно същите са IBAN-a и BIC-а, като другите неща, които трябва да впишеш са трите ти имена, ЕГН-то ти, факултета ти, специалността ти, формата на обучение (редовна или задочна) и степента на обучение (бакалавър).
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
-
geri_me
- В началото бе словото
А ако желая да продължа и да участвам във II-ро класиране, трябва просто да отида във отдел Студенти на съответния факултет, в който съм приета от I-во и без заплатена такса, без документи за записване, просто да кажа, че желая да продължа в II-ро класиране и съответно си депозирам дипломата и попълвам някаква заявка, нали така?
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Точно така. Не плащаш нищо и си депозираш дипломата.
In the game of seduction there's only one rule - never fall in love ^^
-
geri_me
- В началото бе словото
eee супер, значи съм разбрала всичко необходимо