Арабистика
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
- sibirskaya...
- От дъжд на вятър
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Не искам да се връщам, ..... му... И в София не искам, и в ЦИЕК не искам. Салим ме плаши. И пак нищо не знааааам, а този път даже учииих. И ми вали, и ми се плаче, и се скарах с наш'те... Хлип. Хлъц.
Животът ми е тъжна самурайска... тц... талибанска??? песен.
Животът ми е тъжна самурайска... тц... талибанска??? песен.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
пу, стига ве, не се отчайвай...гадно ще е, мисля, че горе-долу показах колко гадно, ама тва е положението...постискай зъби, пък може после да ти стане по-лесно или по-приятно, ако не...пак тва е положението
може да ти писне да учиш, ама тогава си застрашена от повтаряне и повярвай ми, това е меко казано отвратително. само от мисълта за това ме втриса.
салим плаши всички и то си е за страх. аз направих грешката да го намразя от началото и избягвах часовете му щото се нервирах ужасно мн...това е тъпо, да знаете. ако можете не му обръщайте внимание и тва е. човека си има проблеми...и това не сте само вие
аз успях ли да се похваля, че вече съм английска филология? май не. напускам ви душички. отивам в един по-добър свят (дано)
салим плаши всички и то си е за страх. аз направих грешката да го намразя от началото и избягвах часовете му щото се нервирах ужасно мн...това е тъпо, да знаете. ако можете не му обръщайте внимание и тва е. човека си има проблеми...и това не сте само вие
аз успях ли да се похваля, че вече съм английска филология? май не. напускам ви душички. отивам в един по-добър свят (дано)
хаха...да...росица да ти говори нещо?
аз да те питам как ти мина изпита по странознание? не, че се съмнявам, ама...
сега тъкмо си взех дипломата...циек е мн зле, баси и ремонта. представям си как учите сред развалини, мнооого мотивиращо ще да е
иначе първи курс от колко часа карате уводния? и кога свършвате? че аз вече два пъти се разкарвам натам и нещо не виждам виктор, пък вас не ви познавам...и няма с кой да седна на кафенце
сега тъкмо си взех дипломата...циек е мн зле, баси и ремонта. представям си как учите сред развалини, мнооого мотивиращо ще да е
иначе първи курс от колко часа карате уводния? и кога свършвате? че аз вече два пъти се разкарвам натам и нещо не виждам виктор, пък вас не ви познавам...и няма с кой да седна на кафенце
-
Grimoire
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
успехwaterfire написа:
морков9, ти си мн мн прав... аз съм от бавноразвиващите се и това ми се отразява.. е*аси. днес поне можехме да проверим домашното е*аси.
може и да съм единственият дебил, който ще се окъка тотално в петък, но няма да се отчайвам, пък!
Пу, докато животът ти е песен (било то талибанска), нямаш проблеми
свиква се, спокойно. пък и ако всичко беше ясно още в час...какво ще правите през нощта, а?морков9, ти си мн мн прав... аз съм от бавноразвиващите се и това ми се отразява.. е*аси. днес поне можехме да проверим домашното е*аси.
домашното си се проверява с колегите преди часа и ако има въпроси и спорове - питате през часа или още по-добре в кафето...ех, ма начи - никви маниери нямате, ве ей
днес за 5ти път ходих до ректората...и този път успях да се запиша! да знаете ако за в бъдеще ви трябва някой преподавател, който умишлено се крие и не си стои в кабинета - дебнете пред тоалетните - и той е човек - все ще слезе. така направих и успях! даже издебнах двама *горда*
на кой урок сте вече? и научихте ли д-тата и х-тата? аз на уводния бях прегракнала мн жестоко (концерта на корн...няма начин) и беше ужасно комично как салим ме караше да издавам някакви звуци...чуваха се само някви гракания. май оттогава не ме харесва
ми какво да ти кажа...явно не харесваш методите на виктор, тогава за теб е по-добре павлович. и все пак - не съм чувала павлович да е преподавал граматика досега - сигурен ли си, че ще е той?
coup има по-добри наблюдения спрямо него, де - беше на избирателния му, аз се ометох оттам
лично на мен не ми харесват тъпите му сексистки намеци и историйки, но тъй като си момче, едва ли ще те обидят
пък и в крайна сметка не зависи от теб къде ще се паднеш, може да пробваш да се преместиш, но трябва да си намериш с кого да се смениш и става сложно
coup има по-добри наблюдения спрямо него, де - беше на избирателния му, аз се ометох оттам
пък и в крайна сметка не зависи от теб къде ще се паднеш, може да пробваш да се преместиш, но трябва да си намериш с кого да се смениш и става сложно
morkov9, с колежката waterfire бяхме при Виктор миналата година. Тогава другата група водеше Иван Дюлгеров, но той тази година май няма да преподава. Така че нямам представа как Павлович води граматиката. На нас ни водеше "Общество и култура на Древия Арабия" втория семестър.
За граматиката при Виктор - ако си присъствал на уводния курс, със сигурност имаш някакви впечатления. Аз бях доволна - с този човек винаги взимахме уроците навреме, правехме всички упражнения, нещата се обясняваха подробно.
Някой да каже за понеделник, пак ви призовавам.
За граматиката при Виктор - ако си присъствал на уводния курс, със сигурност имаш някакви впечатления. Аз бях доволна - с този човек винаги взимахме уроците навреме, правехме всички упражнения, нещата се обясняваха подробно.
Някой да каже за понеделник, пак ви призовавам.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
здравейте
искам да попитамали арабския се почва отначало от първи курс и какви са изучаваните предмети? аз по принцип искам да уча арабски към университета иначе съм руска филология
Благодаря
Благодаря