Досега не съм виждала някой да кара мотор и кола едновременно : )Lithium написа: 10. Да се науча да карам мотор и кола ( ама това май няма да стане )
Опиши с песни как минава един твой ден.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Досега не съм виждала някой да кара мотор и кола едновременно : )Lithium написа: 10. Да се науча да карам мотор и кола ( ама това май няма да стане )
То за това е на 10 място, ще е последното което ще направя ( опитам де)lunatic_moon написа:Досега не съм виждала някой да кара мотор и кола едновременно : )Lithium написа: 10. Да се науча да карам мотор и кола ( ама това май няма да стане )
Опиши с песни как минава един твой ден.
Добре, добреFloWersOfEviL написа:Що пък Ники ва? И аз харесвам ескалаторите
The Stig написа:Яздила ли си/карала ли си/возила ли си се на:
1.Кон не
2.Магаре не
3.Катър не
4.Камила не
5.Каруца да
6.Файтон да
7.Колело да
8.Кънки да
9.Кънки на лед не
10.Скейтборд не
11.Сноуборд не
12.Сърф не (това лято обаче и това ще стане)
13.Кайт сърф не
14.Мотопед не
15.Кросов мотор да
16.Пистов мотор да
17.АТВ не
18.Кола да
19.Джет не
20.Моторна лодка да
21.Моторна шейна не
22.Ски не
23.Блъскащи се колички да
Скачала ли си с бънджи? не
С парашут? не
Делтапланер? не
Ако някои от изброените не си ги пробвала, би ли искала и кои? Кон, кънки на лед, сърф, АТВ, джет, бънджи, парашут и делтапланер.
Има ли нещо екстремно, което аз съм пропуснал, а ти си правила или искаш да направиш и какво е то? Има, скално катерене, рафтинг и гмуркане
п.п.
Добре, добреFloWersOfEviL написа:Що пък Ники ва? И аз харесвам ескалаторите![]()
Уважавам![]()
Ако знаеш да правиш мусака и да играеш кючек, направо те вземам
Noctis написа:Чустваш ли се като човек, който е способен да приема новостите, който се променя с времето (променя възгледите и вкусовете си)? Чак да се променям не, но се развивамам и все към положително.
Ако да, то какво напоследък ти е повлияло по някакъв начин, за да се случи такава промяна.![]()
![]()
Много неща се случиха напоследък ( много хубави неща)
Не са ме променили, по-скоро ме накараха да се почувствам по един по-различен начин.
Радостна ли си от този факт ? Как го възприемаш ти - Като нещо полезно, задължително или нещо, което пречи ? Полезно, но пък и малко пречи на сесията![]()
Техниката я знам, липсва ми опитThe Stig написа:Знаеш ли как се сменя дограма?
Zahariev написа:Пушиш ли наргиле? Предпочитам цигари
Разхождаш ли се нощем? О да !!!!!!!!
FightForFreedom написа:1. Как слагаш тоалетната хартия - така, че да виси плътно до стената или да има разстояние от нея? Защо? Плътно, да няма къде да бяга като посегна![]()
2. От коя част на лицето, мислиш, мъжът трябва да започва, когато се бърсне? От веждите![]()
3. Колко процента лимонов сок смяташ, че трябва да съдържа Fanta Lemon. 90%
4. Колко процента портокалов сок смяташ, че трябва да съдържа Fanta Orange. 91-92%
5. Харесваш ли гъвкави мъже? Привличат ли те шпагатджии? Чак шпагатджии не ( егати думата)
6. Би ли си направила животоспасяваща операция при чернокож, ако ти го препоръчат. Условието е, че имаш избор между белокожи и чернокожи. Бих я направила при най-добрия, няма значение дали е чернокож, бял, японец или абориген.
7. Качваш се в такси и шофьорът изглежда интелигентен. Има ли шанс да е такъв? Да
8. Влизаш в магазин за обувки и продавачът изглежда интелигентен. Има ли шанс да е такъв? Да
9. Купуваш си слънчогледови семки на плажа и продавачът (продаващ само слънчоглед) изглежда интелигентен. Има ли шанс да е такъв? Е трудно, но да
10. Гладна си и си на плаж. Жена минава покрай теб, викайки "курвасани моля, айде на курвасаните". Ще си купиш ли? Не, не съм фен на продавачите на плажа
11. Какво би нарекла тотален провал? Да умра в кашон, заобиколена единствено от своите 22 котки
12. Как би обяснила на дете какво значи "текат му лигите по нея"? Обяснението е наложително (знаеш какви деца има, няма да се откажат (пък)).Ще е нещо свъзано с птичките и пчеличките. Зависи колко е голямо детето.
13. Вярваш ли в Перун? Не
14. Вярваш ли в зодии? Не
15. Вярваш ли, че материалният свят е изграден от четирите елемента - земя, вода, огън, въздух? Като се замисля да
16. В каква поредност би казала четирите елемента? Моята версия е горната. Ако искаш, обоснови поредността си. Щом същесвуват и четирите има ли значение как ще са подредени.
17. Имаш ли теория защо Африка е най-бедният континент на планетата? Политика, конюнктура, слабо икономическо развитие, сблъсъци породени от несъобразените етнически граници, висока раждаемост, политическа нестабилност и всичко това сапътствано с жажда за използване на ресурсите на континента от страна на икономически раазвитите страни води до превръщането му в най-слабо развития район
18. Би ли заминала на доброволческа мисия в Африка, за да се бориш с бедността, болестите и неграмотността? Да
19. Важно е да обясниш някому какво означава Християнство. Какво ще му кажеш? Не мога да обясня нещо, което не разбирам
20. Правила ли си кекс така, че и другиму да се хареса? Да
21. Кое ти е любимото място на света? Условието е, че мястото няма право да е по-голямо от парк. Град не е място в този смисъл. Място е "шадраваните пред НДК", на баба ми къщата на село и т.н. Пейка под едно голямо дърво ( идея си нямам какво) на село
22. Какво е мнението ти за вафла боровец? Не я харесвам![]()
23. Какъв цвят е по-добре да бъдат предрадиаторните решетки на БМВ-тата - черни, или в цвета на купето (както напоследък ги правят)? Прозрачни
24. Какво мислиш за новия Mercedes-Benz Concept A-class? http://www.youtube.com/watch?v=wGYhwJJVBmc Че време да се сдобия и аз с един
25. Ако има четири вида хора, какви са видовете? Решителни, недействителни, отворени, прикрити
26. Ако е задължително да носиш шапка винаги и навсякъде, би ли ти било неприятно? Да
27. Ако попиташ дете какво значи да обичаш човек и ако изчакаш то да порасне и пак го питаш, вече като зрял човек, вероятно ще даде различни отговори. Смяташ ли, че това важи и за теб? Смяташ ли, че днес представата ти за обичане е различна спрямо детската ти такава? Каква е разликата? Да, всичко беше толкова розово преди няколко години. Свъзвах го само с положителни емоции. Сега....... ми да кажем е доста различно
28. Изпитвала ли си приятна болка без никакъв примес на други чувства? Само болка + удоволствие и нищо друго. Да
29. Искаш ли нещо от себе си повече, отколкото всичко друго на света, от когото и да било? Офффф, искам всичко и то по много![]()
30. Какво друго ще ми кажеш? БЯХ 100% СИГУРНА, ЧЕ ВЪПРОСИТЕ ТИ ЩЕ МЕ ШАШНАТ, НО ЧАК ТОЛКОВА......... НАДМИНА СЕБЕ СИ
svetlio.varna написа:За какво си се била паникьосала днеска?Че ще ми се провали морето. Знаеш ме, не е ли по план всичко, не тръгвам
![]()