Как родителите се разбират с гаджето ви?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Как родителите се разбират с гаджето ви?

Мнение от FloWersOfEviL »

MidwinterSun написа:(...) което от моята гледна точка заради единия секс, който ще правиш с гаджето насаме, не си струва.
Еми.. щом не си струва.. и то за единия секс..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

FloWersOfEviL написа:Работа --> самостоятелен живот --> удоволствия.
Да да, ок :lol:

За да стане цялата тая схема, до работа трябва да стои в скоби "скъсване на задника години наред". Иначе със заплатата си можеш само с надежда да преглеждаш обявите за боксониери из София.

По темата: Единственото ми притеснение като запознавах приятелката ми с наш'те, беше не те как ще я възприемат и как ще се държат с нея, а колко точно ще успеят да ме изложат :lol: Нейните родители пък се държат с мен направо страхотно.

За сравнение при единствената ми среща с майката на предишната ми приятелка разкарвах разни вещи из София, за да им помогна с багажа до гарата и накрая дори не чух едно "благодаря".
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Monita написа: Но няма как той да спи у нас примерно и да не познава нашите, при положение, че живея с тях. Какво, ще се разминават мълчаливо в коридора ли :)
ейй баща ти яко либерално го раздава :lol: :mrgreen:
Изображение
Аватар
Monita
Драскач

Мнение от Monita »

То не е като да съм водила националния у нас :) .
Уча две специалности и работя. В най-добрите дни, по време на годината, лятната ваканция е друга бира, не съм изкарвала повече от 600 лв. месечно, с които в София не се живее. От друга страна нямам проблеми с родителите ми, в супер отношения сме, домът ни е готин. Изнесох се с приятелят ми, когато той започна работа, защото имаме възможност и за да му помагам покрай някои лични негови проблеми. Ако не бяхме решили, че е нужно да се преместим заедно, до омъжването ми най-вероятно щях да си живея с нашите. Иии това нямаше да ми е проблем, не знам при вас как е.
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

ники написа:По темата: Единственото ми притеснение като запознавах приятелката ми с наш'те, беше не те как ще я възприемат и как ще се държат с нея, а колко точно ще успеят да ме изложат
:JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
rscossworth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от rscossworth »

Мила написа:
ники написа:По темата: Единственото ми притеснение като запознавах приятелката ми с наш'те, беше не те как ще я възприемат и как ще се държат с нея, а колко точно ще успеят да ме изложат
:JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup:
Повярвай не си единственият :joker:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”