За или Против убиването на редки животински видове

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За или против убиването на редки животински видове

1.Напълно съм съгласен.
3
11%
2.Против съм.
19
68%
3.Не ме интересува
6
21%

Общо гласове: 28

camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: За или Против убиването на редки животински видове

Мнение от camel »

Boromir написа:Поредната безумна тема. Спрете се с глупостите, бре! :shock:
+ 1

Няма да гласувам в анкетата, защото е манипулативно устроена и неясна, а и първият пост показва по-скоро някакво лично отношение, отколкото ясна аргументация.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Е ти може да не си съгласен с постовете и пак да гласуваш :)

Абе трюфелите некво гъбесто чудо ли бяха? (I'm with stupid) :mrgreen:
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс
Курс: кандидат-студент

Мнение от Green`L.K. »

JudyRamone написа:Цял ден спорите за някаква лайняна шапка. Най-лошото е, че от този спор не излиза абсолютно нищо конструктивно. Грийн ЛК, не ми допадат някои от тъпите ти коментари, а мъжленцата , които коментират женските проблеми да не се правят на много остроумни, щото ще си изпросят редица мои пожелания.
За щастие съществуваш ти и твоите конструктивни коментари. :compress: :cheers:
П.П. Не си пиша коментарите, за да допадат на някого (най-малко пък на теб)... Не съм и очаквала да ги намираш за умни :bounce:
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Аватар
Kose Bose
Драскач
Специалност: Молекулярна биология
Курс: първи

Мнение от Kose Bose »

И никой да не казва, че не било по темата! :profileright:
- Пустинята е хубава - каза малкият принц, - защото крие някъде кладенец...
~~~~
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

става все по-забавноооо
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

Green`L.K. написа:Просто е смешно да си мислиш, че ще си купя нещо, за което не съм сигурна, че е истинско. Не съм будала и няма и да бъда :)
1.Епизод Едно - казваш, че шапката ти е от лисича кожа
2.Епизод Две - казваш, че е от полярна лисица
3.Епизод Три - казваш, абе как ще е от лисица, това е смешно
4.Епизод четири - казваш, че не си будала и си си купила истинска лисица.

Така де, разбери се първо пред себе си и тогава ни кажи в Епизод Пет как стоят нещата.

Поре, че е истинска кожа истинска е, въпросът е рядка ли е или не.

Колкото до това дали анкетата е устроена манипулативно - защо реши така :scratch: . Всъщност, ми се ще шапката на Грийн ЛК да остане в историята, но продължава да се дъвче и да се обяснява как й била истинска. Разбрахме, истинска ти е. Ама не е лисича, face it.

Колкото до това дали спорът е личен - той започна от такъв, наистина. От потребител към потребител. Ако нямаше аргументи, които да подтикват към "евентуален спор" нямаше и да има такъв.

Очаквам предложения за анкетата, щом тая не ви удовлетворява...

Скорпионе, какви възможни отговори очакваш като темата е "За или Против", тоест или си ЗА или си ПРОТИВ. Мисля, че не можеш да си нещо по средата. Просто е безсмислено това което твърдиш.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Green`L.K. написа:
JudyRamone написа:Цял ден спорите за някаква лайняна шапка. Най-лошото е, че от този спор не излиза абсолютно нищо конструктивно. Грийн ЛК, не ми допадат някои от тъпите ти коментари, а мъжленцата , които коментират женските проблеми да не се правят на много остроумни, щото ще си изпросят редица мои пожелания.
П.П. Не си пиша коментарите, за да допадат на някого (най-малко пък на теб)... Не съм и очаквала да ги намираш за умни :bounce:
Значи не очакваш хората да намират за умно онова, което казваш? Хахаха :mrgreen:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Форумозавър Рекс

Мнение от Green`L.K. »

allshallperish написа:
Green`L.K. написа:Просто е смешно да си мислиш, че ще си купя нещо, за което не съм сигурна, че е истинско. Не съм будала и няма и да бъда :)
1.Епизод Едно - казваш, че шапката ти е от лисича кожа
2.Епизод Две - казваш, че е от полярна лисица (Бъзик)
3.Епизод Три - казваш, абе как ще е от ПОЛЯРНА лисица, това е смешно
4.Епизод четири - казваш, че не си будала и си си купила истинска лисица (обикновена).

Така де, разбери се първо пред себе си и тогава ни кажи в Епизод Пет как стоят нещата.

Поре, че е истинска кожа истинска е, въпросът е рядка ли е или не.

Колкото до това дали анкетата е устроена манипулативно - защо реши така :scratch: . Всъщност, ми се ще шапката на Грийн ЛК да остане в историята, но продължава да се дъвче и да се обяснява как й била истинска. Разбрахме, истинска ти е. Ама не е лисича, face it. хахахахахахах

Колкото до това дали спорът е личен - той започна от такъв, наистина. От потребител към потребител. Ако нямаше аргументи, които да подтикват към "евентуален спор" нямаше и да има такъв.

Очаквам предложения за анкетата, щом тая не ви удовлетворява...

Скорпионе, какви възможни отговори очакваш като темата е "За или Против", тоест или си ЗА или си ПРОТИВ. Мисля, че не можеш да си нещо по средата. Просто е безсмислено това което твърдиш.
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс

Мнение от Green`L.K. »

JudyRamone написа:
Green`L.K. написа:
Значи не очакваш хората да намират за умно онова, което казваш? Хахаха :mrgreen:
Не и тук, не и от теб... Има хора с различни разбирания за тъпо и умно, които се определят от интересите им :)
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Изяснихме се вече с твоята шапка, така че спри да пълниш темата с абсурдни "хахаха"-та :) .

Ако имаш да кажеш нещо - го кажи, все пак темата е за това :wink: . И моля те, не споменавай отново "шапката ти".

ПП: Айде Джуди, пак ще ти обясняват, че те вълнуват само футболни хулигани :lol:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

който пръв си признае, че е тъп - е най-умен
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Мисля, че без мен, не можете да направите един хубав спор, така - красив, див, обоснован...

Нека да се включа и аз?
Ок!

Мисля си, че е лицемерно, да сочим с пръст този или онзи, дето има дрехи от животни, при положение, че днеска сме яли пържолка, или биг мак, или пиле с картофи - дето баба ги прави. За мусака да не говорим.

Свинете от които ви правят храната, ги убиват също толкова брутално, колкото крокодилите от които са направили моите поръчкови Адидас-сандалки за 3000 евро. Ква е разликата? Че като са мои сандалките, аз съм убиец на животни, а като е ваша мусаката - вие не сте? Адски лицемерно е да защитаваш правата на животните, като ядеш животни, ползваш козметика тествана върху животни и косвено с действията си всеки ден, засращаваш хиляди видове животни, без да го знаеш.

И друго да ви питам - ако някоя форумка беше пуснала снимка по кожено бельо, щяхте ли да и кажете колко е секси или щяхте да скочите, че са одрали 100 катерички за тва бельо? Да ви имам криворазбрания морал... :reindeer:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Ще се обоснова в едно мнение, защото нямам намерение да навлизам в безсмислени спорове с тебе, точно.

Дискусията е за "редките" видове, с което ти убивам 90% от посочените глупости за прасета, телета и пр.

Ако Адидаските ти за 3000 евро бяха направени от кожа от видра, например, и ако въобще адидаски се правеха от кожа от видра, досега такова животно нямаше да съществува... Точно, защото не се отглеждат, точно защото се очаква сами да се размножават, оцеляват и пр... От човека се иска само да ги убие, одере.. ида си ги облича и носи. Видът на кравата няма да се затрие, точно, защото човекът НЕ може без крава - от нея използва месо, мляко, кожа. Той я отглежда, за да се възползва от тия благинки, с което тя му се отплаща ... по споменатия начин. Докато убиването на животни само заради "качествената" им кожа според мен трябва е подсъдимо, още по-малко на редки водове (а и предполагам, че е). Тоест, човек няма физическата нужда да се кичи и гизди с различни кожи на животни, точно защото се опира само до суетата. Дори Захариев посочи разни дипломати и приеми, а не виелици, кучешки студове и -50градуса.
Колкото до безмилостното убиване, прочетох веднъж една веганска брошура, която ме накара да не ям месо поне 2 седмици. След това ужасът отмина, световъртежът надделя и отново започнах да си ям месо...

По-скоро се въжмущавам от начинът, по който гледат животните за клан... Защото много от вас не знаят, че прасетата, например ги гледат в клетка метър на метър и остават там (без чист въздух, без нищо) до края на живота си а.к.а до електрошока. Според мен животното трябва да живее добре, за да не ми е гадно после, че го ям. Но тоя спор няма място в тая тема, така че се въздържай от коментари по него. Все пак коментираме друго.

Колкото до "коженото бельо", щях да се изсмея :lol: .

Аз казах каквото имам.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ама то има и такива прасета и кокошки дето живеят в нам какви си условия гледани по нам какъв си начин /поне на теория/ в пикадили 6яйца от какиви кокошки са 5кинта :bounce:
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

issoax написа:ама то има и такива прасета и кокошки дето живеят в нам какви си условия гледани по нам какъв си начин /поне на теория/ в пикадили 6яйца от какиви кокошки са 5кинта :bounce:
Еми така е, щото за грижата им са вкарани повече пари.
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”