+ 1Boromir написа:Поредната безумна тема. Спрете се с глупостите, бре!
Няма да гласувам в анкетата, защото е манипулативно устроена и неясна, а и първият пост показва по-скоро някакво лично отношение, отколкото ясна аргументация.
+ 1Boromir написа:Поредната безумна тема. Спрете се с глупостите, бре!
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
За щастие съществуваш ти и твоите конструктивни коментари.JudyRamone написа:Цял ден спорите за някаква лайняна шапка. Най-лошото е, че от този спор не излиза абсолютно нищо конструктивно. Грийн ЛК, не ми допадат някои от тъпите ти коментари, а мъжленцата , които коментират женските проблеми да не се правят на много остроумни, щото ще си изпросят редица мои пожелания.
1.Епизод Едно - казваш, че шапката ти е от лисича кожаGreen`L.K. написа:Просто е смешно да си мислиш, че ще си купя нещо, за което не съм сигурна, че е истинско. Не съм будала и няма и да бъда
Значи не очакваш хората да намират за умно онова, което казваш? ХахахаGreen`L.K. написа:За щастие съществуваш ти и твоите конструктивни коментари.JudyRamone написа:Цял ден спорите за някаква лайняна шапка. Най-лошото е, че от този спор не излиза абсолютно нищо конструктивно. Грийн ЛК, не ми допадат някои от тъпите ти коментари, а мъжленцата , които коментират женските проблеми да не се правят на много остроумни, щото ще си изпросят редица мои пожелания.![]()
![]()
П.П. Не си пиша коментарите, за да допадат на някого (най-малко пък на теб)... Не съм и очаквала да ги намираш за умни
allshallperish написа:1.Епизод Едно - казваш, че шапката ти е от лисича кожаGreen`L.K. написа:Просто е смешно да си мислиш, че ще си купя нещо, за което не съм сигурна, че е истинско. Не съм будала и няма и да бъда
2.Епизод Две - казваш, че е от полярна лисица (Бъзик)
3.Епизод Три - казваш, абе как ще е от ПОЛЯРНА лисица, това е смешно
4.Епизод четири - казваш, че не си будала и си си купила истинска лисица (обикновена).
Така де, разбери се първо пред себе си и тогава ни кажи в Епизод Пет как стоят нещата.
Поре, че е истинска кожа истинска е, въпросът е рядка ли е или не.
Колкото до това дали анкетата е устроена манипулативно - защо реши така. Всъщност, ми се ще шапката на Грийн ЛК да остане в историята, но продължава да се дъвче и да се обяснява как й била истинска. Разбрахме, истинска ти е. Ама не е лисича, face it. хахахахахахах
Колкото до това дали спорът е личен - той започна от такъв, наистина. От потребител към потребител. Ако нямаше аргументи, които да подтикват към "евентуален спор" нямаше и да има такъв.
Очаквам предложения за анкетата, щом тая не ви удовлетворява...
Скорпионе, какви възможни отговори очакваш като темата е "За или Против", тоест или си ЗА или си ПРОТИВ. Мисля, че не можеш да си нещо по средата. Просто е безсмислено това което твърдиш.
Не и тук, не и от теб... Има хора с различни разбирания за тъпо и умно, които се определят от интересите имJudyRamone написа:Значи не очакваш хората да намират за умно онова, което казваш? ХахахаGreen`L.K. написа:За щастие съществуваш ти и твоите конструктивни коментари.JudyRamone написа:Цял ден спорите за някаква лайняна шапка. Най-лошото е, че от този спор не излиза абсолютно нищо конструктивно. Грийн ЛК, не ми допадат някои от тъпите ти коментари, а мъжленцата , които коментират женските проблеми да не се правят на много остроумни, щото ще си изпросят редица мои пожелания.![]()
![]()
П.П. Не си пиша коментарите, за да допадат на някого (най-малко пък на теб)... Не съм и очаквала да ги намираш за умни
Еми така е, щото за грижата им са вкарани повече пари.issoax написа:ама то има и такива прасета и кокошки дето живеят в нам какви си условия гледани по нам какъв си начин /поне на теория/ в пикадили 6яйца от какиви кокошки са 5кинта