Размисли и страсти: Midwinter Sun
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Re: Размисли и страсти: Midwinter Sun
Аз да питам най-нахалничко, кога пак ще правиш Foam party?!

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Трябва да изчакаме да пуснат парното, на първо време =)MERCES_LETIFER написа:Аз да питам най-нахалничко, кога пак ще правиш Foam party?!![]()
![]()
![]()
Освен това, сега идва рожденият ми ден, скоро ще разпратя поканите за него. След това идва нова година... след това ще видим какви рожденици имаме януари месец и какви купони ще се правят. Ако е по-празничко, ще е някъде януари. Що се отнася до февруари, там се сещам за поне трима рожденици, но има доста вода да изтече дотогава.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Айде на изпроводяк:
1. Спомена калории - доколко спазваш диети и принципи на здравословно хранене в името на доброто здраве и хубава визия? А какво може да те накара да изневериш на тези принципи? (освен ШОКОЛАДЪТ)
2. Ти с какво свързваш Foam party спец?
3. Има ли човек, независимо колко ти е близък (или не), когото се гордееш, че познаваш? А когото се срамуваш?
4. Последната образователна случка в социален план, която те е сполетявала? На какво точно те научи?
5. Имаш ли се за социално ангажирана личност, от гледна точка на частните трагедии, които отразяват най-често в медиите и пр. Какво е отношението ти към благотворителната дейност у нас?
6. Сподели някое детско не на Дисни, не на Уорнър Брос и не на 20-ът Сенчъри Фокс, което да те е впечталило дълбоко. А да те е отвратило? (Може и от гореизброените за последното)
7. Знаеш ли какво е общото м/у "Малкият принц" и Кемал Ататюрк?
8. Гледалали си "Зеленият път"? (Ако не - препоръчвам горещо ^^)
9. Какво мислиш за европейското кино? А за руското? А за филмите на Емил Костурица?
10. Страдаш ли от предразсъдъци? Какви?
11. Какво мислиш за екзотичните култури?
12. На какво растение си мислиш, че приличаш?
13. Какво мислиш за грима тип " Дай да се намажа с маркер" бил той в чалга или в метъл варинт?
14. Любимо цвете за букетче?
15. 'Га ше 'одим на караоке? ^^
16. Какзваш, че в моного отношения с теб си приличаме.
А каква е най-голямата разлика м/у нас (освен в ръста)?
Коя моя черта те изненадва/озадачава?
17. Какъв оттенък на дърво предпочиташ за мебели?
18. Как приемаш грешките си?
19. Къде би искала да си точно в момента?
20. Каква е стойността на една прегръдка?
21. Каква е темата на телефона ти? А с коя мелодия звъниш?
22. Как предпочиташ да слушаш музика - съвсем тихо или слушалките/колонките на макс?
23. Ако трябваше да се маскираш за Хелоуин какъв костюм би избрала?
24. Честит ти празник! ^^ Не само на теб! Чувстваш ли се будна?
25. Посочи една дреха, към която си много пръвързана?
26. Кога за последно се разхожда с или без цел из нощна София? Хареса ли ти?
27. Обичаш ли пъзели?
28. Какво мислиш за пластичната хирургия?
29. Умори ли се?
30. Ако можеше да попишеш хора от обкръжението си - не само форумци - със супергерои, те щяха да са:... (н еможах да се сдържа, всички те измъчиха
)
1. Спомена калории - доколко спазваш диети и принципи на здравословно хранене в името на доброто здраве и хубава визия? А какво може да те накара да изневериш на тези принципи? (освен ШОКОЛАДЪТ)
3. Има ли човек, независимо колко ти е близък (или не), когото се гордееш, че познаваш? А когото се срамуваш?
4. Последната образователна случка в социален план, която те е сполетявала? На какво точно те научи?
5. Имаш ли се за социално ангажирана личност, от гледна точка на частните трагедии, които отразяват най-често в медиите и пр. Какво е отношението ти към благотворителната дейност у нас?
6. Сподели някое детско не на Дисни, не на Уорнър Брос и не на 20-ът Сенчъри Фокс, което да те е впечталило дълбоко. А да те е отвратило? (Може и от гореизброените за последното)
7. Знаеш ли какво е общото м/у "Малкият принц" и Кемал Ататюрк?
8. Гледалали си "Зеленият път"? (Ако не - препоръчвам горещо ^^)
9. Какво мислиш за европейското кино? А за руското? А за филмите на Емил Костурица?
11. Какво мислиш за екзотичните култури?
12. На какво растение си мислиш, че приличаш?
13. Какво мислиш за грима тип " Дай да се намажа с маркер" бил той в чалга или в метъл варинт?
14. Любимо цвете за букетче?
15. 'Га ше 'одим на караоке? ^^
17. Какъв оттенък на дърво предпочиташ за мебели?
18. Как приемаш грешките си?
19. Къде би искала да си точно в момента?
21. Каква е темата на телефона ти? А с коя мелодия звъниш?
22. Как предпочиташ да слушаш музика - съвсем тихо или слушалките/колонките на макс?
23. Ако трябваше да се маскираш за Хелоуин какъв костюм би избрала?
24. Честит ти празник! ^^ Не само на теб! Чувстваш ли се будна?
25. Посочи една дреха, към която си много пръвързана?
26. Кога за последно се разхожда с или без цел из нощна София? Хареса ли ти?
27. Обичаш ли пъзели?
28. Какво мислиш за пластичната хирургия?
29. Умори ли се?
30. Ако можеше да попишеш хора от обкръжението си - не само форумци - със супергерои, те щяха да са:... (н еможах да се сдържа, всички те измъчиха
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мда, и аз мисля, че тези въпроси са ми достатъчниinc написа:Айде на изпроводяк:![]()
1. Спомена калории - доколко спазваш диети и принципи на здравословно хранене в името на доброто здраве и хубава визия? А какво може да те накара да изневериш на тези принципи? (освен ШОКОЛАДЪТ) - Диета съм спазвала умишлено един-единствен път и това беше след тежко възстановяване след едно доста тежко боледуване с тежки последици върху здравето и фигурата ми. Оттогава не. Ям каквото искам, по колкото искам. По принцип се храня здравословно, но не за да се храня здравословно, а защото така ми е по-вкусно
3. Има ли човек, независимо колко ти е близък (или не), когото се гордееш, че познаваш? А когото се срамуваш? - Нямам навика да се срамувам от хората. Виж, да се гордея - да. Познавам такова голямо количество прекрасни и стойностни хора, че сама на себе си бих си завидяла.
4. Последната образователна случка в социален план, която те е сполетявала? На какво точно те научи? - Тя в момента ми се случва. Опитвам се да... разгадая отношението си към определени хора под определени обстоятелства и какво влияе върху това мое отношение. Или по-точно да разгадая кое трябва да позволя и кое - не, да ми влияе, когато решавам по какъв начин ще гледам на даден човек, дали ще го смятам за близък, дали ще мога да му се доверя и т.н.
5. Имаш ли се за социално ангажирана личност, от гледна точка на частните трагедии, които отразяват най-често в медиите и пр. Какво е отношението ти към благотворителната дейност у нас? - Като цяло се имам за ангажирана, но и аз си имам предел; когато го мина, не искам и да чувам. Благотворителната дейност у нас... тъжно е, че се опитваме да ангажираме обществото с проблеми, които би трябвало да са по силите на държавата. От друга страна е добре, че хората са съпричастни и състрадателни и действително тези благотворителни инициативи имат резултат.
6. Сподели някое детско не на Дисни, не на Уорнър Брос и не на 20-ът Сенчъри Фокс, което да те е впечталило дълбоко. А да те е отвратило? (Може и от гореизброените за последното) - Том и Джери :Р А детско филмче, което да ме е отвратило... голямо количество от новите, всъщност. Грозни, отвратителни анимации. И скапани сюжети. Дебилизми. И се наричат "детски"...
7. Знаеш ли какво е общото м/у "Малкият принц" и Кемал Ататюрк? - Не, но ти ще ми кажеш
8. Гледалали си "Зеленият път"? (Ако не - препоръчвам горещо ^^) - Не и за момента смятам да пропусна. На първо време трябва да се ореантирам към книгата, за да се ореантирам към книгата, трябва да се ореантирам към автора, а това ще отнеме определена настройка и известно количество време.
9. Какво мислиш за европейското кино? А за руското? А за филмите на Емил Костурица? - Нищо, нищо, нищо. Киното ме интересува твърде слабо =)
11. Какво мислиш за екзотичните култури? - Че са интересни. Но би било хубаво да пътувам, да ги видя на живо и по този начин действително да науча нещо за тях.
12. На какво растение си мислиш, че приличаш? - Някакъв треволяк сигурно.
13. Какво мислиш за грима тип " Дай да се намажа с маркер" бил той в чалга или в метъл варинт? - На някои им стои престъпно добре.
14. Любимо цвете за букетче? - Лилиуми. Така че да се получи не букетче, а букетище
15. 'Га ше 'одим на караоке? ^^ - Не знам, откровено. Знам само, че трябва. Вие сте по караокетата, организирайте едно.
17. Какъв оттенък на дърво предпочиташ за мебели? - Светло. Затова цялата ми стая е в светло дърво, с изключение на гардероба, който предстои да бъде заменен в бъдещето.
18. Как приемаш грешките си? - Трудно. Не съм свикнала да греша. Свикнала съм да съм подготвена толкова добре, че да успявам от първия път.
19. Къде би искала да си точно в момента? - Супер ми е където съм, с майка ми в хола. Но същевременно искам да съм с още 5-6 души, отново насаме. Ако можеш да се мултиплицирам, щеше да е най-хубаво
21. Каква е темата на телефона ти? А с коя мелодия звъниш? - Темата е една от дифолт на нокията, една лилавичка. Мелодията ми е Shiva's R&R Dub на Arling & Cameron. За пояснение, това е яката музика от яката реклама на Бекс 'the beer that said no to compromise'.
22. Как предпочиташ да слушаш музика - съвсем тихо или слушалките/колонките на макс? - Когато съм със слушалки, обичам да е силно, да ме залива отвсякъде. Ако слушам на колонки, съм свикнала да пускам музиката по-тихо заради съседите и котките.
23. Ако трябваше да се маскираш за Хелоуин какъв костюм би избрала? - Тази година се бях заканила, че ще съм мацка пират. Да, ама пък не празнувахме Хелоуин
24. Честит ти празник! ^^ Не само на теб! Чувстваш ли се будна? - Честит и на теб : ) Но не, хич не се чувствам будна... всъщност съм ужасно заспала.
25. Посочи една дреха, към която си много пръвързана? - От зимните дрехи имам един черен пуловер с много яки ръкави, един такъв мекичък. Много си харесвам и една сива жилетка, пак мекичка (с много особено копчета е - представляват кълбета от кожена връв). Всъщност, обичам почти всичките си пуловери. Но тези двете последните са ми новички и затова така.
26. Кога за последно се разхожда с или без цел из нощна София? Хареса ли ти? - Беше лятото... И да, хареса ми. Облекчи депресията и тягостното настроение, които ме бяха обхванали.
27. Обичаш ли пъзели? - Преди не обичах. Заканила съм се сега отново да се пробвам, белким съм ги заобичала. Но преди просто нямах търпението за тях.
28. Какво мислиш за пластичната хирургия? - Медицина като медицина. Но аз не бих издържала психически на това да се погледна в огледалото и да не видя своето собствено лице.
29. Умори ли се? - Твърде е рано, за да се изморявам =)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
хъм..май си още на стола.
Какво мислиш за хардкора и другите -кор жанрове?
А за метъла, виждам понаслушваш. Кой ти е любимият стил?
Мадона - страхотна певица или просто умел бизнес?
Какво мислиш за нацистите? А за комунистите?
Доволна ли си от сегашното управление? Мнение и за предишното?
поздрави! =)
Какво мислиш за хардкора и другите -кор жанрове?
А за метъла, виждам понаслушваш. Кой ти е любимият стил?
Мадона - страхотна певица или просто умел бизнес?
Какво мислиш за нацистите? А за комунистите?
Доволна ли си от сегашното управление? Мнение и за предишното?
поздрави! =)
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Още съм и ще бъда до утре някъде сигурно : )xRainx написа:хъм..май си още на стола.
Какво мислиш за хардкора и другите -кор жанрове? - Като цяло не съм запозната с тях. Освен това те са адски разнообразни, някои ми допадат много (като A7X), за други не искам и да чувам. Това е тежка, много наситена музика, а в последните 2-3 години аз просто съм на друга вълна.
А за метъла, виждам понаслушваш. Кой ти е любимият стил? - Малко трудно мога да говоря за любимо, защото слушам твърде малка част от стиловете, които съдържат "метъл" в името си. Да кажем, че по-голямата част от тях са ми непонятни. Не успявам да усетя музиката в тях. И честно казано, това дерене на гласа - намирам го за извращение. Учителката ни по музика винаги ни повтаряше, че никой музикален инструмент не може да се сравни с човешкия глас, а тези вокали... та това дори няма мелодия. Няма музика в него. Харесвам самите музикални композиции, те са прекрасни. Но като ми сложат върху всичко това някакво грухтене, което да разваля всичко... просто ми отива удоволствието.
Мня, отнесох се
Мадона - страхотна певица или просто умел бизнес? - Умел бизнес, естествено. Мадона няма забележителни гласови данни, не е особено красива в лицето, на пръв поглед не блести с нищо. Но тя има усет към музиката и в крайна сметка се оказва, че именно тя диктува музикалните тенденции.
Какво мислиш за нацистите? А за комунистите? - Мисля си твърде лоши неща, които предпочитам да не материализирам в редове.
Доволна ли си от сегашното управление? Мнение и за предишното? - Сегашното за момента ми се струва, че се оправя горе-долу добре. За предишното... не го харесвах поначало. Но мисля, че все пак се представиха малко по-добре от това, което беше разгласявано в медиите.
поздрави! =) - И на теб!

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Аз в тоя клуб може ли да вляза?Jamesmagno написа:Благодаря от името на Клуба на пияните космонавти!
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
MidwinterSun написа:Малко отговори coming right away =)sientelo написа:Малко въпроси и от мен![]()
1. Коя зодия си ? А по китайския календар ? - Стрелец първа декада по обикновения, Дървена змия по китайския =)........................
Брей, затова явно си приличаме толкова, от зодията билоВпрочем ако си родена докъм 8-10 декември май беше
(не помня с точност), в действителност си зодия Змиеносец по слънчевия календар
![]()
П.С. Професор Дончо Хрусанов наистина е много приятен човек![]()
Като птичка в небесата 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Неее, на 23-и ноември съм, съвсем в началото =)

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
заключ
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!