Биг Брадър 2

Архив на всички останали категории.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

И 2-мата не са стока...Пък и не съм гледала толкова подробно. :lol: От това, което съм видяла май Петко е по - застрелян някъв такъв... :roll: Ама мисля , че ще изгонят Миглена.Почти винаги жените излизат 1-ви...
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

НИКОГА няма да си загубя и част от секундата да гледам ББ2 :!: :!: :!: :whax:
Изображение Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Хаха :)
И на мен ми стана интересно откъде тези, които не го гледат, знаят как изглежда тая или оная :roll:
Пък щом сте решили, че това е единственият начин да опознаете човешката психика и прочие феномени (ирония, батко... нали вас ви интересува "само" научната страна на нещата) - ми губете си времето и простейте с вашите любимци :twisted:
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Циндил-Пиндил написа:Хаха :)
И на мен ми стана интересно откъде тези, които не го гледат, знаят как изглежда тая или оная :roll:
Пък щом сте решили, че това е единственият начин да опознаете човешката психика и прочие феномени (ирония, батко... нали вас ви интересува "само" научната страна на нещата) - ми губете си времето и простейте с вашите любимци :twisted:
:hello1: :hello1: :headbang: :hello2: :notworthy:
А ний през тва време шъ стааме по-колтурни :D :read2: :cheers: Другите нека са занимават кого ритат, кого къде е.ат и тям подобни .... :twisted:
Изображение Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

не че много ме вълнува простотията , то е ясно...ама кво да гледам... :oops: По-интересно нещо по телевизията няма! ( а нямам дори кабелна).Все пак е любопитно - за весело... :wink: като нямам друга работа...
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

got написа:не че много ме вълнува простотията , то е ясно...ама кво да гледам... :oops: По-интересно нещо по телевизията няма! ( а нямам дори кабелна).Все пак е любопитно - за весело... :wink: като нямам друга работа...
Ми и аз нямам кабелна. Като нямам друга работа, излизам, чета книжка, драскам глупости във форума, чатя с френдове в ИЦК, прощудирвам всички известни ми сайтове с игри ..
И кво ли още не :wink:
Ясно е, че не се вълнуваш от простотията им. Ама най-доброто оръжие е липсата на интерес. Като те пита утре някой глупак-фен заклет дали си гледала, ти ако ис гледала няма как да се сдържиш да не изкоментираш нещичко. Ако наистина не си глелала обаче, ще му кажеш, че с такива глупости не се занимаваш и ама наистина нищичко не знаеш за великите чалгарски ББ събития - и глупакът може пък да се замисли - брииии, хората престават да го гледат, може вече да не е модерно, трябва и аз по-малко да го гледам. И така - вярата на Антиглобализма ще превземе Вселената :!: Винцеремус :!: :!: :!: :diabloanifire:
(А сега отивам да ям, защото започвам да халюцинирам .......)
Изображение Изображение
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Бай ви Брадър Двье завърши отдавна, и слава богу!
Темата ще бъде заключена и преместена в архива.
Изображение

Изображение
Заключено

Обратно към “Други”