Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
marrriq написа:Ама май няма никаква логика ние да си избираме в кой поток и съответно група да учим, като сме още неориентирани в обстановката и в повечето случаи не познаваме никого.
по форумна любов и предпочитания (:
а другите да му мислят
Ох, Боже... естествено, че има значение. Ще са ви различни професорите, асистентите също. Но просто е безсмислено да го мъдрите сега. Отивайте, записвайте се, карайте го на интуиция или пък бъдете с общи познати. Другото е божа работа.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Посъветваха ме да не ги мисля много много тези неща, защото всяка година е различно - с преподавателите най-вече. Онзи скандалният професор по НП, който беше скъсал 98 процента в трети курс, преподавал на Първи поток, ама знае ли се дали няма да стане някаква промяна? И също - изглежда е огромен мит това, че в Първи поток били по-големите умници.
Давайте на тото. Аз сериозно сега ще тегля чоп с 16 листчета
Пламене, каква точно е логиката на това да познават?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Честито на новите колеги!
Записването става (според мен) най-добре по интуиция; говори се, че I-ви поток (1-8 група) е подложен на по-големи издевателства, но според мен в това няма много истина, още повече, че професорите постоянно си разменят потоците. Хората се женят насляпо, пък вие ако тръгнете там разни групи да избирате толкова..
pink floyd написа:Честито на новите колеги!
Записването става (според мен) най-добре по интуиция; говори се, че I-ви поток (1-8 група) е подложен на по-големи издевателства, но според мен в това няма много истина, още повече, че професорите постоянно си разменят потоците. Хората се женят насляпо, пък вие ако тръгнете там разни групи да избирате толкова..