Нов гей парад?!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Нов гей парад?!
Хаха, симпатяги, направи ли ви впечатление, че почти никой от хората, които биха могли да дадат напълно нормално обяснение за съществуването на гей-парадите, не е писал в темата? Пък дори и да е писал, правил го е много сдържано и е казал "чао" след 2-3 поста. 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
И кой е той? 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
Ето ти едно нормално обяснение - група обратни се събира и си показва гейщината по националните телевизии,понеже страда от липса на внимание.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Чак сега осъзнах защо на емотата им викат гейтаци
.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Много вярно, с изключение може би на липсата на внимание. Възможно е гей-парадите да са следствие и от прекаленото афиширане на обратните наклонности.deichevster написа:Ето ти едно нормално обяснение - група обратни се събира и си показва гейщината по националните телевизии,понеже страда от липса на внимание.
Knights of the Cross
Мда, накрая нас ще изкарат обратните и ненормалните...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: завършил
Абе хора вие вярвате ли на тези глупости дето сте ги написали?
чешем си езиците просто..
търси се конфликт някакъв..
Ма, то не се ли вижда?!
търси се конфликт някакъв..
Ма, то не се ли вижда?!
la douleur exquise
Мда, супер яко е да се правиш на як по форумите, а в действителност да си мишка.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ще разочаровам Ники. В тази тема няма да има конфликт. Изписали сме достатъчно глупости и умни работи в темите, свързани с гейовете. Има търсачка, всички можете да се поровите. Специално ще наблюдавам тази тема и ако излезе извън нормите на добрия тон, ще я заключа.
Най обичам бели мишки..
Може да не знаете, но хапят..
Щото досега доста обидни квалификации се изписаха..
Е, верно , че нямаше лични обиди, Ма това по обясними причини - Липсват конфликтните личности, свикнали на персонални нападки

Може да не знаете, но хапят..
Кво разбираме под рамки на добрия тон?!ако излезе извън нормите на добрия тон
Щото досега доста обидни квалификации се изписаха..
Е, верно , че нямаше лични обиди, Ма това по обясними причини - Липсват конфликтните личности, свикнали на персонални нападки
la douleur exquise
-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: завършил
Знам ли, фак,
гледам написаното и се учудвам на ниското ниво, на което се води дискусията, а се предполга че по нея говорят студенти от Софийския. Иска ми се последното все още да има някаква стойност, най-малкото да изказва смислени съждения, а не емоции, които всички си ги имаме вкъщи
Уви, почнаха, да се дават тежки квалификации по лек начин, и разбира се, за да се увенчае тва, ч ение сме прави, защо да не вземем да избием ония, които не са прави...
гледам написаното и се учудвам на ниското ниво, на което се води дискусията, а се предполга че по нея говорят студенти от Софийския. Иска ми се последното все още да има някаква стойност, най-малкото да изказва смислени съждения, а не емоции, които всички си ги имаме вкъщи
Уви, почнаха, да се дават тежки квалификации по лек начин, и разбира се, за да се увенчае тва, ч ение сме прави, защо да не вземем да избием ония, които не са прави...
Аз мисля, че всеки здравомислещ нормален човек би изразил своето негативно отношение спрямо гей-парада и всякакви показности на меко казано ненормалните индивиди. Жалко, че не можах да отида на протеста, за да заявя своята позиция.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Както ти сама отбеляза, критериите ми в случая са доста занижени, щом все пак не съм изтрил половината писания. Да кажем, че изказвания от типа на "К*р за всички гейове (което наистина си е пожелание де)", "Смърт на педалите" и "Мрете, гадини", преминават прага и ще бъдат санкционирани с цялата строгост на правилника.fak написа:Най обичам бели мишки..
Може да не знаете, но хапят..![]()
Кво разбираме под рамки на добрия тон?!ако излезе извън нормите на добрия тон
Щото досега доста обидни квалификации се изписаха..![]()
Е, верно , че нямаше лични обиди, Ма това по обясними причини - Липсват конфликтните личности, свикнали на персонални нападки![]()
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Оф, изказа сеMarkov написа:Знам ли, фак,