Защо съм за "Зелените", а не за "Сините"
Re: Защо съм за "Зелените", а не за "Сините"
Зелените взимат над 2% в София, така че аз съм доволен. Естествено по никоя телевизийка не посмяха да обелят дума за това.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Казах, че има други начини...
...и продължава да има...
Просто Вашите лидери много си повярваха...и пожелаха абсолютния успех...е за него трябва много повече...
Но можеше вместо арогантно държание спрямо сини, жълти и всякакви...да опитате с тях
Никой от средните партии нямаше да откаже тези 0.5 процента...
Миглена Кунева, която, да си го кажем в прав текст, си беше мажоритарен кандидат...неколкократно говори за Вас и как Вашата кауза трябва да получи публичност...защо не отидохте при нея...тя нямаше да Ви откаже тези 0.5%...
Влезте в коалиция...отидете при някой от тия "мутризирани", "гадни", "мафиоти" опозиционери и му кажете "Ето ти тия 0.5% подкрепа, която имаме...даваме ти я на теб...ОБАЧЕ искаме това, това, това и това...."
Ако ли не....Флаш-моб...докато станете на 60 а Перелик е по-бетонен и от Сл. Бряг...
...и продължава да има...
Просто Вашите лидери много си повярваха...и пожелаха абсолютния успех...е за него трябва много повече...
Но можеше вместо арогантно държание спрямо сини, жълти и всякакви...да опитате с тях
Никой от средните партии нямаше да откаже тези 0.5 процента...
Миглена Кунева, която, да си го кажем в прав текст, си беше мажоритарен кандидат...неколкократно говори за Вас и как Вашата кауза трябва да получи публичност...защо не отидохте при нея...тя нямаше да Ви откаже тези 0.5%...
Влезте в коалиция...отидете при някой от тия "мутризирани", "гадни", "мафиоти" опозиционери и му кажете "Ето ти тия 0.5% подкрепа, която имаме...даваме ти я на теб...ОБАЧЕ искаме това, това, това и това...."
Ако ли не....Флаш-моб...докато станете на 60 а Перелик е по-бетонен и от Сл. Бряг...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Дичоу
- Легендарен флуудър
А сега като я има...какво?
Светът стана по-зелен...демокрацията по-пряка...или Перелик и Иракли опазени и спасени?
Светът стана по-зелен...демокрацията по-пряка...или Перелик и Иракли опазени и спасени?
Не, но показаха, че в България инициативата може да тръгне и от хората, а не задължително да се спуска отгоре.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
Кое е тръгнало от какво/?stonesoul написа:Не, но показаха, че в България инициативата може да тръгне и от хората, а не задължително да се спуска отгоре.
Извинявай...наистина не го разбрах последното...
Тази партия тръгва от граждански сдружения и от хора от протестите по улиците. Не от мутроподобен супермен, не от неадекватен старец нямащ почти нищо общо с България или циганин с говорни дефекти, мсиелщ се за месията на демокрацията, нито от бизнесмен окрал хората, който ползва служителите си като наемни избиратели.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
ГЕРБ започна като гражданско сдружение....царя започна като гражданско сдружение...
Не си мислете, че сте единствените...
А именно с арогантното си поведение, като горния пост...няма да постигнете нищо...и ще стоите в периферията на политиката, към която толкова се стремите...
Не си мислете, че сте единствените...
А именно с арогантното си поведение, като горния пост...няма да постигнете нищо...и ще стоите в периферията на политиката, към която толкова се стремите...
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Започнало е като гражданско сдружение може би, не знам, но около личността на човек, който с години е бил лансиран по телевизията като Батман. И бивш телохранител на Тодор Живков. В "Зелените" няма такива.
НДСВ отмъкна втори мандат от Синята коалиция
Сините май нещо също са се оакали с мобилизацията за сметка на циганските гласове за НДСВ. Което си е жалко... Впрочем сигурно доказателство, че НДСВ са купували, освен необяснимият скок на рейтинга им е също толкова необяснимото падение на ДПС, които в последните години вземат все повече и повече гласове.
Интересно Царо как ще се отплаща на Доган...
иначе и мен ме дразнят неща като
Дичоу, Кунева е говорила за "Зелените", ама те може с турско-цигански гласове да не искат пък...
ед: и, джуди, недей да си биеш приятелките заради това, за кого са гласували. за да го правиш, се иска съзнание за поглед върху нещата и висока култура (обща и политическа), каквито ти нямаш. иначе псовай колкото искаш.
НДСВ отмъкна втори мандат от Синята коалиция
Сините май нещо също са се оакали с мобилизацията за сметка на циганските гласове за НДСВ. Което си е жалко... Впрочем сигурно доказателство, че НДСВ са купували, освен необяснимият скок на рейтинга им е също толкова необяснимото падение на ДПС, които в последните години вземат все повече и повече гласове.
Интересно Царо как ще се отплаща на Доган...
иначе и мен ме дразнят неща като
Вярно е, че си е за споменаване, но го казваш, все едно...stonesoul написа:Зелените взимат над 2% в София, така че аз съм доволен. Естествено по никоя телевизийка не посмяха да обелят дума за това.
Дичоу, Кунева е говорила за "Зелените", ама те може с турско-цигански гласове да не искат пък...
ед: и, джуди, недей да си биеш приятелките заради това, за кого са гласували. за да го правиш, се иска съзнание за поглед върху нещата и висока култура (обща и политическа), каквито ти нямаш. иначе псовай колкото искаш.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Защо пък да са купували НДСВ? Меглена Кунева се позлва с изключително голямо доверие, а останалите кандидати от НДСВ също са компетентни и най-малкото не са някакви съмнителни личности.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Щом се появяват политически партии като "Зелените", значи другите са якоооо затънали в 00!!!!
Просто е, нали??
Аз гласувах за "Зелените"!
Просто е, нали??
Аз гласувах за "Зелените"!
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Норвегиън ууд ,бъди така добър тези неща да ми ги кажеш лично в очите на следващата форумна, когато/ако се видим 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Norwegian wood: Всъщност отмъкнали е доста точен термин, въпреки, че при приемане на Лисабонския договор до края на годината(струва ми се ставаше въпрос за декември) Светослав Малинов влиза автоматично в Европарламента. Тази разлика от 361 гласа, с обявените за невалидни абсолютно редовни бюлетини за "Синята коалиция", които са над сто, е абсурдна и според мен трябва да се подаде оплакване. Остава въпросът към кого, след като е ясно, че няма да е в ЦИК.
Knights of the Cross
Предлагам да се оплачат на еврокомисаря за защита правата на потребителите.
Гласоподавателите на Синята коалиция като потребители на еврочленството са били ощетени от решенията на изборната администрация и не могат пълноценно и с кеф да потребяват Европарламента!
Изборният резултат е нереален, което е равнозначно на фалшиф или поне недостоверен етикет на най-висщата евростока - демокрацията! Нелош мотив, а? 
Гласоподавателите на Синята коалиция като потребители на еврочленството са били ощетени от решенията на изборната администрация и не могат пълноценно и с кеф да потребяват Европарламента!
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Обратна връзка:
Ако направят ръчно преброяване на всички бюлетини, няма да се учудя, ако и зеленият вот скочи. 
~ Кътчето ~