Само за жени!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Само за жени!

Мнение от JudyRamone »

Има някои моногамни. Има някои адски моногамни. Има обаче само един proUSA. :lol:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Хмм на мен ми е интересно....proUSA, от колко време сте заедно с приятелката ти?
(във въпроса ми няма заяждане, просто питам :D )
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Сега като каже "от 2 седмици, ама чувствам нещо много дълбоко" и ще падне голям смях.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Няма да каже, защото гаджето му е фикционално. Може да има шизофрения и да е на моменти.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Не забелязвам да се позоваваш на достоверни източници.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Няма по-достоверен източник от женския усет... "чутье", казват на един друг език... :wink:
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

От много гоини се боря за сърцето й, това бяха години, в които знаех, че тя е Едиснтвената. Вярно е че тонът ми в останалите теми е доста различен. Но тук съм изцяло сериозен, защото доста време се справям сам в живота, такива са ми разбиранията и сега когато до сее си има жена която обичам толкова много е не искам да я загубя. Тази тема е започната доста преди между нас да стане нещо, но сега я водя от друга позиция. Поре прав си за много работи, замислих се над написаното от теб. Но да дарявам с обич и внимание тази жена ме прави щастлив. Много внимавам да не насилвам нещата, гледам да съм здраво стъпил на земята. Моята преданост е защото виждам в тази жена това, което търся от години.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

ProUSA, ти на колко си бе, пич?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Scorpion написа:...
Я не разваляй цялата романтика!!!!
Той си е преценил, че това е важно за него, че жената го заслужава и че е щастлив!
Евала!
la douleur exquise
Аватар
FightForFreedom
Паисий

proUSA написа:От много гоини се боря за сърцето й, това бяха години, в които знаех, че тя е Едиснтвената. Вярно е че тонът ми в останалите теми е доста различен. Но тук съм изцяло сериозен, защото доста време се справям сам в живота, такива са ми разбиранията и сега когато до сее си има жена която обичам толкова много е не искам да я загубя. Тази тема е започната доста преди между нас да стане нещо, но сега я водя от друга позиция. Поре прав си за много работи, замислих се над написаното от теб. Но да дарявам с обич и внимание тази жена ме прави щастлив. Много внимавам да не насилвам нещата, гледам да съм здраво стъпил на земята. Моята преданост е защото виждам в тази жена това, което търся от години.
Това мнение лъха на привързаност, страх, предпазливост, фобия от егоизъм, гордост... Това момче би трябвало да е търсач на силни усещания, според описанията си, но защо коментира повече мрачната, отколкото светлата страна на това, което преживява?
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

JudyRamone написа:
Плазмодий написа:Жената не може да уважава мъжа, може само да го обича, което автоматично преебава схемата със взаминото уважение. И абсолютно никой не търси перфектния човек за партньор, все пак трябва да храни егото си с недостатъците на другия, макар и несъзнателно.
Не съм съгласна с нищо от тоя пост. Първо, жената НА ПЪРВО място търси любовника и съпруга в човек, когото уважава.... независимо дали той самият е достоен за това уважение... и второ, никой не търси перфектния човек, просто щото такъв няма, а не защото иска да храни егото си с нечии недостатъци, що за глупост :|
Първо- любовника и съпруга са две съвсем различни неща. Второ- съпруга първо трябва да го заобичаш, че да има шанс в последствие да започнеш да го уважаваш. А и уважението идва с годините, а не на момента. Аз визирах положението на нашите години, на хората пишещи във форума, както аз го виждам. Не отричам, че като кожата ти замирише на мухъл не остава нищо друго освен да разчиташ на уважение от страна на партньора.
И трето - защо мислиш, че хубавите жени често се женят за грозни мъже и обратното.

Мнението ми е лично и не обвързвам никого от пишещите в темата с него :scratch:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Хммм... уважението не идва с годините. Уважението е необходимата основа, върху която да се изграждат всякакви, каквито и да са, човешки взаимоотношения. Не уважаваш ли хората около себе си, закъде си тръгнал?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Много пресилени обобщения.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Освен негативна критика спрямо моите възгледи, предполагам би желал да изразиш и защитиш тезата на своите собствени?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Плазмодий написа:
JudyRamone написа:
Плазмодий написа:Жената не може да уважава мъжа, може само да го обича, което автоматично преебава схемата със взаминото уважение. И абсолютно никой не търси перфектния човек за партньор, все пак трябва да храни егото си с недостатъците на другия, макар и несъзнателно.
Не съм съгласна с нищо от тоя пост. Първо, жената НА ПЪРВО място търси любовника и съпруга в човек, когото уважава.... независимо дали той самият е достоен за това уважение... и второ, никой не търси перфектния човек, просто щото такъв няма, а не защото иска да храни егото си с нечии недостатъци, що за глупост :|
Първо- любовника и съпруга са две съвсем различни неща. Второ- съпруга първо трябва да го заобичаш, че да има шанс в последствие да започнеш да го уважаваш. А и уважението идва с годините, а не на момента. Аз визирах положението на нашите години, на хората пишещи във форума, както аз го виждам. Не отричам, че като кожата ти замирише на мухъл не остава нищо друго освен да разчиташ на уважение от страна на партньора.
И трето - защо мислиш, че хубавите жени често се женят за грозни мъже и обратното.

Мнението ми е лично и не обвързвам никого от пишещите в темата с него :scratch:
Ще ме простиш, аз мислех че мнението ти е не-лично и затова така.... щом хубави жени се омъжват за грозни мъже и обратното, значи има грозни жени които се омъжват за красиви мъже и обратното, така че тази логика отпада така лекинко :albino:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Обратно към “Любов, романтика...”