Бтв двес ходих да огледам за платове и всъщност платовете хич не са скъпи. Откъде ги изкарват тия цени - не знам...
Бал, бал, бал......
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Re: Бал, бал, бал......
Ииииу - Симон. Влязох и излязох. Всичко, което видях, беше кръстоска между Поп-фолк звезда, Барби и Малката русалка, т.е. или много голо, или с кринолини, или с пайети, ИЛИ всичко това заедно!
Бтв двес ходих да огледам за платове и всъщност платовете хич не са скъпи. Откъде ги изкарват тия цени - не знам...
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
мойта рокля пък изобщо не съм давала пари отделно за плат... шивачката си ми има плата и април месец направо плащам крайната цена за цялата рокля... кво ще се разправам и с платове, като че ли си нямам друга работа.

I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
И аз си купих костюм
и обувки купих
остава риза и вратовръзка
за себе си знам че ще бъда с вратовръзка и съм убеден че ще е етака ноо искам да разбера вачето мнение
и на нежната полвина от форума и на мъжката част - какво ви е мнението със или без вратовръзка на бала?
нека моето мнение се счита за твърдо да ! Кажете вашето
и обувки купих
остава риза и вратовръзка
за себе си знам че ще бъда с вратовръзка и съм убеден че ще е етака ноо искам да разбера вачето мнение
и на нежната полвина от форума и на мъжката част - какво ви е мнението със или без вратовръзка на бала?
нека моето мнение се счита за твърдо да ! Кажете вашето
За Душата очите са като грахови зърна в постелята на принцеса - не й дават покой!
Мого ясно,че с вратовръзка. Нали трябва да има с какво да препашеш челото в разгара на вечерта.

Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аха-ха-ха-ха-ха-ха-ха,babangida написа:Мого ясно,че с вратовръзка. Нали трябва да има с какво да препашеш челото в разгара на вечерта.![]()
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Моята рокля е отдавна готова.
Купих я от четвъртия магазин, в който влязох, и в момента, в който я облякох, просто разбрах, че е шита за мен. 
Дълга, алено червена, леко разкроена с цепка на единия крак и брошка над нея, красиво деколте с много фини камъчета и гол гръб също с камъни и същата брошка, която се прикрепва с много елегантни връзки за самата рокля...
Та...да, влюбих се! Тази рокля е точно това, което търсех - семпла, стилна и с блясък (но не натрапчив или в стил Гергана Петкана Преслава и прочие... просто блясък.
)
Дълга, алено червена, леко разкроена с цепка на единия крак и брошка над нея, красиво деколте с много фини камъчета и гол гръб също с камъни и същата брошка, която се прикрепва с много елегантни връзки за самата рокля...
Та...да, влюбих се! Тази рокля е точно това, което търсех - семпла, стилна и с блясък (но не натрапчив или в стил Гергана Петкана Преслава и прочие... просто блясък.
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
-
bleedthefreak
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз май няма да ходя на бал, имайки впредвид с какви маргинални елементи съм в класа си.
Май ще мина с близките ми, които са мой набор - някъде по балканите, с китарки, пиячка и карираната риза. Много по-добре ми звучи.
Пък идеята да изхарча толкова много пари за една вечер, която е вероятно да си спомням бегло
предизвиква резонанс в сърцето ми...
Май ще мина с близките ми, които са мой набор - някъде по балканите, с китарки, пиячка и карираната риза. Много по-добре ми звучи.
Пък идеята да изхарча толкова много пари за една вечер, която е вероятно да си спомням бегло
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
е тва е приказка! и аз бих го направила така!bleedthefreak написа:Аз май няма да ходя на бал, имайки впредвид с какви маргинални елементи съм в класа си.
Май ще мина с близките ми, които са мой набор - някъде по балканите, с китарки, пиячка и карираната риза. Много по-добре ми звучи. .
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Хмм чувала съм доста подобни изказвания, но мисля, че да пропуснеш собствения си бал е много глупаво нещо, дори и да не харесваш повечето хора от класа си.bleedthefreak написа:Аз май няма да ходя на бал, имайки впредвид с какви маргинални елементи съм в класа си.
Пък идеята да изхарча толкова много пари за една вечер, която е вероятно да си спомням беглопредизвиква резонанс в сърцето ми...
Балканите,китарката и карираните ризки са нещо което винаги можеш да правиш с приятелите си, докато балът е един.
За теб може да е глупаво, но за някои хора балът не е нищо особено, както всъщност мисля и аз.Mushmul написа:Хмм чувала съм доста подобни изказвания, но мисля, че да пропуснеш собствения си бал е много глупаво нещо, дори и да не харесваш повечето хора от класа си.
Балканите,китарката и карираните ризки са нещо което винаги можеш да правиш с приятелите си, докато балът е един.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
И аз.babangida написа:За теб може да е глупаво, но за някои хора балът не е нищо особено, както всъщност мисля и аз.Mushmul написа:Хмм чувала съм доста подобни изказвания, но мисля, че да пропуснеш собствения си бал е много глупаво нещо, дори и да не харесваш повечето хора от класа си.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Пръскат се маса пари за куверт, вътре даваш още, щото в куверта влизат малко неща и общо взето се превръща в обикновена кръчма с пияни абитуриенти в костюми.

- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
и претруфани рокли прически и гримовеbabangida написа:... се превръща в обикновена кръчма с пияни абитуриенти в костюми.![]()
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- Inchetoo
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ето я чантата и обувките - не са много фотогенични, на живо са по-хубави.Тодорът написа:е я покажи ги де:) снимка чакаме...Inchetoo написа:Аз вече си харесах рокля, бях и на първа проба.Купих си и обувки и чанта. Останаха ми само бижутата.
NikТa, с риск да проявя малко нахалството си, но били ни показала твоята рокля?
- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Бих. Когато си получа обратно фотоапарата и я снимам:)
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
(Г. Г.)
(Г. Г.)