Философски разсъждения за любовта
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Любовта е ...
Александър, стига вече. Караш ме да се чувствам като майка на малко дете, която постоянно тича и казва "не това, не онова, престани"... Достатъчно голям си (надявам се и умен ), за да можеш сам да цензурираш постовете си и да преценаваш какво можеш да пуснеш и какво ще бъде неприемливо.
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ИзвинявайCrematory написа:Александър, стига вече. Караш ме да се чувствам като майка на малко дете, която постоянно тича и казва "не това, не онова, престани"... Достатъчно голям си (надявам се и умен ), за да можеш сам да цензурираш постовете си и да преценаваш какво можеш да пуснеш и какво ще бъде неприемливо.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Обсъжда се.
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Морално непоносимо е анонимковци да искат да бъде прекратен достъпът на човек, който с авторитета на хилядолетната традиция на своето потекло и име защитава и застава публично зад позициите си.Crematory написа:Обсъжда се.
Анонимковците и верните продължители и потомци на славното дело на бай Петко Свинаря цял живот ще обвиняват някого за проваления си живот, ще се наливат с метилов алкохол и ще спукват от бой нещастните създания,
направили грешката да им пристанат
ПП. Ако това са вашите разбирания за "демокрация" аз плюя на тях.
Само няколко минути да си запиша телефоните на приятелите от лични и напускам.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Re: Re:
Не се обиждам по никакъв начин, не бих се нарекъл и християнин в точния смисъл на думата (не, че има такъв). Не съм сигурен какво искаш да кажеш, но за мен или си безумно тъп, или си жертва на нечия безумност, или и двете. Опасявам се, че е второто, а то е най-лошо...A.Levi написа:Ужасно трудно е да обичаш християнка, дори съзнавайки, че, тя, е просто едно животно.
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Re:
Защо реши, че определението следва да категоризира "всички христиаяни"?Jamesmagno написа:Не се обиждам по никакъв начин, не бих се нарекъл и християнин в точния смисъл на думата (не, че има такъв). Не съм сигурен какво искаш да кажеш, но за мен или си безумно тъп, или си жертва на нечия безумност, или и двете. Опасявам се, че е второто, а то е най-лошо...A.Levi написа:Ужасно трудно е да обичаш християнка, дори съзнавайки, че, тя, е просто едно животно.
Допусни, за момент, ако разбира се концепцията за допустимост го допуска, че и аз като човешко същество съм имал взаимоотношения и това е обобщение на лично изживяване, а то е именно точно такова.
Една християнка през времето, когато ме баламосваше за значителното място, което заемам в живота "въртеше свирки в парка до Хилтън.
На повече въпроси няма да отговарям, тъй като напускам този форум
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Споменавам степента си на религиозност, именно за да не решиш, че ме е провокирала някаква люта обич към православното християнство, а чисто човешкото ми чувство за несправедливост и простите ми наблюдения върху начина ти на писане. Щом си най-вече живо същество, защо засягаш подобни теми като комплексиран, надъхан провинциалист, озлобен срещу софиянци, който си мисли, че, за да го уважава някой, трябва да се докаже и че столичани мразят от дъното на душата си всички свои не-съграждани? Има хора, които, само да споменеш думата провинция, веднага решават, че им се подиграваш, че ги подценяваш, че демонстрираш превъзходство и могат душата да ти извадят. Същото е с расизма и негрите. Същото е с евреите, но те като цяло са интелигентни и не би трябвало да има проблеми. Правя елементарно сравнение, МОЛЯ не се хващайте за тъпата тема за провинцията. Мисълта ми е следната:
1. Отърси се от комплексите си докато е време.
2. Поработи върху изказа си, пречи ти да кажеш това, което искаш.
3. Спри да слушаш глупостите на комплексари.
4. Бъди преди всичко човешко същество, а не евреин, протестант, негър или провинциалист.
Успех.
4. Бъди преди всичко човешко същество, а не евреин, протестант, негър или провинциалист.
Успех.
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Абсолютни никога не съм разделял българите според родовата им принадлежност.Jamesmagno написа:Споменавам степента си на религиозност, именно за да не решиш, че ме е провокирала някаква люта обич към православното християнство, а чисто човешкото ми чувство за несправедливост и простите ми наблюдения върху начина ти на писане. Щом си най-вече живо същество, защо засягаш подобни теми като комплексиран, надъхан провинциалист, озлобен срещу софиянци, който си мисли, че, за да го уважава някой, трябва да се докаже и че столичани мразят от дъното на душата си всички свои не-съграждани? Има хора, които, само да споменеш думата провинция, веднага решават, че им се подиграваш, че ги подценяваш, че демонстрираш превъзходство и могат душата да ти извадят. Същото е с расизма и негрите. Същото е с евреите, но те като цяло са интелигентни и не би трябвало да има проблеми. Правя елементарно сравнение, МОЛЯ не се хващайте за тъпата тема за провинцията. Мисълта ми е следната:
Успех.
Един евреин ако желае да живее в Израел основната тежест - за първоначалното му образование и по-сетнешното му материално обезпечаване пада върху плещите на редовните данъкоплатци.
А тази концепция за българите от другите градове, която наричате провинциалисти си е ваша концепция за определяне на хората. Когато София е станала столица е представлявала 10, 700 човека , а българите не са били повече от 10%.
Въобще не разбирам какво конкретно искаш да ми кажеш
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
И това е най-лошото в цялата работа...A.Levi написа: Въобще не разбирам какво конкретно искаш да ми кажеш

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Бе аз явно съм изпуснала драмата с въпросния юзър! Не разбирам защо всички му се дразните и го банвате; в това, което съм виждала аз (като негови мнения), няма нищо нередно. Някой може ли да ме просветли какви са тея мъчения и нравоучения?
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
MERCES_LETIFER написа:Бе аз явно съм изпуснала драмата с въпросния юзър! Не разбирам защо всички му се дразните и го банвате; в това, което съм виждала аз (като негови мнения), няма нищо нередно. Някой може ли да ме просветли какви са тея мъчения и нравоучения?
A.Levi написа:Ужасно трудно е да обичаш християнка, дори съзнавайки, че, тя, е просто едно животно.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тоя пъ к'во налива масло в огъняphoebe написа:След тва, що никой не харесва евреите