Едно водно поколение. Дискусионна тема
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Едно водно поколение. Дискусионна тема
Най-накрая някой да се обърне и към мен лично в темата...
Та - не съм замесвал Смокинг-а в спорове с пич за музика. Виж ми поста. Няма споменати имена, освен на Пич. И не всички спорове с него са били за музика - факт. Но това беше основното - че е инакомислещ. И по този казус, сигурно си чел много злобни изказвания срещу него, породени от непризъм и "ниски страсти". Причината - все едно каква е била, факт е, че много хора просто не го понасяха, защото не го понасяха.
Колкото до... левскари и цесекари - това беше просто пример. Спокойно можеха да са хора от различни специалности. От различни съперничещи се вузове... Не се хващай за примера, говори за липса на собствени идеи.
А колкото до бисера - аз го приемам като английски хумор, който е неразбираем за мнозина. Просто не съм съгласен с идеята, първо да се цитират чатове, като идеята на бисерите е да са от форумни теми. И при толкова малко хора, които ги познават и им разбират общите шегички, не е реалистично да се смеем всички на тях. Както вътрешните шеги между Слави и Годжи, които зрителя вижда, но не му е забавно.
И не биваше да споменаваш Човека, чието име не произнасям. Ако не друго - това ще предизвика странна реакция към теб, но не само от моя страна. Много хора автоматично ще те определят за "готин пич" без да те познават, а само защото си се изказал в негова полза. А други ще ти се изхилят. А след като си нов юзър, бих те съветвал да си изградиш форумното мнение за теб, изградено върху това какво можеш, какво знаеш, какви са ти възгледите (но не и вкусовете) и какъв ти е характера. Пожелавам ти успех и се пази от субективизма на форума. Хората са като фурнаджийски лопати - кажеш им "еди кво си е яко" и ти стават първи дружки. След 2 седмици казваш "еди кой си ме кефи" - и те намразват...
Та - не съм замесвал Смокинг-а в спорове с пич за музика. Виж ми поста. Няма споменати имена, освен на Пич. И не всички спорове с него са били за музика - факт. Но това беше основното - че е инакомислещ. И по този казус, сигурно си чел много злобни изказвания срещу него, породени от непризъм и "ниски страсти". Причината - все едно каква е била, факт е, че много хора просто не го понасяха, защото не го понасяха.
Колкото до... левскари и цесекари - това беше просто пример. Спокойно можеха да са хора от различни специалности. От различни съперничещи се вузове... Не се хващай за примера, говори за липса на собствени идеи.
А колкото до бисера - аз го приемам като английски хумор, който е неразбираем за мнозина. Просто не съм съгласен с идеята, първо да се цитират чатове, като идеята на бисерите е да са от форумни теми. И при толкова малко хора, които ги познават и им разбират общите шегички, не е реалистично да се смеем всички на тях. Както вътрешните шеги между Слави и Годжи, които зрителя вижда, но не му е забавно.
И не биваше да споменаваш Човека, чието име не произнасям. Ако не друго - това ще предизвика странна реакция към теб, но не само от моя страна. Много хора автоматично ще те определят за "готин пич" без да те познават, а само защото си се изказал в негова полза. А други ще ти се изхилят. А след като си нов юзър, бих те съветвал да си изградиш форумното мнение за теб, изградено върху това какво можеш, какво знаеш, какви са ти възгледите (но не и вкусовете) и какъв ти е характера. Пожелавам ти успех и се пази от субективизма на форума. Хората са като фурнаджийски лопати - кажеш им "еди кво си е яко" и ти стават първи дружки. След 2 седмици казваш "еди кой си ме кефи" - и те намразват...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Мила, спекулираш. Не му е тук мястото. Нито това е предмета. Тази странична тема е изчерпана.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
лол...аз за тия неща не знаех...Kristo написа:кажеш им "еди кво си е яко" и ти стават първи дружки. След 2 седмици казваш "еди кой си ме кефи" - и те намразват...
Я ми разясни кои са тия дето не се понасят...аз такова нещо не съм забелязал...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Дам.
Но пък съгласна с последното мнение на Ицо. Трябва да спра, преди съгласията да са станали 10,че ми отиде форумния имидж.
Но пък съгласна с последното мнение на Ицо. Трябва да спра, преди съгласията да са станали 10,че ми отиде форумния имидж.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
тва е нещо, което си заслужава отделна тема, можем с общи усилия да направим списък с хора, които не се търпят взаимно, но всеки форумец трябва да е честен и да спомене поименно кои, са тези които не го кефят и го дразнят.Дичоу написа:лол...аз за тия неща не знаех...Kristo написа:кажеш им "еди кво си е яко" и ти стават първи дружки. След 2 седмици казваш "еди кой си ме кефи" - и те намразват...
Я ми разясни кои са тия дето не се понасят...аз такова нещо не съм забелязал...
Аз си имам черен списък с хора, които мен не ме понасят, защото е твърде спекулативно, аз да кажа, кои не понасям...
пс: мила е вече за 4 неща съгласна с мен, наближава Армагедон...
И аз си имам черен списък 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
аз си нямам 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък също си нямам черен списък. От няколко години съм в този форум основно защото хората като цяло са ми забавни и никой не ме дразни чаааак толкова много, че да ми се прииска да не го чета изобщо (като изключим гнусотиите на DADO в 18+... но то там се искаше много здрав стомах, а аз го нямам)
Готини хора са съфорумците. Може да се направи цял сериал въз основа на всички приятелства, връзки, изневери, дразги и пр., които възникнаха тук.
И във всяко следващо поколение от тук от там изскача по някой нов образ... Но тези, които сме по-отдавна, си имаме много дълга история и затова е нормално да се държим повече. Не казвам, че имам нещо против новите... Напротив, всички са си добре дошли и по форумните срещи и мероприятия, либерални хора сме като цяло и приобщаваме добре
Между другото само... Само на мен ли мненията на Shadow толкова ми напомнят на Longbow?

Между другото само... Само на мен ли мненията на Shadow толкова ми напомнят на Longbow?

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Тва е отдавна изгубеният му брат-близнакblack_lady написа: Между другото само... Само на мен ли мненията на Shadow толкова ми напомнят на Longbow?![]()

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тц, няма го онова прословуто чувство като четеш, все едно иска да ти каже "Ти грешиш, защото си Кристо, а аз съм прав, защото съм Ангел и всички форумци ме имат за еди-какъв си. Точка по спора"black_lady написа: Между другото само... Само на мен ли мненията на Shadow толкова ми напомнят на Longbow?![]()
Това нелепо самочувствие още ми липсва...
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
То може да си е отишло, заедно с мненията на стария никKristo написа:Това нелепо самочувствие още ми липсва...

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не мисля, хората като имат дефект в характера, им е за цял живот, без значение зад какви никове се крият или не.black_lady написа:То може да си е отишло, заедно с мненията на стария никKristo написа:Това нелепо самочувствие още ми липсва...
Единственото решение е... като във филма "Портокал с часовников механизъм"
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, да де, ама нали се сещаш, че само със седем мнения човек трудно ще успее да си прояви всичките дефекти в характера...

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Но човек с 1000, със сигурност може...black_lady написа:Е, да де, ама нали се сещаш, че само със седем мнения човек трудно ще успее да си прояви всичките дефекти в характера...![]()
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Пич не беше инакомислещ. Пич беше малоумник. Не мисля, че изобщо трябва да го коментираме месеци след ПРЕзаслужения му бан. Също така не мисля, че има чадъри върху потребители (като изключим продължителния чадър върху пич, де). Ако модовете спазваха на 100 % правилата на форума досега да е останал само един потребител, защото съм сигурен, че едва ли би могъл да се банне сам (а може и да може...кой знаеKristo написа:Но това беше основното - че е инакомислещ.
Постът ми не изисква реплика, защото дуплика няма да последва. Просто реших да си изложа мнението по тоя изтъркан до крайност проблем.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...