Индология 2
Модератор: Don Horhe
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Re: Индология 2
И ти имаш бе жина. Само че аз всяка сутрин идвам да те мацам с фон дьо тените, че да не се срамиш по улиците.

Aaa, така ли станало? Ох, добре! Тамън щях да тръгвам с куче точкотърсач по домовете на хората!

Колеги първокурсници, кажете, бре! Кога имате с Валя и по кое време, че да наминем да се видим, да се запознаем? 
Edit: Да добавя, в случай, че не са се сетили да ви кажат, че:
"По повод отпътуването от страната на досегашния индийски посланик в София Н. пр. г-н Лал Динглиана и съпругата му, Клуб „Приятели на Индия” организира прощална вечер на 12 септември 2009 г., събота, от 17.00 ч. в Club macao - вход от фоайето на кинозалата на Народно читалище „Славянска беседа”, ул. „Г. С. Раковски” 127. "
Може и там да се видим, ако ви се идва
Edit: Да добавя, в случай, че не са се сетили да ви кажат, че:
"По повод отпътуването от страната на досегашния индийски посланик в София Н. пр. г-н Лал Динглиана и съпругата му, Клуб „Приятели на Индия” организира прощална вечер на 12 септември 2009 г., събота, от 17.00 ч. в Club macao - вход от фоайето на кинозалата на Народно читалище „Славянска беседа”, ул. „Г. С. Раковски” 127. "
Може и там да се видим, ако ви се идва

- SheAndHerDarkness
- Да живей словото
- Специалност: Индология
- Курс: първи
Ами сега имаме със Симона Попова, до края на уводния курс трябва да се появи още някой
А доколкото разбрахме, с Валя Маринова ще имаме чак след 1-ви...Иначе всеки ден сме в ЦИЕК от 1 до 7, събота и неделя от 8 до 3... Другите колеги нещо не се сещат да влизат да пишат, май и част от тях още нямат интернет... Хайде, идвайте да се запознаваме, видяхме вече трички от втори курс, искаме още, да сме сигурни, че има живи и не съвсем побъркали се след този уводен курс
Бягам аз да уча думички, ще ви чакаме - ние другаде, освен в ЦИЕК няма къде да ходим в следващите 20 дни
Бягам аз да уча думички, ще ви чакаме - ние другаде, освен в ЦИЕК няма къде да ходим в следващите 20 дни
What is our flesh for,
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Ееее, сигурно с Елица Константинова ще имате. Щом всеки ден сте от 1 до 7, значи няма как и да дойдете да изпратим посланика, но здраве да е.

Еее, ние на Симона в часовете не искаме да влизаме, че да не я притесняваме. Тя на нас не ни е преподавала (освен един час, като я изпитваха
), така че и в четвъртък като идвахме и видяхме, че сте с нея, решихме да не пречим. А то ние сме с Kuln трети курс, така че ще видите, че хората оцеляват 
Айде успех, пък дано се видим някой ден. Ако не сега, най-късно на 1-ви
Айде успех, пък дано се видим някой ден. Ако не сега, най-късно на 1-ви

- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
А то след първи няма как да не се засичаме предвид, че и двата курса ще сме в една смяна и така. Просто е неизбежно 

- IceWand
- В началото бе словото
Колеги, аз пак имам запитване.
Някой вече да е чул кога ще е откриването на учебната година в ЦИЕК? Като час и зала, евентуално?
Някой вече да е чул кога ще е откриването на учебната година в ЦИЕК? Като час и зала, евентуално?
Cause I can see
The very worst part of you
Is me
The very worst part of you
Is me
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Е, залата няма как да е по-различна от 6А. А за час миналата седмица поне нищо не пишеше.

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Колежки, какво стана със задължителния избираем? 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- zvezdichka
- В началото бе словото
Здравейте! Аз съм от специалност Полтугалска филология, нещо съвсем не свързано с Индологията. Но един ваш преподавател - Галина Соколова трябва да ми подпише документите по Еразъм. Знам, че приемното й време е в понеделник, но ще съм ви много благодарна, ако ми кажете кога горе-долу има часове и съответно мога да я намеря! Благодаря ви!
Няма невъзможни неща!
Здравейте, индолози! :Р
Бях се настроил аз така през целия 12 клас да уча английска филология, но в последно време се запалих по индологията, та реших да питам горе-долу с каква оценка се влиза с тази специалност, че брачедката тука ме плаши, че едва ли ще успея, ако имам под 5.50 примерно на изпита..
Благодаря предварително и силно се надявам да Ви наричам колеги след някой-друг месец!
Бях се настроил аз така през целия 12 клас да уча английска филология, но в последно време се запалих по индологията, та реших да питам горе-долу с каква оценка се влиза с тази специалност, че брачедката тука ме плаши, че едва ли ще успея, ако имам под 5.50 примерно на изпита..
Благодаря предварително и силно се надявам да Ви наричам колеги след някой-друг месец!
~
- gothwolf
- В началото бе словото
- Специалност: унгарска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Всичко е много относително, тъй като всяка кандидат-студентска кампания е различна. Примерно минималният бал за Индология, момчета, миналата година след трето класиране е бил 24.54, което означава, че ако това въпросно момче е имало шестица от дипломата по български и шестица - по чужд език, че е изкарало 4.18 на изпита. През 2008/2009г. минималният бал за момчета е бил 25.05, което значи (по горната схема), че последният влязъл е имал 4.35 на изпита.Mescalito написа:Здравейте, индолози! :Р
Тази година балообразуването се извършва по различна схема и максималният бал не е 30, а 24, което ще рече, че вие ще сте първите, които ще съставят статистиката по новата схема и няма как да сравняваме с минали кандидат-студентски кампании. (но според мен едно 4.50-4.75 те устройва
Тованакт сунсэгум, сунсэгум и сунсим ат пойтэгум – ам такем эруптэгум, таса латдыл лавуӈкве ат вермегум.