Редовен изпит по история - факти, мнения, коментари

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Merry-go-round
В началото бе словото

Re: Редовен изпит по история - факти, мнения, коментари

Мнение от Merry-go-round »

Аз не помня да съм твърдяла, че съм интелигентна, или подготвена в момента по история. Благодаря за комплимента, все пак. Не съм и казвала, че ако не знаеш нищо, трябва да седиш. Дори казах точно обратното в един от предишните ми коментари. Ама кой да чете... Но продължавам да настоявам, че ако знаеш нещо, трябва да го напишеш, а не да се направиш на интересен/на, само защото САМ/А си решил/а, че нямало да имаш повече от еди-си-колко. Ти ако можеше сам/а да преценяш, щеше да си сред проверяващите... Никой не иска да ви спича и да ви подклажда каквото и да е било, просто някои от кандидат-студентите не разсъждават особено трезво и аз просто изразявам мнение.
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Не трябва да си пишеш оценката от предварителния, от СУ ти я пазят в архива. :wink:
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

3.Такса в размер на един изпит заплащат:
3.3. Желаещи да ползват оценка, получена на предварителните изпити и които няма да се явяват на изпити от основната кандидатстудентска кампания;

:) значи таксата се плаща за изпита
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

rossonerogirl написа:добре де,като си подаваш документите за СУ отбелязваш,че си бил на предварителния,но къде пишеш оценката..а и от къде знаеш,че няма да изкараш по-висока на редовния?имам предвид..аз никъде на документите не съм си писала оценката от предварителния..ама се надявам,че тя ще ми се вземе предвид,нали???че са на тоя усяпх да препиша от момичето пред мене ама то куца работа,не ми се вярва да изкарам повече от 2ка:)))
Спокоино,никъде не се пише,и аз това се чудих,но си се запазва
Аватар
rossonerogirl
В началото бе словото

Мнение от rossonerogirl »

еее,супер,мерси,не че на предварителния се представих блестящо,но поне не е 2ка..а и като гледам тая година..баловете май ще бъдат доста ниски:))за темите..като чух първата тема помислих,че е някаква шега..ама..то се знаеше,че все някога ще се падне нова история..
Nothing lasts forever..even cold november rain
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Половината хора от моята стая излязоха веднага.Още няколко си тръгнаха след половин час.Предвиждам около 60% 2ки на тоя изпит. Иначе писах 39-44.
Изображение Изображение
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Bilbo написа:Иначе писах 39-44.
:thumbright: :cheers:
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

rachence написа:
Bilbo написа:Иначе писах 39-44.
:thumbright: :cheers:
Абе не е много за ръкопляскане, писах почти само от обща култура, щото темата я бях чел миналата година, а сега преговорих само плана.
Изображение Изображение
mitakis
В началото бе словото

Мнение от mitakis »

Темата за ВСВ е много по-добрата...Е,за тези,които са я чели :lol:
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

silveto написа:Защото с 3-4 по история не си за никъде.
Току що уби детските ми мечти. :lol: :lol:
Изображение Изображение
Аватар
aB-uSer
В началото бе словото

Мнение от aB-uSer »

silveto написа:Не кандидатствам с история,но искам да изкажа мнение.Много е грубо от страна на някои хора да обиждат кандидатстващите,че ги е мързяло.Много ми е интересно има ли човек,който да е готов да пише по всяка една тема от Средновековие до Нова История?Без изключение.Пък повечето хора са си изкарали добри оценки на предварителния.Защо да не си излязат?Като си имаш 5.25 и нагоре,а си знаеш колко може да напишеш.Защо да седиш и да се мъчиш?Има ли смисъл 5-10 безсмислени страници с фактологични грешки?Човек сам преценява доколко е готов и дали има смисъл да седи.Дали ще ги загубиш тия някакви си 20 лева,които си платил за изпита като седиш и се мъчиш 4 часа и накрая 3-4 или 2 или ще си излезеш е все тая.Защото с 3-4 по история не си за никъде.
Подкрепям. Много се разчувстваха.
Аватар
aB-uSer
В началото бе словото

Мнение от aB-uSer »

dimage написа:Добре, а вие как ще наречете ненаучаването на темите... според вас това не е мързел?!? А какво е?
Наричам хората, които не знаят 30 теми перфектно - нормални - които излизат от вкъщи и дори понякога ходят на кафе.

Това, че на теб ти се е паднала тема която знаеш или това че не си излизал/а 1 година от вас за да научиш на изуст всяка тема е или късмет или странно. Така че, някой който не е научил добре Раковски или последната тема за ВСВ не значи че е мързелив, а вероятно просто, че е нямал късмет.

Разбира се има и такива, които не са се постарали достатъчно, но да поставяте всички под общ знаменател е смешно.
polaroid
В началото бе словото

Мнение от polaroid »

...
Последно промяна от polaroid на 12 Апр 2009, 14:44, променено общо 1 път.
The last enemy that shall be destroyed is death.
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

aB-uSer написа:
dimage написа:Добре, а вие как ще наречете ненаучаването на темите... според вас това не е мързел?!? А какво е?
Наричам хората, които не знаят 30 теми перфектно - нормални - които излизат от вкъщи и дори понякога ходят на кафе.

Това, че на теб ти се е паднала тема която знаеш или това че не си излизал/а 1 година от вас за да научиш на изуст всяка тема е или късмет или странно. Така че, някой който не е научил добре Раковски или последната тема за ВСВ не значи че е мързелив, а вероятно просто, че е нямал късмет.

Разбира се има и такива, които не са се постарали достатъчно, но да поставяте всички под общ знаменател е смешно.

Стига глупости с това време. Ако си го разпределиш както трябва, равномерно през годината, хем ще имаш време да си ги научиш нещата, хем ще имаш и достатъчно свободно време. :wink:
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

kandidatstvasht написа:Ако си го разпределиш както трябва, равномерно през годината, хем ще имаш време да си ги научиш нещата, хем ще имаш и достатъчно свободно време. :wink:
Това е така.Факт е, обаче, че не можеш да научиш всички теми перфектно.
Изображение Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”