САЩ - обща тема
Re: САЩ - обща тема
Предпочитам ги, защото няма да ни хвърлят в безнадежден пазар с другите страни от бившия СССР, което е евтин, нискокачествен пазар, ръководен еднолично от Русия. Доказаха го и Беларус и Украйна. Води до невероятна инфлация и ни връща почти в начална точка, защото е несъвместимо с Европейския пазар.
Knights of the Cross
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ами в случая белият е Маккейн, а по-младият - Обама. Ти за кой си?Joker написа:Наречете ме расист, но предпочитам белият, по-младият, православният християнин, славянинът и т.н. ... И да не е педал!
Преди бях за Макейн, сега не съм, но не съм и за Обама... Пука ми на памперса!
Имам само едно желание за тези избори: да се повтори кризата от 2001 г.!
Имам само едно желание за тези избори: да се повтори кризата от 2001 г.!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сакън!!! Ако се случи това, ще трябва няколко месеца денонощно да пиша глупости в работата: "Обама честити победата на Маккейн", "Обама оттегли поздравленията си към Маккейн и иска ново преброяване", "Щатският съд на Флорида взе решение за ръчно преброяване на бюлетините". "Според временните данни Обама води с 4 гласа във Флорида", "Върховният съд на САЩ касира решението на Щатския съд във Флорида", "Чакат се гласовете от военните мисии в чужбина", "Гласовете от военните мисии в чужбина се загубиха", "Кашалот погълна урна с бюлетини от американския самолетоносач "Ейбрахам Линкълн"" и прочие.
Мноо гот! Точно такива неща ми се четат поне докъм нова година!
Спомням си, че някакви хакерчета бяха пробили сървърите на Бъкингамския дворец и в някакъв много напечен момент около изчакване на съдбоносно съдебно решение се бяха обърнали към бившите колонии от името на Нейно Величество!
Дори бяха заподозряли HRH Prince Harry...
Спомням си, че някакви хакерчета бяха пробили сървърите на Бъкингамския дворец и в някакъв много напечен момент около изчакване на съдбоносно съдебно решение се бяха обърнали към бившите колонии от името на Нейно Величество!
Дори бяха заподозряли HRH Prince Harry...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
На тебе може да ти се четат такива глупости, ама на мен не ми се пишат
А това с Бъкингамския дворец - яко, яко!
А това с Бъкингамския дворец - яко, яко!
Отдавна го търся в нета, ама засега не успявам... 
Тук има някаква версия, но аз си спомням нещо още по-цветущо!
http://www.jardmail.co.uk/seasonal/election2k.shtml
Тук има някаква версия, но аз си спомням нещо още по-цветущо!
http://www.jardmail.co.uk/seasonal/election2k.shtml
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Първото посещение в чужбина на Барак Обама
като президент на САЩ
ще бъде в България
Вашингтон, 10 ноември
Новоизбраният президент на САЩ Барак Обама съобщи, че първото му официално посещение в чужбина, след като встъпи в длъжност на 20 януари 2009 г., ще бъде в България, предаде Асошиейтед прес.
Решението изненада анализаторите, които очакваха демократът да посети първо по-близките съюзници на САЩ като Великобритания или Израел. Обама подчерта, че България играе основна роля в запазването на относителна стабилност в Ирак и призна, че без българските военни части, международната коалиция нямаше да успее да овладее насилието.
По непотвърдена информация новият президент на САЩ ще предложи на българското правителство и на премиера Сергей Станишев създаването на военнополитическа ос София-Вашингтон, която в бъдеще да определя посоката на развитие на войната срещу тероризма, така че да не се налага САЩ да се съобразяват с процедурите в Съвета за сигурност на ООН. Българските и американските власти не са коментирали тези предположения на медиите.
Агенцията припомня, че България не е изпълнила наложените от Ньойския мирен договор от 27 ноември 1919 г. изисквания да унищожи тежките си подводници и дреднаути. Малката балканска страна вероятно притежава по-сериозен военен потенциал, отколкото признава, и това може да бъде използвано за изненадващ удар срещу страните, подкрепящи тероризма, допълва Асошиейтед прес.
като президент на САЩ
ще бъде в България
Вашингтон, 10 ноември
Новоизбраният президент на САЩ Барак Обама съобщи, че първото му официално посещение в чужбина, след като встъпи в длъжност на 20 януари 2009 г., ще бъде в България, предаде Асошиейтед прес.
Решението изненада анализаторите, които очакваха демократът да посети първо по-близките съюзници на САЩ като Великобритания или Израел. Обама подчерта, че България играе основна роля в запазването на относителна стабилност в Ирак и призна, че без българските военни части, международната коалиция нямаше да успее да овладее насилието.
По непотвърдена информация новият президент на САЩ ще предложи на българското правителство и на премиера Сергей Станишев създаването на военнополитическа ос София-Вашингтон, която в бъдеще да определя посоката на развитие на войната срещу тероризма, така че да не се налага САЩ да се съобразяват с процедурите в Съвета за сигурност на ООН. Българските и американските власти не са коментирали тези предположения на медиите.
Агенцията припомня, че България не е изпълнила наложените от Ньойския мирен договор от 27 ноември 1919 г. изисквания да унищожи тежките си подводници и дреднаути. Малката балканска страна вероятно притежава по-сериозен военен потенциал, отколкото признава, и това може да бъде използвано за изненадващ удар срещу страните, подкрепящи тероризма, допълва Асошиейтед прес.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Аз като ви казвах, че Обама е пич (ама не форумните
) вие не ми вярвате.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Всъщност в Ньойския договор се настоява да унищожим търговските си подводници, които в средата на 20-те години на миналия век са били тайно преоборудвани и въоръжени с първото експериментално ядрено оръжие, резултат от свръхсекретния българо-американски проект Кошава-Манхатан...
Обявяването на война от Царство България на Съединените щати в средата на декември 1941 г. било единствено с цел да се прикрие проекта, както и бомбардировките малко по-късно...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Т'ва ме подсеща за един виц:
Защо албанската подводница трябва да излиза на повърхността на всеки две минути?
За да може огнярят да си поеме въздух

Защо албанската подводница трябва да излиза на повърхността на всеки две минути?
За да може огнярят да си поеме въздух
А мен ме подсети за поредния пожар в руска ядрена пододница вчера и за 20-те жертви 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, голяма гадост.
Мда, ще спрем тероризма с армадата от дреднаути и подводници, които крием в гигантски подводни пещери близо до къмпинг "Смокиня" още от 1919г. Ако те не успеят, ще довършим терористите с прашки-скобарки. И с една флашка и 5.1 през стените.pora_e_priqtel написа: Агенцията припомня, че България не е изпълнила наложените от Ньойския мирен договор от 27 ноември 1919 г. изисквания да унищожи тежките си подводници и дреднаути. Малката балканска страна вероятно притежава по-сериозен военен потенциал, отколкото признава, и това може да бъде използвано за изненадващ удар срещу страните, подкрепящи тероризма, допълва Асошиейтед прес.
А последното изречение е като смъртна присъда - уахабитите и без това са тук, ако келявият ни военен потенциал окончателно стане пушечно месо в служба на американците, чалмите много ще ни се зарадват.

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Я кажете, текстът според вас може ли да мине за автентичен?