Фитнес
Модератори: ники, Methuselah
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Re: Фитнес
Има зали, просто за мен тази ми е най-близо, а другите са мега зле и затова давам по толкова.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
Веднага записвам фитнес, въпреки, че аз си имам малка фитнес зала. Много ми е интересно да се срещна с билдърите от СУ! А мога ли да запиша бокс? Не го видях в изборните предмети.
Не съм герой, просто не изпитвам страх!!
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Да, можеш !
The true balance sheet of US Investment banks:
-
melloboy
- В началото бе словото
- Специалност: икономика с английски език
- Курс: първи
haha,ami edva li nqkoi 6e mi vide suob6tenieto ama az se pak da si kaja mnenieto,ami az se tormozq s teq jeleza ve4e 3 godini ne sum ka4il mnogo no gledam da ka4vam ka4estveno,70 kg sym,i sum dovolen ot tova koeto sum postiignal,a za bodibuldurite da takuv sum,i tova ne zna4i 4e trqbva da ka4vam podkrepqm manqka deto kaza 4e bodibildarite izgrajdat
..
..
Колко си висок? 70 кг. са доста малко.melloboy написа:haha,ami edva li nqkoi 6e mi vide suob6tenieto ama az se pak da si kaja mnenieto,ami az se tormozq s teq jeleza ve4e 3 godini ne sum ka4il mnogo no gledam da ka4vam ka4estveno,70 kg sym,i sum dovolen ot tova koeto sum postiignal,a za bodibuldurite da takuv sum,i tova ne zna4i 4e trqbva da ka4vam podkrepqm manqka deto kaza 4e bodibildarite izgrajdat
..
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Предполагам, че ще ги видиш извън залите, към които изпраща СУ. Чух от няколко места, че е безсмислено да се записва спорт фитнес. Кофти зали, малко часове. От бойните спортове разбрах, че джудото е на ниво и аз смятам него да запиша.vvvv написа:Веднага записвам фитнес, въпреки, че аз си имам малка фитнес зала. Много ми е интересно да се срещна с билдърите от СУ! А мога ли да запиша бокс? Не го видях в изборните предмети.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Не ме притесняват малкото часове, защото аз си имам зала и ще си тренирам допълнително. Важното е да става купон с новите колеги. Още се чудя дали да запиша бокс, защото съм тренирал, ама ще видя какво е положението и тогава ще реша.
- Xelian
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ - СИ
- Обратна връзка:
Добър вечер,билдъри!!!
Значи аз съм 1 - ви курс ФМИ и искам спорта да ми е фитнес, желанието е едно, а реално погледнато много трудно осъществимо според мен и за това искам вашата помощ.Отидох в департамента по спорта и там пишеше понеделник,сряда и петък от 9 до 13 в стадион Академик, но тези часове ми съвпадат с лекциите и упражненията в понеделник и сряда и ми остава петъка последния срок.Тогава надали ще има свободни места и се чудя какво да правя.
И искам да ми кажете горе-долу какво става във фитнеса има ли инструктор,има ли много народ ,мога ли да си изместя в удобно за мен време фитнеса.Изискват ли много инструкторите ?
Значи аз съм 1 - ви курс ФМИ и искам спорта да ми е фитнес, желанието е едно, а реално погледнато много трудно осъществимо според мен и за това искам вашата помощ.Отидох в департамента по спорта и там пишеше понеделник,сряда и петък от 9 до 13 в стадион Академик, но тези часове ми съвпадат с лекциите и упражненията в понеделник и сряда и ми остава петъка последния срок.Тогава надали ще има свободни места и се чудя какво да правя.
И искам да ми кажете горе-долу какво става във фитнеса има ли инструктор,има ли много народ ,мога ли да си изместя в удобно за мен време фитнеса.Изискват ли много инструкторите ?
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Някой може ли да ми каже къде точно се намира този фитнес, защото аз живея до ст. Академик и не мога да го открия този блок 3. Ще съм много благодарен на допълнителна информация.
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
Блок 3 е точно до зала Фестивална, то до нея има един единствен блок, който е дълъг и има много входове. За да се запишеш фитнес трябва да влезеш в най-централния. Питай някой там, хората знаят. Аз днес се записах.
Мда и аз записах фитнес, макар че въобще не искам да ставам 100 килограмово говедо дето не може да се почеше зад врата.
Ако си вдигна тонуса и си понаправя релеф и жилавост - най-добре.Ама само с една тренировка седмично ме съмнява да има кой-знае какви резултати.Е, пак ще по-добре от без тренировки въобще, пък сега нямам пари да си купувам карта за фитнес.А и тренера изглеждаше печен, та сигурно ще е гот.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
И аз днес се записах на фитнес във 52-ри блок в Ст. Град и съм много доволна, защото няма да ми се налага да се разкарвам насам-натам
.
Don't think about the problem, think about the decision...
Хм, че и там ли имало фитнес...аз мислех, че е само при стадион Академик.Как са уредите в студентски?На стадиона успях само да надникна, ама ми се стори добре обурудвана залата...
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Ама то момичета и момчета отделно ли са?
Жалко , така се надявах някои готини колежки да ми вдигат тестостерона с присъствието си и така да правя спортни постижения...

I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside