Жокерче, после като ти го изтрия ще вдигнеш врява до небесата как съм бил пристрастен.В случая не ме интересува феновете на Левски или тези на ЦСКА дразниш.И вместо да ми се правиш на ощипана мома си използвай тиквата по предназначение.
И ако имаш поне малко достойнство - покажи какво мнение ти изтрих онази вечер(под действието на огромното количество алкохол, цифром и словом - 2 халби бира, разредени с 2 бутилки студен чай - демек, по твоите стандарти трябва да съм бил мъртвопиян).Кореспонденцията се пази в мойта кутия, но няма да я изкарам - защото неслучайно се нарича ЛС - Лично съобщение.Ама ти нали вдигна врява - тук е момента да покажеш какво е изтрито и ако съм бил пристрастен, целият форум да ме порицае и да ме замеря с камъни(форумно).
Ти си на ход.Ако имаш ташаците, естествено.
Едит :
Руева, троловете целенасочено търсят конфликта, търсят да раздразнят някого, удряйки го по някоя тема - дали ще го напсуват, ще му противоречат - важен е крайният ефект.При Антоанета става дума за безсмислен, нелогичен и леко безмозъчен спам.Като например - в темата за феминизма, тя обяснява как мъжете са онеправдани!?